• Nem Talált Eredményt

Lefeküdjek-e házasság előtt a fiúval, akit szeretek?!

In document Léttudomány Viola Zoltán (Pldal 30-34)

A válaszom egyértelműen NEM, de természetesen megindokolom.

E sokakat elkedvetlenítő válaszom oka a legkevésbé sem valláserkölcsi alapon nyugszik.

Tulajdonképpen evidencialista szempontból semmi helytelenítendő nincs abban, ha valaki bizonyos testrészeit arra használja, amire az való, márpedig a punci és fütyi leginkább közösü-lésre való. Sőt, úgy is okoskodhatunk, hogy szép dolog ha örömet szerzünk másoknak, pláne jó ez ha nekünk magunknak is örömünk származik belőle, ha tehát egy jólesőt szeretkezünk a fiúval, aki ezt maga is kéri, az csakis helyeselendő!

Mindez teljesen igaz, sőt ehhez hozzávehetem azt is, hogy én magam eléggé negatív véle-ménnyel vagyok a család intézményéről, erre számos feminista ihletésű cikkem a bizonyság (Lásd: http://poliverzum.birodalom.net/powi/index.php/Kateg%C3%B3ria:Feminizmus), vé-leményem szerint ugyanis a házasságban a nő a család cselédje!

Abban az esetben tehát ha valami kicsit is tökéletes világban élnénk, az lenne a logikus és erkölcsös, ha nem is volna házasság, ellenben a nő habozás nélkül lefeküdne bárkivel, akire vágyat érez, nyugodtan leszólíthatna neki tetsző férfiakat az utcán, sőt, ha őt szólítják le akkor is lefeküdne bárkivel aki őt erre kéri, egyszerűen mert szép dolog másoknak örömet szerezni.

Na de hát ez csak a szép elmélet! A rút valóság nagyon is más, ugyanis cseppet sem élünk kicsit sem tökéletes világban! Jelenleg azt kell eldönteni, hogy a nőnek, azaz inkább fiatal leánynak mi az előnyösebb, lefeküdni vagy nem lefeküdni, ebben a mostani világban! Tehát:

vetkőzni vagy nem vetkőzni, ez itt a kérdés, Hamletet parodizálva!

Vizsgáljuk meg tudományos szemszögből a kérdést, eltekintve tehát most a magasröptű filozófiai és etikai gondolatoktól! Mi egyik vagy másik döntésünk előnye vagy hátránya?

Mindenekelőtt, a kérdést aki felteszi nekünk, vagy inkább te, aki e gondodra e könyvben választ keresel, az a személy vagy szűz, vagy nem az. Ha szűz vagy, akkor eleve teljesen való-színűtlen, hogy élvezd az első együttlétet, ez ezer esetből egyszer sem szokott előfordulni.

Azaz holmi kéjérzésed nemigen lesz ettől, ezt ne várd. Még az első néhány lefekvéstől sem valószínű. Persze, most biztos azt mondod, valamikor el kell kezdeni ahhoz, hogy később élvezd! Ez teljesen igaz, de ebből rögvest következik legalábbis annyi, hogy csakis olyan fiúval érdemes lefeküdnöd, aki nem egyéjszakás kaland neked, hanem tartós kapcsolatba akar bonyolódni veled! Ez meg akárhogy is nézem, ha nem is házasság, de annak az előszobája legalábbis!

Ha egy felületes ismeretség után odaadod magadat valakinek, semmi garancia viszont rá, hogy akar veled találkozni legközelebb is. Többnyire az a valószínű hogy nem, mert miért is akar-na, hiszen amit akart tőled, már megkapta... És akkor az van, hogy te leadtad magadat arra a szintre, hogy egyszerűen a trófeája legyél valakinek, akivel majd dicsekedhet, hogy „ez a jó kis picsa is megvolt már nekem!”, és közben feléd mutat majd az ujjával.

Ha a fiút nem ismered, akkor ő sem ismer téged. Ha ő mégis lefeküdne veled, akkor minden bizonnyal más lányokkal is ugyanilyen szívesen és könnyedén lefekszik, s ez nagy veszély rád nézve, mert könnyedén beszerezhet valami nemi betegséget, amit rád is rádragaszthat. Ha e betegség neve AIDS, abba majdnem teljesen biztos, hogy hamar belehalsz. A kockázat tehát óriási.

Nem ajánlott azonban akkor sem lefeküdni a fiúval, ha már több éve ismered őt, s netán már a házasságot tervezitek. Sajnos ugyanis az a helyzet, hogy bár a szüzesség önmagában, bioló-giailag nézve egyáltalán semennyire sem érték, de sajnálatos módon a keresztény értékrend

oly mélyen beépült társadalmunkba, az emberek gondolkodásmódjába, hogy még a legőszin-tébben vallástalan fiúk közt is számos akad, aki igenis értéknek tartja azt! Esetleg mondo-gatják azt, hogy őket ez nem érdekli, de nem szabad hogy higgy nekik. Ha választaniuk kell, ki lesz a feleségük, egy szűz vagy egy nem szűz lány, igenis jelentős értékkel bír majd a sze-mükben a szűz nő szüzessége, bár elismerem, ez nem lesz mindent elsöprő, döntő szempont.

Könnyedén lehet hogy végül a nem szüzet veszik feleségül, valamely jó tulajdonságáért. De azért a szempontok közt ott szerepel majd, hogy a nő szűz-e vagy sem! Értéknek tartja majd a szüzességet a fiú, legalábbis a többségük, s annyiból jogos is hogy értékeli a szüzességet, hogy egyrészt ha a nő szűz, akkor kevéssé valószínű hogy nemibeteg lenne, plusz ugye attól sem kell félni, hogy esetleg már terhes csak ez még nem látszik rajta és zabigyereket varr az udvarlója nyakába, vagy kiderül róla hogy már két gyereke is van csak állami gondozásba adta őket, vagy kiderül róla hogy kurva csak most akarja épp abbahagyni a „szakmát”, de emiatt a stricije végül összeveri az udvarlóját... Elismerem, ezek mind extrém, kis valószínűségű esetek, de azért nem lehetetlenségek, s ez mind nem fenyeget, ha a leendő menyasszony szűz!

Eképp a nő szüzessége tényleges érték a fiúk szemében, ezt jól látják, bár nem nagy érték. E csekély értéket viszont neveltetésük (melyet társadalmunk keresztény gyökerei alapoznak meg) mértéktelenül fel is nagyítják! Sajnos a férfiak hajlamosak arra, hogy a nem szűz nőt erkölcstelennek tartsák, vagy bennük legalábbis felmerüljön ennek gyanúja, lehetősége, míg a szüzek esetén magától értetődőnek tartják az úgymond „tisztességet”. No és okosan gondol-kodó nő miért is vállalja annak gyanúját, hogy tisztességtelennek látszódjék az udvarlója előtt!

Minderre nyelvünk, a jó öreg magyar nyelv is bizonyságot szolgáltat azzal, hogy a szűz nőkre létezik egy rokonértelmű szó is: „ártatlan”. Tehát a szűzek ártatlanok. Ebből következik, hogy aki nem szűz, az eszerint nem ártatlan, vagyis „bűnös”. Már a nyelvhasználat is megbélyegzi tehát a szüzességüket elvesztőket. Minek vállald te azt, hogy bárki szemében is „bűnös”

legyél, ha ez neked nem érdeked?!

Igen, de most erre mondhatod azt, hogy de hiszen szűz vagyok, ha lefekszem a fiúval aki udvarol nekem, tapasztalja hogy szűz vagyok, azaz nem tart tisztességtelennek!

Tévedés. Annyi bizonyos hogy látja, hogy addig a pillanatig szűz voltál. Sajnos azonban a férfiak közt széles körben elterjedt nézet, hogy aki nő lefekszik házasság előtt egyvalakivel, az lefekszik másokkal is! A házasság előtti lefekvést egyszerűen úgy tekinti a férfi, hogy a nő nem ura a vágyainak. Ha meg nem ura a vágyainak most, házasság előtt, akkor nem lesz ura azután sem, azaz nem lesz hű feleség, nagyobb az esélye annak, hogy megcsalja a férjét!

Azaz, egy efféle aktussal – a lefekvéssel – a nő a lehető legkomolyabban azt kockáztatja, hogy a férfi szakít vele és nem veszi feleségül – talán nem rögvest az első lefekvés után szakít, mert neki is kényelmes ha többször megkaphatja az engedékeny nőt, de mindenesetre nem veszi feleségül, s ha a nő nagyon sürgeti, végül szakít vele. Nem is egy ilyen esetnek voltam tanúja az ismeretségi körömben.

Ha pedig nem vette őt feleségül a férfi akinek odaadta a szüzességét, akkor a nő máris nem szűz, s a következő férfinál még kevesebb esélye van a házasságra, mert azzal már le sem feküdhet úgy, hogy az vegye el a szüzességét. Ellenben e következő udvarlójának már rém nehéz lesz megmagyaráznia, vele miért nem fekszik le házasság előtt, amikor már úgysem szűz! Ő talán kevesebbet ér a számára mint az a másik valaki, aki megkapta a szüzességét?!

Semmi esetre sem helyeslem tehát a házasság előtti szexet, holott a legkevésbé sem állok vallási alapon. De nem helyeslem, s a férfiak gondolkodása miatt nem helyeslem. Ez ugyanis igencsak rizikós dolog a nőknek, még azesetben is, ha védekeznek a nem kívánt terhesség ellen. Ráérnek a szexet megismerni a gyakorlatban a férjük mellett. Nem igaz az, hogy ezt csak fiatalon lehetne megtanulni! Egyáltalán semmi tragédia nem származik belőle, ha a nő akár 30 évesen veszti el a szüzességét – akkor sem fáj jobban, ellenben több az esélye egy jó

házasságra! Megkíméli magát egy csomó csalódástól, hogy például a kellemes(?) éjszaka utáni reggelen a férfi kikászálódik mellőle az ágyból, aztán amikor megkérdi tőle a nő, mikor találkoznak legközelebb, azt válaszolja hogy soha, mert talál közelebb is a lakhelyéhez kurvát, aki ügyesebb is mint a nő...

Megjegyzem, a férfiak rendkívül ügyesek, amikor bizonygatni kell, hogy mennyire hülyeség amit most írtam. Hogy ők bezzeg nem így gondolkoznak, én egy totál balfék vagyok, maradi a gondolkodásom, a nőnek is hasznos ha nem mond le még éveken át a szex örömeiről, ők nem fogják elhagyni, igazán szeretik...

Ez mind lehetséges. Igen, lehet hogy nem hagyná el, hogy igazán szereti, igen, a dolog – a lefekvés – elsülhet nagyon jól is! De erre az esély rémségesen kicsi. Kábé akkora, mint a lottó-ötösé. Ami nem nulla, hiszen akadnak nyertesek, de olyan kevés, hogy nem szabad erre építeni egy életet.

Azaz az efféle szövegeknek nem szabad bedőlni!

Annak pláne nem, hogy a nő mennyi örömről marad le, ha megtartóztatja magát huszon-valahányéves koráig. A dolog ugyanis úgy áll, hogy bár valóban akadnak nők, akik nagyon élvezik a szexet, de ezek száma elenyésző. Ennek jólismert biológiai okai vannak: az, hogy a férfiak az evolúciós folyamat során a gyakori közösülésre szelektálódtak, mert az szaporodott el jobban, aki többet párzott – a nőknek azonban nem volt érdekük a gyakori közösülés, mert amelyikük többet párzott, az sem szülhetett több gyermeket, mint 9 havonta egyet! Emiatt ők nem is szelektálódtak a gyakori közösülésre. Sőt, inkább enyhe ellenirányú szelekció hatott a nőkre, mert amelyik meggondolatlanul engedett egy hímnek, az terhes lett, holott esetleg nem tudott egyedül, a csalfa hím segítsége nélkül megélni az ősidőkben, s terhesen nem tudván elég táplálékot szerezni, elpusztult. A szexet nagyon szerető nőket később a férfiak is gyakran megölték, mindenféle rút babonából, mert boszorkánynak nézték őket, vagy csak simán amiatt kövezték őket halálra, mert úgymond erkölcstelen fehérnépek – ez tovább csökkentette a világban a szexet nagyon élvező nők arányát. Hiszen gondoljunk csak a Bibliában a parázna-ság elleni gyakori dörgedelmekre! Aki nő nagyon szerette a szexet, az nem is olyan régen is még a halált kockáztatta, azaz a nők szexkedvelő hajlama nem terjedhetett el – a férfiak jóvoltából! (Így basztak ki a férfiak saját magukkal, csökkentve a nekik engedő nők számát a világban – bocs de erre a fenomenális hülyeségre nincs szebb szavam! Hiszen a szexet élvező s igénylő nőket inkább szaporítani kellett volna, leginkább épp a férfiak érdekében!) Végered-ményben tehát több mint valószínű, hogy te aki e sorokat olvasod, cseppet sem vesztesz sokat vele, ha megtartóztatod magadat a házasságodig, mert csak egészen elenyésző az esélye annak, hogy élvezd a szexet!

Még akkor is így van ez, ha esetleg rendszeresen szoktál maszturbálni, s ez nagyon tetszik neked. A klitorisz ugyanis a szokásos közösülési testhelyzet alatt többnyire nem kap kellő ingert, pláne nem akkor, ha hátulról műveled a szexet amit pedig némely férfiak nagyon szeretnek, az meg tudvalevő, hogy az előjátékhoz a legtöbb férfi egyszerűen lusta. Merőben valószínűtlen tehát, hogy egy szexuális aktus során több élvezethez juss, mint amit masztur-bálás közben szerzel magadnak! Azaz ne dőlj be a férfiak szövegeinek, hogy de az milyen remek élvezet! Nekik lehet, de nem neked!

Ha már nem vagy szűz, és úgy próbál rábeszélni téged egy fiú a lefekvésre, persze nehezebb nemet mondani. Itt az őszinteséget ajánlom: egyszerűen mondd azt neki, hogy igen, te nem vagy szűz, de épp emiatt nagyon megbántad hogy korábban túl engedékeny voltál, és ezek után egyszerűen nem bízol annyira a férfiakban, hogy engedj az efféle mézesmázos kérlelé-seknek! Igen, benne sem bízol annyira! Ha erre az a válasza hogy akkor nem is szereted igazán, akkor erre mondd azt, hogy de szereted, ellenben ő nem szeret téged igazán, mert ha igazán szeretne, egyszerűen feleségül venne és kész! Mondd azt, hogy a szeretet és a bizalom

azért két különböző szó, mert különböző dolgot is jelölnek: a kettő nem azonos, azaz abból hogy szereted őt, még nem következik, hogy vakon meg is bízz benne az Élet minden területén!

Ha viszont az a helyzet, hogy te magad, a nő sem akarsz még házasságot, akkor egyszerű a képlet: akkor semmi szükséged rá, hogy barátkozz és ilyen mély érzelmi kapcsolatot alakíts ki fiúkkal, ahol a lefekvésnek a puszta lehetősége, gondolata is felmerül! Ezesetben energiáidat fordítsd inkább a karrierépítésre, ami mindenesetre messze sokkal hasznosabb...

In document Léttudomány Viola Zoltán (Pldal 30-34)