• Nem Talált Eredményt

FÜGGELÉK A STANAG 3113

PROVISION OF SUPPORT TO VISITING PERSONNEL, AIRCRAFT AND, VEHICLES

NATO 3113 STANAG

1. FÜGGELÉK A STANAG 3113

„B” MELLÉKLETÉHEZ (7. KIADÁS)

A NATO ÜZEMANYAG ÉRTÉKESÍTÉSI BIZONYLAT ÜZEMENYAG IGÉNYLÉS, KÉZHEZVÉTEL ÉS VISSZASZÁLLÍTÁS CÉLJÁBÓL TÖRTÉNÕ KITÖLTÉSÉRE VONATKOZÓ UTASÍTÁSOK ÁL TA LÁ NOS: (Min den blokk fel irat kü lön sor ban van, amit uta sí tá sok kö vet nek)

1. ÜZEM ANYAG KÓD: Ad ja meg az üzem anyag NA TO vagy az annak meg fe le lõ be so ro lá sát, pl. F–34, JP–8 stb.

2. JÁR MÛ SZÁ MA: Ír ja be a szer vi ze lés nél hasz nált üzem anyag fel töl tõ egy ség azo no sí tó szá mát.

3. EGY SÉG AZO NO SÍ TÓ JA VAGY UIN: Ír ja be a tá mo ga tást biz to sí tó egy ség egy ség azo no sí tó ját vagy egy ség -azo no sí tó szá mát (UIN).

4. MENNYI SÉG: Ír ja be az át adott üzem anyag mennyi sé gét.

5. MÉR TÉK EGY SÉG: Ír ja be az üzem anyag ra vo nat ko zó mér ték egy sé get, az az gal lon vagy li ter.

6. EGY SÉG ÁR: Ír ja be az egy ség árat he lyi pénz nem ben ki fe jez ve.

7. SZER VIZ HE LYE és NEM ZET: Ír ja be a tá mo ga tást biz to sí tó egy ség nek meg fe le lõ tá masz pont és nem zet ne vét (ál ta lá ban az ál lo mást jel zõ la pon fe l van tün tet ve).

8. ÁR ÖSSZE SEN: Ír ja be az ár tel jes össze gét, az az szo roz za össze a 4. és a 6. me zõt, vagy hagy ja üre sen ezt a me zõt.

9. FEL TÖL TÉS/LE SZÍ VÁS: Üzem anyag ki adá sa ese tén az „FEL TÖL TÉS”, üzem anyag rak tár ba tör té nõ vissza jut -ta tá sa ese tén a „LE SZÍ VÁS” me zõ be ír jon egy X-et.

10. FI ZE TÉ SI MÓD: Az adott eset nek meg fele lõen ír jon egy Xet a „TÉ RÍ TÉS” vagy a „TER MÉ SZET BE NI EL -LEN TÉ TE LE ZÉS” me zõ be.

11. SZÁM LÁ ZÁ SI CÍM ÉS RE PÜ LÕ GÉP RE VO NAT KO ZÓ IN FOR MÁ CI ÓK: Eb be a me zõ be le hú zó gép se gít sé -gé vel má sol ja be a tá mo ga tást biz to sí tó egy ség ál tal biz to sí tott azo no sí tó kár tyá ról az ada to kat.

12. MEG JEGY ZÉ SEK és/vagy UTAL VÁNY SZÁ MA: Ír ja be a meg jegy zé se ket vagy az al kal ma zan dó utal vány -szá mot.

13. LO G. IG./KÖNY VE LÕ: A tá mo ga tást biz to sí tó egy ség lo gisz ti kai igaz ga tó já nak és köny ve lõ jé nek vagy ki je lölt he lyet te se ik nek az alá írá sai, amennyi ben szük sé ges.

14. KI ÁL LÍ TÁS DÁ TU MA: Az üzem anyag ér té ke sí tés nap tá ri nap ja.

15. KI ÁL LÍ TOT TA (ALÁ ÍRÁS): A tá mo ga tást biz to sí tó egy ség üzem anya got ki adó vagy át ve võ ke ze lõ jé nek az alá -írá sa. Az eb be a me zõ be ke rü lõ alá -írás iga zol ja a ki adott vagy át vett üzem anyag mennyi sé gét és be so ro lá sát.

-B-1-1-NA TO/PfP Nyílt

16. ÁT VET TE (ALÁ ÍRÁS): A tá mo ga tás ban ré sze sü lõ egy ség ál lo má nyá nak üzem anya got át ve võ tag ja. Az eb be a me zõ be ke rü lõ alá írás iga zol ja a ki adott vagy át vett üzem anyag mennyi sé gét és be so ro lá sát.

17. NÉV ÉS RANG NYOM TA TOTT BE TÛK KEL: Nyom ta tott be tûk kel ír ja be a tá mo ga tás ban ré sze sü lõ egy ség ál -lo má nyá nak üzem anya got át ve võ tag já nak a ne vét és rang ját.

RÉSZ LE TEK

18. Az Egye sült Ál la mok Vé del mi Lo gisz ti kai Hi va ta la, Vé del mi Ener gia el lá tó Köz pont ja (DESC) és Kis ke res ke -del mi Irá nyí tó Rész le ge ké rés re min den tag ál lam nak bár mely mennyi ség ben té rí tés men te sen biz to sí t üres ûr la po kat, azo no sí tó kár tyá kat, le hú zó géple me ze ket és le hú zó gé pe ket. Az ûr lap, le hú zó gép, le hú zó géple mez és kár tya igény lé -sek a kö vet ke zõ cím re küld he tõk:

DESC-RR

BU IL DING 1621-K

2261 HUG HES AVE, SU I TE 128 LACK LAND AFB, TX

78236-9828

Te le fon: (USA) 210-925-0282 Fax: (USA) 210-925-9520 E-ma il: rik@dla.mil

19. Az azo no sí tó kár tyá kat igény lõ egy sé gek nek min den egyes kért kár tyá hoz meg kell ad ni uk a DESC szá má ra a re -pü lõ gép lajst rom je lét, tí pu sát, a nem ze ti csapat szá mát, a pa rancs nok sá got, a re -pü lõ gép ha zai tá masz pont ját és azo no sí tó szá mát, szám vi te li ada ta it és a nem ze ti szám lá zá si cí met. A DESC el ké szí ti a kár tyá kat, és gyors pos tá val a le he tõ leg -gyor sab ban el kül di õket az igény lõ fél szá má ra.

20. Az azo no sí tó kár tyá kat a kö vet ke zõ hat so ros for má tum ban kell el ké szí te ni:

SWO SWE DISH AF TFSWB6 391243 JAS 39 GRI PEN 17 BLE KIN GE WG AXP 372 25 RON NE BY SWE DEN, 12345

A kó dok je len té se a kö vet ke zõ:

„SWE” – A STA NAG 1059 meg álla po dás sze rin ti nem ze ti ka to nai kód

„SWE DISH AF” – nem ze ti csa pa tok ne ve, me lyet az anya or szág ad meg

„TFSWB6” – a DESC ál tal ki adott Do DA AC

„391243” – re pü lõ gép lajst rom szá ma me lyet az anya or szág ad meg

„JAS 39 GRIP PEN” – re pü lõ gép tí pu sa, me lyet az anya or szág ad meg

„17 BLE KIN GE WG” re pü lõ gép sa ját egy sé ge me lyet az anya or szág ad meg

„AXP” – fi nan szí ro zá si kód, me lyet a DESC ha tá roz meg

„372 25 RON NE BY SWE DEN 12345” nem ze ti üzem anyag szám lá zá si cím, me lyet az anya or szág biz to sí t

-B-1-2-NATO/PfP Nyílt

FÕNÖKI RENDELKEZÉSEK

Az MH ÖHP alá ren delt sé gé ben szol gá la tot tel je sí tõ ej

11. Jog or vos la ti el já rás rend jé vel kap cso la tos fel

A Magyar Honvédség

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK