• Nem Talált Eredményt

Fõtevékenység TEÁOR’08 kódja: Ebben a rovatban adja meg fõtevékenységének a jelenleg hatályos TEÁOR (TEÁOR’08) szerinti 4 jegyû kódját

In document Miniszteri rendeletek (Pldal 161-167)

Miniszteri utasítás

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ támogatási kérelemhez

II. A közlemény kapcsolódó melléklete

41. Egyéb tejfeldolgozás gépei 4123. Tejtartályok

7.6. Fõtevékenység TEÁOR’08 kódja: Ebben a rovatban adja meg fõtevékenységének a jelenleg hatályos TEÁOR (TEÁOR’08) szerinti 4 jegyû kódját

8 Áfanyilatkozat: Ebben a rovatban jelölje meg, hogy ön áfa visszaigénylésre jogosult-e vagy nem.Figyelem: az egyik négyzetet mindenképpen be kell jelölnie!

9 Tervezett elszámolható kiadás és kalkulált támogatási összeg

Tervezett elszámolható nettó kiadások összesen (Ft):Ft-ban adja meg az adott kérelemmel elszámolni tervezett el-számolható kiadásoknettóösszegét.

Kalkulált bruttó támogatási összeg (Ft): ebben a rovatban a támogatási rendelet 4. §-ban szereplõ támogatási inten-zitások figyelembe vételével határozza meg a tervezett elszámolható nettó kiadások oszlopban feltüntetett kiadások alapján az ön által elõzetesen kalkulált támogatás összegét. Amennyiben ön áfavisszaigénylésre jogosult, és errõl a 8.

blokkban így nyilatkozott, akkor ebben az oszlopban is az áfa nélkül számított (nettó) összeget adja meg. Amennyiben ön áfavisszaigénylésre nem jogosult, és errõl a 8. blokkban így nyilatkozott, akkor ebben az oszlopban az áfával növelt összeget adja meg.

Figyelem: amennyiben a szoftverbeszerzés és az egyéb elszámolható kiadásokra vonatkozó tevékenység több megva-lósítási helyet érint, és emiatt eltérõ támogatási intenzitást kellene alkalmazni, egységesen a legalacsonyabb támogatási intenzitást kell figyelembe vennie.

10 Megvalósítási helyre (telephelyre) vonatkozó adatok

Ebben az adatblokkban kell megadnia a támogatás igénylésével kapcsolatos összefoglaló adatokat. A felsorolt adato-kat külön adja meg minden egyes megvalósítási helyre (telephelyre), amelyen támogatott beruházás megvalósítását ter-vezi. Ha egy lapon nem elegendõ az adatblokkok száma a beruházással érintett összes telephely adatainak megadására, akkor adatszolgáltatásának teljessé tétele céljából csatoljon újabb ugyanilyen lapot, és azon folytassa a 10. adatblokk kitöltését.

Megvalósítási hely sorszámamezõben 01-el kezdõdõen kezdje el számozni a megvalósítási helyeit. Figyelem, a megvalósítási hely sorszáma más betétlapon is a beruházás helyének azonosítását szolgálja, ezért ügyeljen az egyes megvalósítási helyek egyértelmû beazonosíthatóságára!

Megvalósítás helye és helyrajzi száma:Minden esetben töltse ki a megvalósítás helyéül szolgáló település nevének és helyrajzi számának megadásával.

Blokkazonosító:Itt adja meg a vonatkozó blokkazonosító(ka)t. Nem mezõgazdasági termelõk esetében nem kell kitölteni.

11 Csatolt dokumentumok

Támogatási kérelmének összeállítását követõen a felsorolásban az egyes mellékletek megnevezése mellé írja be, hogy hány darabot csatolt az adott dokumentumból. Amennyiben nem rendelkezik ügyfél-regisztrációs számmal és a támoga-tási kérelemhez csatolta a G001 Regisztrációs lap másolatát, azt az„Egyéb”sorba írja be. Szintén az „Egyéb” sorban tüntesse fel a szakmai elõírásoknak megfelelõen csatolandó egyéb szakhatósági engedélyeket is (VPOP, ÁNTSZ, Környezetvédelem, VKSZI Fiatal gazda minõsítõ igazolás, stb.).

12 Nyilatkozatok

Kérjük, figyelmesen olvassa el az ebben az adatblokkban szereplõ nyilatkozatokat, mert azok a teljes támogatási idõ-szakban (5 év) betartandó kötelezettségeket tartalmaznak! A támogatási kérelmet csak akkor írja alá és nyújtsa be, ha ezekkel egyetért.

13 Kitöltési dátum és aláírás

Ebben az adatblokkban tüntesse fel a kitöltés dátumát, írja be az aláíró nevét, majd írja alá!

FONTOS!Szervezet esetében cégszerû aláírás szükséges!

Cégszerû aláírás: a szervezet hivatalos képviseletére jogosult személy(ek)nek a szervezet nevében, az aláírási címpél-dányban foglaltak szerint, vagy a cégjegyzésre jogosult személy meghatalmazása alapján teljesített aláírása. Ebben az esetben a támogatási kérelemmel kapcsolatos meghatalmazást is csatolni kell a kérelemhez! A cégszerû aláírás elenged-hetetlen része a képviselt szervezet megnevezése, az aláírásra jogosult személy (nyomtatott betûvel kiírt) teljes neve és aláírása, és ha van, a szervezet bélyegzõlenyomata.

Amennyiben aláírás nélkül küldi el, a támogatási kérelem érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerül!

FONTOS!Feltétlenül töltse ki a támogatási kérelem fõlapjának minden oldalán azügyfél-regisztrációs számmezõt!

Postára adás elõtt feltétlenül ellenõrizze, hogy valamennyi kötelezõ mellékletet csatolta, a kérelmet aláírta és az ügy-fél-regisztrációs számot minden oldalon, az erre szolgáló mezõben kitöltötte.

D2001-01 Támogatási kérelem – Beruházási betétlap Kötelezõen benyújtandó betétlap.

1 Azonosítási információ

Ügyfél-regisztrációs szám:Ebbe a rovatba írja be az MVH által kiadott ügyfél-regisztrációs igazoláson szereplõ 10 jegyû azonosító számot!

2 Beruházásra vonatkozó adatok

A Beruházás sorszámamezõben A01-el kezdõdõen kezdje el sorszámozni az egyes beruházásait. Önálló beruházás-ként kell feltüntetni az önálló, külön célterületen és külön megvalósítási helyen megvalósuló beruházásokat. Minden ruházás építésbõl és gépbeszerzésbõl állhat. Mivel a beruházás sorszáma mezõ más betétlapon is az adott beruházás be-azonosítását szolgálja, ezért ügyeljen arra, hogy ezt a rovatot pontosan töltse ki.

Szoftver beszerzése esetén a vonatkozó adatokat a Z01 sorszám alatt összesítve tüntesse fel. Ebben az esetben a meg-valósítás helye oszlopot, valamint a célterületet nem kell kitöltenie, csak a megnevezés és a tervezett elszámolható nettó kiadások mezõket!

Az egyéb elszámolható kiadásokat az erre szolgáló sorban összesítve tüntesse fel (beruházás sorszáma S01). Ebben az esetben a megvalósítás helye oszlopot, valamint a célterületet nem kell kitöltenie, csak a megnevezés és a tervezett elszámolható nettó kiadások mezõket!

A Megnevezésmezõben adja meg az adott beruházás rövid megnevezését, pl. tejfeldolgozó üzem korszerûsítése.

AMegvalósítási helymezõben a Támogatási kérelem – Fõlap 10. adatblokkjában megadott azonosítót tüntesse fel.

A Célterület mezõbenadja meg a vonatkozó célterületet:

– 1, ha 1. célterület (versenyképesség javítása, termékszerkezet átalakítása),

– 2, ha 2. célterület (élelmiszerbiztonsági és környezetvédelmi feltételek javítása, energiafelhasználás racionalizálása, üzemirányítás korszerûsítése)

– 3, ha 3. célterület (vágópontok létrehozása és korszerûsítése).

Tervezett elszámolható nettó kiadások (Ft):ebben az oszlopban adja meg az adott beruházáshoz kapcsolódó, az egyéb elszámolható kiadások és a szoftverbeszerzés nélkül tervezett elszámolható kiadásainak nettóösszegét Ft-ban.

Értelemszerûen a szoftverre, illetve az egyéb elszámolható kiadásokra tervezett elszámolható kiadások nettó összegét a szoftver és az egyéb elszámolható kiadások sorban kell megadnia.

Tervezett intenzitás (%):ebben az oszlopban tájékoztató jelleggel adja meg beruházási soronként az intenzitás mér-tékét. A kérelem elbírálása során az MVH az ügyfél minõsítése (mezõgazdasági termelõ, nem mezõgazdasági termelõ), vagy típusa (fiatal mezõgazdasági termelõ), valamint a beruházás megvalósítás helye figyelembe vételével határozza meg a ténylegesen alkalmazandó intenzitásokat.

Az „egyéb elszámolható kiadások” és a „szoftver fejlesztés és beszerzés” soroknál, amennyiben a kapcsolódó beruhá-zások több megvalósítási helyet érintenek, a 47/2008. (IV. 17.) rendelet 4. § (5) bekezdése értelmében a legalacsonyabb intenzitást kell figyelembe venni.

3 A beruházás rövid leírása

Ebben a mezõben a beruházás sorszámára hivatkozva röviden mutassa be (maximum 300 karakter) a megvalósítani kívánt beruházás(oka)t!

4 Az 1. célterület esetében a beruházással érintett termékek köre

A beruházás sorszáma mezõta 2. pontban megadott sorszámok felhasználásával töltse ki.

AKN kód mezõbentüntesse fel a beruházással érintett termékek 8 jegyû KN kódjait. Amennyiben az adott beruházás több terméket érint, úgy azokat külön-külön sorban adja meg.

Amennyiben a betétlap 2. oldalán szereplõ sorok nem elegendõek, akkor a betétlap 2. oldalát sokszorosítsa, és csatol-jon szükséges számú 2. oldalt a kérelemhez.

5 Egyéb információ

Amennyiben a 4. adatblokkban 0203, 0206, 0207, 0401, valamint 1101–1104 kezdetû 8 jegyû KN kódokat adott meg, azaz a beruházás ezen KN kódú termékek gyártásának korszerûsítésére irányul, akkor adja meg a malmi-, a folyadéktej elõállító és a vágóüzem gyártási kapacitását a hivatkozott termékekbõl tonna/nap, illetve liter/nap mértékegységben.

Amennyiben a megadott feltétel önre nem érvényes, ezt az adatblokkot hagyja üresen.

FONTOS!Feltétlenül töltse ki a támogatási kérelem beruházási betétlapjának minden oldalán az ügyfél-regisztrá-ciós számmezõt!

D0001-03 Támogatási kérelem – Gép betétlap

Gép betétlapot akkor töltsön ki és adjon be, ha a 47/2008. (IV. 17.) FVM rendelet (támogatási rendelet) 6. § (1) bekez-désa), illetvee)pontjában szereplõ, az Élelmiszeripari gépek és technológiai berendezések katalógusában beazonosítha-tó gépek, berendezések beszerzését kívánja megvalósítani. Minden beruházásra (a beruházási betétlapon szereplõ Axx sorszámra) külön Gép betétlapot töltsön ki!

Egy adott beruházásra vonatkozóan több gép betétlapot csatolhat attól függõen, hogy hány különbözõ gépet kíván be-szerezni, mivel egy betétlapon háromféle gép adatait tudja feltüntetni.

1 Azonosítási-információ

Jogcímkód:Ebbe a mezõbe írja be a támogatási kérelmével érintett támogatási jogcím azonosító számát. A mezõgaz-dasági termékek értéknövelése jogcím esetén a mezõbe írja be a jogcím azonosítására szolgáló 6.128.01.01számsort.

Ügyfél-regisztrációs szám:Írja be az MVH által kiadott ügyfél-regisztrációs igazoláson szereplõ 10 jegyû azonosító számot!

2 Telep/megvalósítási hely adatai

Megvalósítási hely sorszáma: Hagyja üresen e rovatokat, nem kell kitölteni Kapcsolódó telep(ek) sorszáma: Hagyja üresen e rovatokat, nem kell kitölteni.

3 Gépadatok

Ebben az adatblokkban kell feltüntetni a támogatással megvásárolni kívánt gépekre vonatkozó adatokat. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy támogatást csak a 47/2008. (IV. 17.) FVM rendelet (támogatási rendelet) 6. § (1) bekezdésa), il-letvee)pontjában hivatkozott, a támogatási kérelem benyújtására nyitva állóidõszak elsõ napján hatályos, a jogcímre lezárt, az Élelmiszeripari gépek és technológiai berendezések katalógusában (ÉLIP gépkatalógus) szereplõ gépek és technológia beszerzéséhez lehet igényelni. A hatályos, jogcímre vonatkozó gépkatalógust az MVH weboldalán (www.mvh.gov.hu) találja meg.

Hivatkozási azonosító: Írja be a beruházási betétlapon megadott azon beruházás sorszámát (Axx), amelyhez az adott gépet be kívánja szerezni. Értelemszerûen csak 3 mezõt fog tudni kitölteni, a rovat többi mezõjét hagyja üresen.

Gépazonosító: Ebben a mezõben kell feltüntetni a beszerezni kívánt gépnyolcjegyû(1234-5678 formátumú) kódját, amely az MVH honlapján (www.mvh.gov.hu) megtalálható ÉLIP gépkatalógus adatbázisában szerepel.

FONTOS!A Hivatal a megvásárolni tervezett gépek azonosításához – és ezáltal a támogatási összeg megállapításá-hoz – a gépazonosító mezõben ön által feltüntetett kódot használja, ezért minden esetben gyõzõdjön meg arról, hogy a megvásárolni kívánt gép azonosítóját helyesen és pontosan adta meg.

Gép darabszáma: Ebben a mezõben tüntesse fel a gép beszerezni kívánt mennyiségét.

Tervezett beszerzési ár/darab:Adja meg azadott gép egységére(1 darab) vonatkozónettóbeszerzési árat forint-ban. Amennyiben egy adott gépbõl több darabot vásárol, akkor is csak az 1 gépre vonatkozó árat tüntesse fel ebben a me-zõben. Amennyiben a gép vételárát nem forintban fogja kiegyenlíteni, akkor a gép tervezett beszerzési árát az árajánla-ton szereplõ kiállítás dátumát megelõzõ hónap utolsó hivatalos – a Magyar Nemzeti Bank által közzétett – középárfolya-mán kell átszámítani forintra.

Gép tárolásának helye:A mezõben tüntesse fel a gép tárolásának címét, irányító szám, helység, utca, házszám vagy helyrajzi szám feltüntetésével. A beruházást a Magyar Köztársaság területén kell megvalósítani és üzemeltetni. Helyszí-ni ellenõrzés során az ebben a mezõben megadott tárolási helyen ellenõrzi a Hivatal a beruházás megvalósulását.

Gép üzembe helyezésének tervezett idõpontja:Ezt a rovatot nem kell kitöltenie.

D0003-03 Támogatási kérelem – Építési A betétlap

Építési A betétlapot akkor töltsön ki és adjon be, ha a támogatási rendelet szerinti célterületeken épület építését vagy felújítását kívánja megvalósítani.

Minden beruházásról (a beruházási betétlapon szereplõ Axx sorszámhoz) kapcsolódóan különÉpítési A betétla-pot töltsön ki!

Egy támogatási kérelemhez több Építési A betétlapot csatolhat attól függõen, hogy hány létesítményhez tartozó tevé-kenységet kíván megvalósítani. Minden Építés A betétlaphoz kell tartoznia legalább egy megfelelõen kitöltött Építés B betétlapnak.

Az építési A és B betétlapot a tervezett beruházására a kivitelezõjétõl kapott részletes és tételes árajánlata vagy költ-ségvetése alapján tudja kitölteni az Építési Normagyûjtemény (továbbiakban ÉNGY) alkalmazásával. Az árajánlatot magát nem kell csatolnia! Az ÉNGY elérhetõ a www.mvh.gov.hu oldalon. Az árajánlat/költségvetés egyes tételei alap-ján ki kell keresni azok ÉNGY-ben szereplõ megfelelõjét. Az adott tétel ÉNGY-ben található MVH azonosítószámát és a tétel mennyiségét írja rá a B betétlapra. A mennyiséget az ÉNGY-ben megadott mennyiségi egységben kell megadni. A MVH azonosító elsõ két karaktere azonosítja azt a munkanemet, amelybe az adott tétel tartozik. Minden egyes kiválasztott tételhez tartoznia kell egy megfelelõ munkanemnek az A betétlapon.

A MVH a B betétlapon felsorolt tételekre az ÉNGY-ben szereplõ referenciaár alapján kiszámolja a beruházás maxi-málisan elismerhetõ költségét, munkanemenkénti bontásban. A költségek realitásvizsgálata a munkanemek szintjén kerül ellenõrzésre.

1 Betétlap iratkódja

Ebbe az adatblokkba ne írjon semmit, hagyja üresen!

2 Azonosítási információ

Jogcímkód:Ebbe a rovatba írja be a támogatási kérelmével érintett támogatási jogcím azonosító számát. A mezõgaz-dasági termékek értéknövelése jogcím esetén a mezõbe írja be a jogcím azonosítására szolgáló 6.128.01.01számsort.

Ügyfél-regisztrációs szám:Ebbe a rovatba írja be az MVH által kiadott ügyfél-regisztrációs igazoláson szereplõ 10 jegyû azonosító számot!

3 Építés besorolása

Építés sorszáma:01-el kezdõdõen kezdje el sorszámozni az egyes megvalósítani kívánt beruházásait. Ez a sorszám biztosítja továbbá az Építési A és B betétlapok összetartozását, ezért kérjük ügyeljen arra, hogy az A betétlaphoz tartozó B betétlapokra azonos sorszám kerüljön.

Építés jellege: Írja be a megfelelõ kódot. Új építés kódja:1; Felújítás kódja:2.

Hivatkozási azonosító:Írja be annak a beruházásnak a beruházási betétlapon megadott kétjegyû sorszámát (Axx), amelyhez az adott tevékenység tartozik. Értelemszerûen csak 3 mezõt fog tudni kitölteni, a rovat többi mezõjét hagyja üresen.

FONTOS!A megvalósítani tervezett támogatási egységek azonosításához – és ezáltal a támogatási összeg megállapí-tásához – a Hivatal a hivatkozási azonosító mezõben ön által feltüntetett kódot használja, ezért minden esetben gyõzõd-jön meg arról, hogy a megvalósítani kívánt beruházás azonosítóját helyesen és pontosan adta meg.

4 Építés jellemzõi

Megvalósítási hely sorszáma: Hagyja üresen e rovatokat, nem kell kitölteni Kapcsolódó telep(ek) sorszáma: Hagyja üresen e rovatokat, nem kell kitölteni.

Építés rövid leírása: Néhány mondatban foglalja össze a kivitelezni kívánt beruházást. Ügyeljen az olvasható kitöltésre.

5 Munkanemadatok

Ezt az adatblokkot az MVH Építési Normagyûjtemény (ÉNGy) adatai alapján kell kitölteni. A munkanem a strukturált építési normagyûjtemény elsõ, azonosítószámmal rendelkezõ „fõcsoportja” (például:21 Irtás, föld– és sziklamunka)

Soronként megjelenõ adatok:

Munkanem kódja:Írja be a munkanem két karakteres kódját. (például: 21);

Munkanem megnevezése:Írja be a kódhoz tartozó munkanem megnevezését (például: Irtás, föld– és sziklamun-ka);

Munkanemre a tervezett beruházási költség (Ft):Adja meg munkanemenként a beruházás tervezettnettó beke-rülési költségét forintban.

D0004-02 Támogatási kérelem – Építési B betétlap 1 Betétlap iratkódja

Ebbe az adatblokkba ne írjon semmit, hagyja üresen!

2 Azonosítási információk

Jogcímkód:Ebbe a rovatba írja be a támogatási kérelmével érintett támogatási jogcím azonosító számát. A mezõgaz-dasági termékek értéknövelése jogcím esetén a mezõbe írja be a jogcím azonosítására szolgáló 6.128.01.01számsort.

Ügyfél-regisztrációs szám:Ebbe a rovatba írja be az MVH által kiadott ügyfél-regisztrációs igazoláson szereplõ 10 jegyû azonosító számot!

Építés sorszáma:A B betétlaphoz tartozó A betétlapon szereplõ számot kell beírni.

3 Építési tételadatok

Soronként megjelenõ adatok:

Tétel MVH azonosítója:A tétel ÉNGY-ben szereplõ MVH azonosítóját (kód) kell ide beírni.

Tétel mennyisége:A tétel ÉNGY-ben meghatározott mennyiségi egysége alapján kell a tervezett mennyiséget beírni.

FIGYELEM!A mennyiségi adatokat az ÉNGY szerinti mennyiségi egységnek megfelelõen kell megadni, a mennyi-ségi egységet nem szabad feltüntetni.

D0040-01 Támogatási kérelem – Építési C betétlap

Építés „C” betétlapotkizárólag abban az esetbenkell kitölteni, amennyiben az építési mûvelet az Építési Norma-gyûjteményben nem található, de elvégzését jogszabály írja elõ.

Ebben az esetben a kérelméhez csatolnia kellkét különbözõ, egymástól független ajánlattevõtõl származó,az adott tételre vonatkozó, azonos mûszaki tartalmú részletes és tételesárajánlatot.

1 Betétlap iratkódja

Ebbe az adatblokkba ne írjon semmit, hagyja üresen!

2 Azonosítási információk

Jogcímkód:Ebbe a rovatba írja be a támogatási kérelmével érintett támogatási jogcím azonosító számát. A mezõgaz-dasági termékek értéknövelése jogcím esetén a mezõbe írja be a jogcím azonosítására szolgáló 6.128.01.01számsort.

Ügyfél-regisztrációs szám:Ebbe a rovatba írja be az MVH által kiadott ügyfél-regisztrációs igazoláson szereplõ 10 jegyû azonosító számot!

Építés sorszáma vonatkozó A betétlapról:A „B” betétlaphoz tartozó „A” betétlapon szereplõ számot kell beírni.

3 Építési tételadatok Soronként megjelenõ adatok:

Tétel jellemzõi:

Ssz:Folytatólagosan sorszámozza a beírt tételeket, amennyiben a betétlapon szereplõ hat sor kevésnek bizonyul, úgy másik betétlapon folytatható (sorszám 07-el folytatódik).

Munka megnevezése:Az árajánlatokban szereplõ tétel pontos megnevezését kell beírni, valamint (amennyiben re-leváns) a felhasznált anyag típusát. Amennyiben a rendelkezésre álló hely nem elegendõ a megnevezés feltüntetésére, külön lapon folytatható a sorszámra hivatkozással.

Tétel mennyisége:Írja be a tervezett mennyiséget.

Tétel mennyiségi egysége:Írja be a mennyiséghez tartozó mértékegységet.

Munkanem:Az ÉNGY-t alapul véve sorolja be a tételt a vonatkozó munkanembe és írja be ide annak azonosítóját (két karakter)

Elfogadott árajánlat:

Kiállító adószáma:Írja be a „nyertes” árajánlatot kiállító személy vagy szervezet teljes adószámát.

Tétel nettó értéke (Ft):Írja be a tétel nettó értékét (árát) az árajánlatról.

Visszautasított árajánlat:

Kiállító adószáma:Írja be a „vesztes” árajánlatot kiállító személy vagy szervezet teljes adószámát.

Tétel nettó értéke (Ft):Írja be a tétel nettó értékét (árát) az árajánlatról.

4 Magasabb értékû tételadatok árajánlásának indoklása

Indokolja meg, hogy miért volt szükség az Építési Normagyûjteménytõl való eltérésre, jogszabályi hivatkozással.

Amennyiben a bekért árajánlatok közül a magasabb értékût fogadta el, azt a fokozott kockázatra tekintettel tárgyilago-san indokolnia szükséges.

Írja be a vonatkozó tétel sorának a sorszámát (C betétlapon megadott sorszám) majd írja le röviden, a lényegre össz-pontosítva választásának indokát. Amennyiben a rendelkezésre álló hely nem elegendõ az indoklásra, külön lapon foly-tatható a megfelelõ sorszámra hivatkozással.

D0075-01 Támogatási kérelem – Árajánlatos tétel bejelentõ lap

Ezt a betétlapot kizárólag akkor töltse ki, ha ön a támogatási rendelet 6. § (1) bekezdésd)pontja szerint szoftver-fej-lesztéshez és a hozzátartozó hardver beszerzésére kíván támogatást igényelni.

Ebben az esetben a kérelméhez csatolnia kellkét különbözõ, egymástól független ajánlattevõtõl származó,az adott tételre vonatkozó, azonos mûszaki tartalmú részletes és tételesárajánlatot.

1 Azonosítási információk

Jogcímkód:Ebbe a rovatba írja be a támogatási kérelmével érintett támogatási jogcím azonosító számát. A mezõgaz-dasági termékek értéknövelése jogcím esetén a mezõbe írja be a jogcím azonosítására szolgáló6.128.01.01 számsort.

Ügyfél-regisztrációs szám:Ebbe a rovatba írja be az MVH által kiadott ügyfél-regisztrációs igazoláson szereplõ 10 jegyû azonosító számot!

2 Árajánlatos tételadatok

ASsz. Mezõben kezdje el sorszámozni az egyes tételeket 01-tõl kezdõdõen.

Kapcsolódási adatÍrja be az adott beruházásnak a beruházási betétlapon megadott sorszámát: mivel itt csak az infor-matikai beszerzéssel kapcsolatos árajánlatot tüntethet fel, ezért ebbe a rovatba Z01 kerüljön.

AzÁrajánlatos tétel megnevezésemezõben tüntesse fel az adott tétel megnevezését.

AMennyiségrovatban adja meg az adott tételbõl beszerezni kívánt mennyiséget, a mennyiségi egységet a következõ oszlopban(Mértékegység)adja meg.

Azelfogadott árajánlatrovatban adja meg az ön által elfogadott árajánlatot kiadott szervezet adószámát, és az ár-ajánlat nettó értékét forintban. Ugyanezen adatokat tüntesse fel a visszautasított árajánlatvonatkozásában is.

In document Miniszteri rendeletek (Pldal 161-167)