• Nem Talált Eredményt

SFH táblázat

In document Miniszteri rendeletek (Pldal 90-116)

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ támogatási kérelemhez

3. SFH táblázat

Az SFH táblázat azt a célt szolgálja, hogy pontosan meghatározzuk, hogy az Ön vállalkozása milyen méretû és milyen tevékenységet folytat. Az SFH a Standard Fedezeti Hozzájárulás rövidítése. Az SFH értéke a magyar tesztüzemi adatbá-zis segítségével kerül meghatározásra oly módon, hogy az egyes megfigyelt tevékenységek fedezeti hozzájárulásának (termelési érték és változó költségek különbözete) 3 évi adatát átlagolják.

FONTOS!A mezõgazdasági termelõ ügyfél a támogatást akkor veheti igénybe, ha a beruházással érintett mezõgaz-dasági üzemének mérete meghaladja a 4 európai méretegységet (EUME). Ez a feltétel az induló vállalkozásra nem vo-natkozik. Induló vállalkozás esetén ennek a feltételnek legkésõbb a beruházás befejezését követõ elsõ lezárt teljes gazda-sági évben kell megfelelni.

Termelõi Csoport és induló vállalkozás ügyfélnek Pénzügyi terv I -SFH betétlap 2007 nem kell kitöltenie.

Az SFH értékek megadásakor csak egyetlen oszlopot kell kitölteni az alábbiak szerint:

A 2005. év mennyiségoszlopot hagyja üresen!

A 2007. évi mennyiségoszlopot a támogatás igénylés évére (2007.) vonatkozó termelési adatokkal töltse ki! Az eb-ben az oszlopban megadott termelési adatok szolgálnak a 78/2007. (VII. 30.) FVM rendelet 4. § (2) bekezdéséeb-ben sze-replõ üzemméret meghatározásához.

Az Európai Méretegység (EUME) SFH alapon számított euró értékének forintban történõ meghatározásához használt támogatási árfolyam az adott év – amelyre a gazdálkodási adatok vonatkoznak – elsõ napját megelõzõen az Európai Köz-ponti Bank (EKB) által utoljára közzétett forint/euró átváltási árfolyam; 2007. évre vonatkozóan: 251,77 HUF/EUR.

1 EUME 1200 Euronak felel meg.

Növény kultúra esetén a 2007-évben benyújtott terület alapú támogatási kérelmében szereplõ területre vonatkozó ada-tokat adja meg.

Amennyiben rendelkezik olyan területtel, vagy olyan növénytermesztési vagy kertészeti tevékenységet folytatott (pl.:

gombatermesztés, virágtermesztés stb.), amely után nem igényelt/igényelhetett területalapú támogatást, akkor a támoga-tási kérelem benyújtás hónapjának elsõ napján mûvelt terület nagyságát adja meg.

Állatok esetében a 2007. január 1-jétõl a támogatási kérelem benyújtásának hónapjáig eltelt hónapok un. idõszakos át-lag létszámát adja meg. Amennyiben a támogatási kérelmét 2007. októberében adja be, úgy az elmúlt 10 hónap idõsza-kos átlaglétszámát kell feltüntetni ebben az oszlopban.

Méhcsalád esetén a 2007-évi átlag család számot adja meg.

Az SFH tábla átlagos állatlétszám számításának módszertana:

Éves /adott idõszaki/ átlagos állatlétszám (db-ban): (A1 + B)/2 + A2 + A3 + … An N

Ahol:

A1: Összes korcsoport/ adott korcsoport év eleji induló létszáma db-ban

A2 + A3 + … An : egymást követõ idõszak (hónapok) összes korcsoport/ adott korcsoport induló létszáma db-ban B: összes korcsoport /adott korcsoport év végi /idõszak végi/ záró létszáma db-ban

N: az idõszakok (hónapok) száma

A létszámok alapadatait az állategészségügyrõl szóló 2005. évi CLXXVI. törvény 5. § (1) bekezdésb)pontja szerinti állomány-nyilvántartás, illetve az egyszerûsített területalapú támogatások és a vidékfejlesztési támogatások igénylésé-hez teljesítendõ „Helyes Mezõgazdasági és Környezeti Állapot”, illetve a „Helyes Gazdálkodási Gyakorlat” feltétel-rendszerének meghatározásáról szóló 4/2004. (I. 13.) FVM rendelet5. számú mellékleteszerinti legeltetési és állatállo-mány változási nyilvántartás szerint kell kiszámolni.

2010. év mennyiségoszlopot nem kell kitölteni!

„A ……... év mennyiség” elnevezésûoszlopot nem kell kitölteni!

Helyi/Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat, illetve Országos Cigány Önkormányzat támogató nyilatko-zatának javasolt szövege

Alulírott ………. a ……… (település, megyei v. Országos) ………-i Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke ezennel kijelentem, hogy ……… (az MVH-hoz kérelmet benyújtó ügyfél neve, regisztrációs száma, lakhelye vagy székhelye) fejlesztési elképzeléseit ……… (a kérelem tárgyának rövid összefoglalása – pl. X Kft. biomassza kazán beszerzése tárgyában) ……… EMVA jogcím keretében történõ megvalósítása vonatkozásában megismertem. A tervezett beruházás a Cigány Önkormányzat céljaihoz, elsõsor-ban foglalkoztatáspolitikai szempontból illeszkedik, ezért azt az Önkormányzat nevében támogatom.

Dátum, Eredeti aláírás, Pecsét

Eredeti aláírás hiányában a nyilatkozat nem hiteles, ezért a kérelem értékelésekor nem fogadható el.

Amennyiben az ügyfél a Helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat támogató nyilatkozatát csatolná, viszont a települé-sen nincs ilyen önkormányzat, akkor az illetékes megyei CKÖ-hoz kell fordulni. Természetetelepülé-sen ebben az esetben az Or-szágos Cigány Önkormányzat nyilatkozata is elfogadható.

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

(a G001-es számú REGISZTRÁCIÓS LAP kitöltéséhez)

Az Európai Unió Közös Agrárpolitikája magyarországi végrehajtásában, illetve a nemzeti agrártámogatási rendszer-ben érintett ügyfelekkel összefüggõ ügyfélregiszter létrehozásáról és az ezzel kapcsolatos nyilvántartásba vételrõl szóló 141/2003. (IX. 9.) Korm. rendelet 14. §-a alapján a Mezõgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal leendõ ügyfelei nyilván-tartási kérelem nyomtatványt nyújthatnak be a nyilvántartásba vétel céljából.

Kitöltés elõtt alaposan tanulmányozza át az útmutatót és a mellékelt tájékoztatót, mivel a visszaküldött bizonylat alap-ján kerül regisztrálásra az egységes ügyfélregiszterben.

A bizonylatot alá kell írnia, mert az aláírás nélküli bizonylat nem teszi lehetõvé az adatok felvételét az egységes ügy-félregiszterbe.

A regisztrációs lap 1 példányos. A rovatokat olvashatóan, nyomtatott nagybetûkkel kell kitölteni!

A kitöltés során a HIVATAL TÖLTI KIrészt hagyja üresen!

(1) Regisztráció típusa

Itt kell megadnia azt, hogy milyen regisztráció típusba kíván bejelentkezni.

Támogatást igénylõ

Ha az elkövetkezõ években közösségi (EU-s) és/vagy nemzeti támogatást kíván igénybe venni, abban az esetben a kódkockába írjon X jelet.

Támogatást nem igénylõ, pénzügyi kapcsolattal

Ha elõreláthatólag az elkövetkezõ években nemzeti támogatást és/vagy közösségi támogatást nem kíván igénybe venni,

ésaz FVM-mel, illetve az FVM valamely intézményével, mint kifizetõhellyel kedvezményezettként pénzügyi kap-csolatban áll (onnan juttatást, költségtérítést, stb. kifizetéseket vesz fel),

ésa hatályos jogszabály az adott szakrendszerben elõírja a regisztrációs szám használatát, akkor a kódkockába írjon X jelet.

Támogatást nem igénylõ, pénzügyi kapcsolat nélkül

Ha elõreláthatólag az elkövetkezõ években nemzeti támogatást és/vagy közösségi támogatást nem kíván igénybe venni,

ésaz FVM-mel, illetve az FVM valamely intézményével, mint kifizetõhellyel kedvezményezettként pénzügyi kap-csolatban nem áll,

dea hatályos jogszabály az adott szakrendszerben elõírja a regisztrációs szám használatát, akkor a kódkockába írjon X jelet. Figyelem!Legalább egy típust meg kell jelölnie, mert regisztráció típus nélkül a kitöltött bizonylat nem alkal-mas az egységes ügyfélregiszterbe történõ bejelentkezésre.

(2) Ügyfél típusa

– HaCég, szervezetként kívánja magát nyilvántartásba venni, akkor ezt a rovatot jelölje meg X jellel.

– HaEgyéni vállalkozóként kívánja magát nyilvántartásba venni, akkor ezt a rovatot jelölje meg X jellel.

– HaMagánszemélyként kívánja magát nyilvántartásba venni, akkor ezt a rovatot jelölje meg X jellel.Figyelem!

Csak egy ügyféltípust jelölhet meg.

(3) Adóazonosító és vállalkozási azonosító adatok

Az egyes rovatok kitöltése attól függ, hogy milyen „Regisztráció típusba” kíván bejelentkezni.

Adószám

Kötelezõ megadni, ha a következõ feltételek együttesen fennállnak:

– az ügyfél típusacég, szervezetvagyegyéni vállalkozó,éshazai (nem külföldi).

Adóazonosító jel

Kötelezõ megadni, ha a következõ feltételek együttesen fennállnak:

– az ügyfél típusaegyéni vállalkozóvagymagánszemély,éshazai (nem külföldi).

Cégjegyzékszám

Kötelezõ megadni, ha a következõ feltételek együttesen fennállnak:

– az ügyfél típusacég, szervezet,

ésrendelkezik cégbírósági bejegyzéssel, – éshazai (nem külföldi).

Egyéni vállalkozói igazolványszám

Kötelezõ megadni, ha a következõ feltételek együttesen fennállnak:

– az ügyfél típusaegyéni vállalkozó,éshazai (nem külföldi),

ésa regisztráció típusatámogatást igénylõvagytámogatást nem igénylõ pénzügyi kapcsolattal.

Statisztikai számjel

Kötelezõ megadni, ha a következõ feltételek együttesen fennállnak:

– az ügyfél típusacég, szervezetvagyegyéni vállalkozó,éshazai (nem külföldi),

ésa regisztráció típusatámogatást igénylõvagytámogatást nem igénylõ pénzügyi kapcsolattal. Õstermelõi igazolványszám

Kötelezõ megadni, ha a következõ feltételek együttesen fennállnak:

– az ügyfél típusamagánszemély,ésmagyar állampolgárságú,

ésrendelkezik õstermelõi igazolvánnyal, –ésa regisztráció típusatámogatást igénylõ.

Külföldicég, szervezetesetén aKülföldi cégazonosítókódkockákba a saját országában elfogadott cégazonosításra szolgáló azonosítót kell beírni. Külföldiegyéni vállalkozóvagymagánszemélyesetén aKülföldi személy azonosítója kódkockákba az útlevélszámát kell beírnia.

(4) Személy adatai

Cég, szervezetesetén ez a rovat nem tölthetõ ki.Egyéni vállalkozó,illetvemagánszemélyesetén viszont a személyi adatokatteljeskörûenmeg kell adni.

Családi neve sor kódkockáiba a vezetéknevet kell beírni. Az elsõ öt kockába kerülhet a doktori cím megjelölése, emellett az id., ifj., özv. (az ún. elõtag).

Utóneve(i)sor kódkockáiba a keresztnevét, keresztneveit kell beírni.

Születéskori családi nevesor kódkockáiba a születési anyakönyv szerinti családi nevét kell beírni, amennyiben az nem egyezik meg a fentebb megadott ’Családi név’-vel.

Születéskori utóneve(i)sor kódkockáiba a születési anyakönyv szerinti utónevét, utóneveit kell beírni, amennyiben az nem egyezik meg a fent megadott ’Utóneve(i)’-vel.

Születési helyesor kódkockáiba a születési helyének helységnevét kell beírni.

Születési idejesor kódkockáiba a születési évét, hónapját (arab számmal 01-tõl 12-ig) és napját kell beírni.

Neme:a megfelelõ kódkockába X jelet kell tenni.

Állampolgárságasor kitöltése magyar és nem magyar állampolgárok esetében is egyaránt kötelezõ.

Anyja születéskori nevesor kódkockáiba anyja születési anyakönyv szerinti családi nevét, utónevét (utóneveit) kell beírni.

(5) Vállalkozás adatai

Vállalkozás nevesor kódkockáibacég, szervezetesetén a bírósági végzésben szereplõ, egyéb szervezeteknél az alap-szabály szerinti névvel azonos elnevezést kell beírni.

Utótagsor kódkockáiba acég, szervezetutótagját (pl.: Rt., Kft.) kérjük beírni.

Rövidnévsor kódkockáiba acég, szervezetrövid nevét kell beírni. Cég, szervezet,illetveegyéni vállalkozóesetén a Vállalkozás kezdetesor kódkockáiba a vállalkozás kezdetének évét, hónapját (arab számmal 01-tõl 12-ig) és napját kér-jük megjelölni.

(6) Belföldi cím adatokAz adatcsoportbanbelföldicég, szervezetesetén a vállalkozás székhelyét,belföldiegyéni vállalkozóesetén székhelyét vagy lakhelyét,belföldimagánszemélyesetén lakhelyét kell megadni.

Irányítószámrovatba a belföldi székhely/lakhely postai irányítószámát kell beírni.

Helységrovatba a belföldi székhely/lakhely postai irányítószámok jegyzéke szerinti helységnevét kell beírni.

Közterület neverovatba a belföldi székhely/lakhely közterületének teljes nevét kell beírni (utca, tér, út neve ).

Közterület jellegerovatba a belföldi székhely/lakhely közterületének jellegét kell beírni (utca, út, tér,stb.) rövidítés nélkül.

Házszám, helyrajzi számrovatba a belföldi székhely/lakhely házszámát, illetve helyrajzi számát kell beírni.

Emelet/Ajtórovatba a belföldi székhely/lakhely emeletszámát, és esetleges ajtó számát kell beírni, ha van. Nem kötelezõ.

Megjegyzés!Ha a belföldi címe helyrajzi számos, akkor nem kell kitölteni aKözterület neve, Közterület jellege rova-tokat.

(7) Külföldi cím adatokAz adatcsoportbankülföldicég, szervezetesetén a vállalkozás székhelyét,külföldiegyéni vállalkozóesetén székhelyét vagy lakhelyét,külföldimagánszemélyesetén lakhelyét kell megadni.

Országrovatba a külföldi székhely/lakhely országát kell beírni.

Irányítószámrovatba a külföldi székhely/lakhely postai irányítószámát kell beírni.

Helységrovatba a külföldi székhely/lakhely helységnevét kell beírni.

Címrovatba a külföldi székhely/lakhely közterület nevét, jellegét, házszámát, emelet, ajtó számát (ha van) kell beírni.

Figyelem!Ha ezt az adatcsoportot kitölti, akkor kötelezõ megadni a belföldi levelezési címét (lásd(9) Elérhetõségi adatok).

(8) Bankszámla adatok

Az adatcsoport kitöltése akkor kötelezõ, ha a regisztráció típusa (lásd(1) Regisztráció típusa) „Támogatást igénylõ”

vagy „Támogatást nem igénylõ, pénzügyi kapcsolattal”.

Belföldirovatban kell megjelölni azt, hogy a bankszámla belföldi, vagy sem (a megfelelõ kódkockába írjon X jelet).

Devizanemrovatban kell a bankszámla devizanemének három karakteres kódját megadni. (Forint esetében ez a kód:

HUF.)

EU elõtagrovatot csak abban az esetben kell kitölteni, ha a bankszámla a bankszámlaszerzõdésben nemzetközi bank-számlaként került meghatározásra. Az elsõ két karakter az országkód (Magyarország esetében HU), a 3-4. karakterek az ún. ellenõrzõ szám.

Bankszámlaszámrovatba (16 vagy 24 karakter) a belföldi pénzforgalmi jelzõszámot kell beírni. (Nemzetközi számlaszám esetében az 5–28. karaktereket kell ide írni.) A Regisztrációs Laphoz minden esetben csatolni kell a bank-számlaszerzõdés, vagy más olyan, a számlavezetõ pénzintézettõl érkezett dokumentum (pl. számlakivonat) másolatát, melyen szerepel a bankszámlaszám. A 31/2005. (II. 15.) Korm. rendelet értelmében a bejelentett bankszámlaszám mó-dosításához a számlát vezetõ hitelintézet hozzájárulása szükségesabban az esetben, ha az ügyfél és a hitelintézet erre vonatkozó megállapodását az MVH-nak az ügyfél vagy a hitelintézet bejelentette.

(9) Elérhetõségi adatok

Ha székhelye/lakhelyekülföldi,akkor ebben az adatcsoportban meg kell adnia a belföldi levelezési címét.

Levelezési névrovatot csak akkor töltse ki, ha a leveleit nem a saját nevén kívánja megkapni.

Levelezési cím A rovatokat csak akkor töltse ki, ha a postai/értesítési címe eltér a„(6) Belföldi cím adatok” csoport-ban közölt adatoktól (vagyis ha a székhelye/lakhelye egyben a levelezési címe is, akkor az adatcsoportot hagyja üresen).

Irányítószámrovatba a belföldi levelezési cím postai irányítószámát kell beírni.

Helységrovatba a belföldi levelezési cím helységnevét kell beírni.

Közterület neverovatba a belföldi levelezési cím közterületének teljes nevét kell beírni (utca, tér, út neve ).

Közterület jellegerovatba a belföldi levelezési cím közterületének jellegét kell beírni (utca, út, tér,stb.) rövidítés nélkül.

Házszám, helyrajzi számrovatba a belföldi levelezési cím házszámát, illetve helyrajzi számát kell beírni.

Emelet/Ajtórovatba a belföldi levelezési cím emelet számát és esetleges ajtó számát kell beírni, ha van. Nem kötelezõ.

Postafiókrovatba kell beírni a postafiók számát.

Megjegyzés!Postafiók megadása esetén a Közterület neve, jellege, házszám, emelet, ajtó nem tölthetõ ki.

Telefonszámrovatokba írhatja be aktuális telefonszámait (körzetszám/telefonszám formában).

Faxrovatban adhatja meg az aktuális faxszámát (körzetszám/telefonszám formában).

E-mail rovatba írhatja be az elektronikus levelezési címét. Ez utóbbi rovatok kitöltése nem kötelezõ, viszont kitöltését ajánljuk, mert a további ügyintézést megkönnyítheti mind az Ön, mind pedig a hivatal munkatársai számára.

(10) Benyújtott speciális adatlapok

Ebben az adatcsoportban kell feltüntetni a benyújtott adatlapokat.

Azonosítójarovatba a benyújtott adatlap kódját kell beírni (pl. G015).

Neverovatba a benyújtott adatlap nevét kell beírni.

Db-számrovatba a benyújtott adatlap(ok) darabszámát kell megadni arab számokkal (Az azonos kódú adatlapokat egy sorban kell feltüntetni.)

Nyilatkozat Ha a nyilatkozatban leírtakkal egyetért, akkor aHelység, Dátumrovatokat ki kell töltenie, valamint a Bejelentõ aláírásarovatban alá kell írnia (cég, szervezetesetén le kell pecsételnie), mert aláírás nélkül a nyilvántartásba vétel nem lehetséges.

FONTOS!

Amennyiben a regisztráció típusa adatblokkban atámogatást igénylõvagytámogatást nem igénylõ, pénzügyi kap-csolattaltípusok egyikét jelölte meg, akkormeg kell adniaa következõ adatokat:

– 1. blokkban a regisztráció típusát, – 2. blokkban az ügyfél típusát,

– 3. blokkban az adószámot és/vagy az adóazonosító jelet,

– 4. vagy 5. adatblokk adatait, attól függõen, hogy természetes személy (4. blokk) vagy vállalkozás/szervezet (5. blokk),

– 6. blokkban a székhely/lakhely adatait, – 8. blokkban a bankszámlaszámot.

A Regisztrációs Lap benyújtásának helye: postai úton az MVH lakhely/székhely szerinti illetékes megyei kirendelt-ségéhez.

Bács-Kiskun Megyei MVH Kirendeltség 6001 Kecskemét 1. Pf. 470

Baranya Megyei MVH Kirendeltség 7602 Pécs 1. Pf. 365

Békés Megyei MVH Kirendeltség 5620 Békéscsaba Pfü. Pf. 45 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei MVH Kirendeltség 3501 Miskolc 1. Pf. 646 Csongrád Megyei MVH Kirendeltség 6701 Szeged 1. Pf. 26 Pf. 504 Fejér Megyei MVH Kirendeltség 8002 Székesfehérvár 2. Pf. 297 Fõvárosi és Pest Megyei MVH Kirendeltség 1376 Budapest 62. Pf. 248 Gyõr-Moson-Sopron Megyei MVH Kirendeltség 9020 Gyõr Pfü. Pf. 70 Hajdú-Bihar Megyei MVH Kirendeltség 4001 Debrecen 1. Pf. 551

Heves Megyei MVH Kirendeltség 3301 Eger 1. Pf. 169

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei MVH Kirendeltség 5002 Szolnok 2. Pf. 111 Komárom-Esztergom Megyei MVH Kirendeltség 2801 Tatabánya 1. Pf. 1394 Nógrád Megyei MVH Kirendeltség 3101 Salgótarján 1. Pf. 123

Somogy Megyei MVH Kirendeltség 7401 Kaposvár 1. Pf. 206

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei MVH Kirendeltség 4401 Nyíregyháza 1. Pf. 422

Tolna Megyei MVH Kirendeltség 7101 Szekszárd 1. Pf. 251

Vas Megyei MVH Kirendeltség 9701 Szombathely 2. Pf. 245

Veszprém Megyei MVH Kirendeltség 8202 Veszprém 2. Pf. 791 Zala Megyei MVH Kirendeltség 8901 Zalaegerszeg 1. Pf. 142

10. sz. melléklet

Regionális illetékességû megyei kirendeltségek:

Megye Kirendeltség címe Levelezési cím Telefon Fax

Borsod-Abaúj-Zemplén 3500 Miskolc,

Mindszent tér 1. 3501 Miskolc, Pf.: 646 46/814-900 46/814-901

Csongrád 6723 Szeged,

Római krt. 21. 6701 Szeged, Pf.: 26. és 504 62/814-900 62/814-901

Pest 1093 Budapest,

Lónyay utca 38. 1391 Budapest, Pf.: 248. 1/814-8900

1/814-8962 1/814-8901

Somogy 7400 Kaposvár,

Petõfi tér 1–3.

7400 Kaposvár, Petõfi tér 1–3.

82/814-900 82/814-920

82/814-901 82/814-921

Szabolcs-Szatmár-Bereg 4400 Nyíregyháza,

Hõsök tere 9. 4401 Nyíregyháza, Pf.: 422. 42/814-900

42/814-906 42/814-901

Veszprém 8200 Veszprém,

Levendula u. 1. 8202 Veszprém, Pf.: 791. 88/814-900 88/814-920

88/814-901 88/814-921

Zala 8900 Zalaegerszeg,

Kis u. 1. 8901 Zalaegerszeg, Pf.: 142. 92/814-900 92/814-901

Megyei kirendeltségek:

Bács-Kiskun 6000 Kecskemét,

Kisfaludy u.5. 6001 Kecskemét, Pf.: 470. 76/814-520

76/814-540 76/814-521

Baranya 7621 Pécs,

Rákóczi út 17. 7602 Pécs, Pf.: 365. 72/814-520 72/814-521

Békés 5600 Békéscsaba,

Temetõ sor 8. 5620 Békéscsaba, Pf.: 45. 66/814-520 66/814-521

Fejér 8000 Székesfehérvár,

Deák F. u. 7–9. 8002 Székesfehérvár, Pf.: 297. 22/814-520 22/814-521 Gyõr-Moson-Sopron 9021 Gyõr,

Munkácsy u. 20. 9021 Gyõr, Munkácsy u. 20. 96/814-542

96/814-543 96/814-521 Hajdú-Bihar 4000 Debrecen,

Piac u. 49–51. 4001 Debrecen, Pf.: 551. 52/814-520

52/814-544 52/814-521

Heves 3300 Eger,

Maczky Valér út 2. 3301 Eger, Pf.: 169. 36/814-520 36/814-521

Jász-Nagykun-Szolnok 5000 Szolnok,

József Attila u. 36. 5002 Szolnok, Pf.: 111. 56/814-523

56/814-525 56/814-521 Komárom-Esztergom 2800 Tatabánya,

Vértanúk tere 1. 2801 Tatabánya, Pf.: 1394. 34/814-520 34/814-521

Nógrád 3100 Salgótarján,

Múzeum tér 1. 3101 Salgótarján, Pf.: 123. 32/814-520 32/814-521

Tolna 7100 Szekszárd,

Augusz I. u. 9–11. 7101 Szekszárd, Pf.: 251. 74/814-520 74/814-521

Vas 9700 Szombathely,

Rákóczi F. u. 1. 9701 Szombathely, Pf.: 245. 94/814-520 94/814-521

Megnevezés teljesítmény vagy igény

vagy munka-szélesség

Hasznos

tömeg Tömeg Gépár Korszerûségi

mutató

Egyedi

azonosító VTSZ

AT-03 AUTOMATIKUS HULLADÉKTÜZELÕ 35KW HÕTELJ. 1,1 1848 1 62130001 84031010

AT-05 AUTOMATIKUS HULLADÉKTÜZELÕ 55KW HÕTELJ. 1,1 2134 1 62130002 84031010

AT-08 AUTOMATIKUS HULLADÉKTÜZELÕ 80KW HÕTELJ. 1,5 2494 1 62130003 84031010

AT-10 AUTOMATIKUS HULLADÉKTÜZELÕ 100KW HÕTELJ. 1,5 2746 1 62130004 84031010

AT-12 AUTOMATIKUS HULLADÉKTÜZELÕ 120KW HÕTELJ. 1,8 3071 1 62130005 84031010

ATB-130 APRÍTÉKTÜZ.120KW HÕTELJ. 1,5 2860 1 62130006 84031010

ATD-03 APRÍTÉK/DARABOS TÜZ.MV.KAZÁN 35KW 1,1 1953 1 62130007 84031010

ATD-05 APRÍTÉK/DARABOS TÜZ.MV.KAZÁN 50KW 1,2 2255 1 62130008 84031010

ATD-08 APRÍTÉK/DARABOS TÜZ.MV. KAZÁNTELEP 80KW 1,2 3031 1 62130009 84031010

ATD-10 APRÍTÉK/DARABOS TÜZ.MV. KAZÁNTELEP 100KW 1,6 3223 1 62130010 84031010

ATD-12 APRÍTÉK/DARABOS TÜZ.MV. KAZÁNTELEP 112KW 1,8 3361 1 62130011 84031010

ATP-03 LÁGYSZÁRÚ PELLET TÜZ.MV.KAZÁN 30KW 1,6 2233 1 62130012 84031010

ATP-05 LÁGYSZÁRÚ PELLET TÜZ.MV.KAZÁN 50KW 2 2519 1 62130013 84031010

ATP-08 LÁGYSZÁRÚ PELLET TÜZ.MV.KAZÁN 80KW 2,4 3042 1 62130014 84031010

ATP-10 LÁGYSZÁRÚ PELLET TÜZ.MV.KAZÁN 100KW 2,8 3317 1 62130015 84031010

ATP-12 LÁGYSZÁRÚ PELLET TÜZ.MV.KAZÁN 112KW 2,8 3564 1 62130016 84031010

BTB- 600 BÁLATÜZELÉSÛ MELEGVÍZ KAZÁNTELEP 600KW 9,3 126126 1 62130017 84031010

BTB- 800 BÁLATÜZELÉSÛ MELEGVÍZ KAZÁNTELEP 800KW 9,7 21395 1 62130018 84031010

BTB-1000 BÁLATÜZELÉSÛ MELEGVÍZ KAZÁNTELEP 1000KW 11,7 22440 1 62130019 84031010

BTB-1200 BÁLATÜZELÉSÛ MELEGVÍZ KAZÁNTELEP 1200 KW 13,2 24585 1 62130020 84031010

BTB-1600 BÁLATÜZELÉSÛ MELEGVIZ KAZÁNTELEP 1600 KW 13,7 25960 1 62130021 84031010

BTB-2000 BÁLATÜZELÉSÛ MELEGVIZ KAZÁNTELEP 2000 KW 15,4 30642 1 62130022 84031010

BTB-4000 BÁLATÜZELÉSÛ MELEGVÍZ KAZÁNTELEP 3500 KW 17,9 34595 1 62130023 84031010

BTB-G7 BÁLATÜZELÉSÛ GÕZKAZÁN 40 BÁR 52635 1 62130024 84031010

CALOR 300 FAAPRÍTÉK TÜZ.AUT.HIDR. KITÁROLÓVAL 300KW HÕT. 21120 1 62130025 84031010

CALOR 500 FAAPRÍTÉK TÜZ.AUT.HIDR. KITÁROLÓVAL 500KW HÕT. 30975 1 62130026 84031010

CALOR 800 FAAPRÍTÉK TÜZ.AUT.HIDR. KITÁROLÓVAL 800KW HÕT. 39423 1 62130027 84031010

CALOR 1000 FAAPRÍTÉK TÜZ.AUT.HIDR. KITÁROLÓVAL 1000KW HÕT. 45054 1 62130028 84031010

CALOR 1200 FAAPRÍTÉK TÜZ.AUT.HIDR. KITÁROLÓVAL 1200KW HÕT. 49279 1 62130029 84031010

CALOR 1500 FAAPRÍTÉK TÜZ.AUT.HIDR. KITÁROLÓVAL 1500KW HÕT. 60542 1 62130030 84031010

CALOR ML 50 MELEGLEV.MGI.MARADV.TÜZ.50KW HÕTELJ. 746 1 62130031 84031010

CALOR ML 65 MELEGLEV.MGI.MARADV.TÜZ.65KW HÕTELJ. 868 1 62130032 84031010

CALOR ML 80 MELEGLEV.MGI.MARADV.TÜZ.80KW HÕTELJ. 1016 1 62130033 84031010

CALOR ML 100 MELEGLEV.MGI.MARADV.TÜZ.100KW HÕTELJ. 1165 1 62130034 84031010

CALOR ML 135 MELEGLEV.MGI.MARADV.TÜZ.135KW HÕTELJ. 1594 1 62130035 84031010

CALOR V 30 MELEGVIZES MGI.MARADV.TÜZ.30KW HÕTELJ. 245 1 62130036 84031010

CALOR V 40 MELEGVIZES MGI.MARADV.TÜZ.40KW HÕTELJ. 285 1 62130037 84031010

CALOR V 50 MELEGVIZES MGI.MARADV.TÜZ.50KW HÕTELJ. 338 1 62130038 84031010

CALOR V 65 MELEGVIZES MGI.MARADV.TÜZ.65KW HÕTELJ. 571 1 62130039 84031010

számFÖLDMÛVELÉSÜGYIÉSVIDÉKFEJLESZTÉSIÉRTESÍTÕ4373

Megnevezés teljesítmény vagy igény

vagy munka-szélesség

Hasznos

tömeg Tömeg Gépár Korszerûségi

mutató

Egyedi

azonosító VTSZ

CALOR V 80 MELEGVIZES MGI.MARADV.TÜZ.80KW HÕTELJ. 778 1 62130040 84031010

CALOR V 100 MELEGVIZES MGI.MARADV.TÜZ.100KW HÕTELJ. 927 1 62130041 84031010

CALOR V 135 MELEGVIZES MGI.MARADV.TÜZ.135KW HÕTELJ. 1304 1 62130042 84031010

CALOR VSP 20 MELEGVÍZES FAPELLETES AUT.KAZÁN 20KW HÕTELJ. 937 1 62130043 84031010

CALOR VSP 40 MELEGVÍZES FAPELLETES AUT.KAZÁN 40KW HÕTELJ. 1115 1 62130044 84031010

CALOR VSP 60 MELEGVÍZES FAPELLETES AUT.KAZÁN 60KW HÕTELJ. 1287 1 62130045 84031010

CALOR VSP 80 MELEGVÍZES FAPELLETES AUT.KAZÁN 80KW HÕTELJ. 2145 1 62130046 84031010

CALOR VSP 100 MELEGVÍZES FAPELLETES AUT.KAZÁN 100KW HÕT. 2574 1 62130047 84031010

CARBOROBOT CLASSIC 40KW SZÉN+20% BIOMASSZA 0,2 420 594 1 62130048 84031090

CARBOROBOT CLASSIC 80KW SZÉN+20% BIOMASSZA 0,2 850 1183 1 62130049 84031090

CARBOROBOT CLASSIC 140KW SZÉN+20% BIOMASSZA 0,6 1650 1925 1 62130050 84031090

CARBOROBOT CLASSIC 180KW SZÉN+20% BIOMASSZA 1 2150 2255 1 62130051 84031090

CARBOROBOT CLASSIC 300KW SZÉN+20% BIOMASSZA 1,4 2750 2805 1 62130052 84031090

CARBOROBOT CLASSIC BIO 40KW HÕTELJ. BIOMASSZA ÉS SZÉN IS 0,2 420 853 1 62130053 84031090

CARBOROBOT CLASSIC BIO 80KW HÕTELJ. BIOMASSZA ÉS SZÉN IS 0,2 850 1400 1 62130054 84031090

CARBOROBOT CLASSIC BIO 140KW HÕTELJ. BIOMASSZA ÉS SZÉN IS 0,6 1650 2420 1 62130055 84031090

CARBOROBOT CLASSIC BIO 180KW HÕTELJ. BIOMASSZA ÉS SZÉN IS 1 2150 3058 1 62130056 84031090

CARBOROBOT CLASSIC BIO 300KW HÕTELJ. BIOMASSZA ÉS SZÉN IS 1,4 2750 3476 1 62130057 84031090

CARBOROBOT FAMILY 30KW SZÉN+20% BIOMASSZA 0,2 400 545 1 62130058 84031090

CARBOROBOT FAMILY 30KW SZÉN+20% BIOMASSZA 0,2 400 545 1 62130058 84031090

In document Miniszteri rendeletek (Pldal 90-116)