• Nem Talált Eredményt

Töretlen hittel

In document Sid Clever (Pldal 96-103)

Párommal három hónapja és két hete találtunk egymásra egy társkereső oldalon. Azonnal sej-tettem, hogy számomra Ő lehet az igazi, akire egész életemben vártam!

Órákon át csak bámultam a képeit, és tanakod-tam, hogyan közelítsem meg. Azok a képek…

Istenem! Csodálatosak voltak a szelfik, melyek felülnézetből engedték láttatni a lényeget.

Mindig figyelmen kívül hagytam a közhelye-ket, és azon túlmutatva próbáltam kutakodni a belső lénye után.

Rávettem magam, és végül megkörnyékeztem.

Bátortalanul írtam az első sorokat, hogy mennyi-re tetszik nekem.

Meglepett a válasza! Olyannyira működött köztünk a drót, hogy szinte egymás gondolatait közvetítettük. Hamarosan meg is beszéltünk egy találkozót. Nem mertük „randinak” aposztrofál-ni.

- 96 -

Szívem hevesen kalapált a megbeszélt helyen és időben. Zavartan figyeltem a környezetemet, vártam, mikor bukkan fel a tömegben.

Egyszer csak rám köszönt. Ő volt az! Bár nem teljesen úgy nézett ki, mint a képeken, de azért felismertem. Tudom, a mai telefonok torzítanak, vagy éppenséggel megszépítik az embereket, nem fedik fel a pontos méretet, a súlyfelesleget, az estleges szépséghibákat, a ragyákat...

Ezen túltettem magam! Nem szerettem volna visszakozni, hiszen már hosszabb ideje voltam magányos. Megértő társra vágytam, mert az elő-zők csak kihasználtak engem anyagilag, és leg-főképp: érzelmileg!

Életem párjával, azóta már egy háztartásban élünk. Pontosabban: én költöztem hozzá, azaz, hozzájuk, mert nem állt szándékomban felfor-gatni, megzavarni a megszokott életvitelüket.

Bizony! Az én Boldogságomnak van három gyermeke, akiket máris a sajátomként szeretek!

Két apától vannak. Nem szeretnék ismeretle-nül hibáztatni senkit sem. Annyit azonban hadd jegyezzek meg: Édesem nem tehet semmiről!

- 97 -

Kihasználták szegénykémet, ahogyan engem is! Visszaéltek a szeretetével és a nehezen meg-szerezhető bizalmával!

Jelenleg három műszakban dolgozom, és mel-lékállásom is van, hogy fizetni tudjuk a rezsijü-ket, a gyermekeink iskolai és óvodai költségét, valamint azt a kölcsönt, amit az egyik exe vete-tett fel évekkel ezelőtt az én naiv Drágámmal.

Nem mellesleg, ott van még a Suzuki hitel, amit szintén az egyik régebbi élettársa kezdemé-nyezett, és még egy rakás Provident is.

Az autó nem üzemképes. Elképzelhető, hogy lízingelek egyet, meglepetés gyanánt, és a nevé-re is íratom a féléves évfordulónkra.

Csúnyán átverték Kicsikémet az előző élettár-sai, de én átsegítem ezen a válsághelyzeten.

Nem vagyok előítéletes! A félvér gyerkőccel is nagyon jól kijövünk.

Megegyeztünk Tündér Hercegnőmmel, hogy hamarosan bevállalunk egy közös gyermeket is, így teljes lehet a családi idill.

Boldogság van, közösen mindent megoldunk!

Mióta együtt élünk, elhagytam a káros szenve-délyeimet. Nem dohányom, nem iszom alkoholt,

- 98 -

mert minél hamarabb szeretnénk kievickélni a rengeteg tartozásából.

Ő is dolgozik. Miközben előkészülődik, szé-pítkezik a műszakhoz, el szokta mondani, miket csináljak meg otthon.

Ha tehetem, leveszem a terhet a válláról. Be-vásárolok, főzök, mosok. A gyermekeknek is segítek a tanulásban, vagy éppenséggel elviszem az oviba, ha Életkém nem érne haza addigra.

Takarítok, sőt még a ruhákat is kivasalom!

Nincs ebben semmi szégyen. Sok férfi gondol-hatja, hogy ez asszonyi teendő egy háztartásban, de mint említettem, néha kiszámíthatatlan a Szí-vecskémnek a munkaidő beosztása.

Nagyon rendes kollégái vannak, mert majd-nem minden este érte jön valamelyik, és elviszi Őt a munkahelyéig.

Van, hogy majdnem egyszerre érünk haza az éjszakai műszakból. Ő általában fáradt és na-gyon elgyötört. A szemei vörösek a kialvatlan-ságtól, a sminkje is teljesen el van kenődve, a haja kócos. Többször is elmondta, hogy a mun-kahelyén néha nagyon meleg van, és amikor kemény a hajtás, durván tolják… a melót, akkor bizony, könnybe lábad a szeme.

- 99 -

Alkohol szaga is szokott lenni, mert stikában megisznak egy kis „ezt-azt”! A múltkor még a combfixe is szétszakadt, amikor beleakadt a futószalagba, amin dolgozik.

Bűbájos virágszálam nem egy hétköznapi nő, nem is viselkedik úgy. Tűsarkúban jár a munka-helyére, és miniszoknyában.

Egyszóval, ad magára! Azt mondja, azért mert egy húscsomagoló üzemben dolgozik, nem fel-tétlenül kell úgy kinéznie, mint az átlag nőnek.

Dolgozott külhonban is. Szállodák konyhájá-ban mosogatott, takarított, de elkapott egy fertő-ző betegséget, ezért hazaköltözött. Azóta, ami-kor csak tehet, az internetet bújja. Új álláslehe-tőségeket kutat a közösségi oldalon.

Maradéktalanul megbízom benne! Hogy ne üsse fel fejét a zöldszemű szörnyeteg, meg is adtam neki a Facebook jelszavam, hogy bármi-kor láthassa: hűséges vagyok!

Említettem neki, hogy csináljunk egy közöset, vagy adja meg Ő is a sajátját, de erre azt mond-ta, hogy felesleges, hiszen együtt élünk, és na-gyon szeretjük egymást.

Sok üzenetet szokott kapni, különféle állás-ajánlatokról. Ezért böngészi olyan sokat az

in-- 100 in--

ternetet. Egy percig sem hagyja felügyelet nél-kül a telefonját, nehogy lemaradjon valamiről.

Még a fürdőszobába is magával viszi.

Nem kutakodok utána, hagyok neki mozgáste-ret bőven.

Hétvégenként is van elfoglaltsága. Szórakozni jár, hogy lazíthasson. Gyakran hívják ide-oda, és Kicsim nem szokott nemet mondani az egész heti hajtás után.

Teljesen odáig vannak érte, sokan keresik a társaságát.

Annyira áldozatkész! Legutóbb, éppen a kö-zépső gyermekünkkel vettük a matek házit, ami-kor jelzett az én drágám telefonja. Üzenetet ka-pott, hogy menjen, és nézzen meg egy munkahe-lyet.

Gyorsan rendbe szedte magát, én meg az ab-lakból néztem, amint megállt egy autó. Egyik férfi ismerőse jött érte (pontosabban kettő), és együtt indultak el megnézni a melót. Kicsim beszállt a kocsi hátsó ülésére. miközben elindul-tak, a mellette ülő fickó máris az ölébe tolta az én Tündérem fejecskéjét…

Csak álltam ott, és arra gondoltam, milyen jó nekem, mennyire jól bánik velem a sors!

- 101 -

Adódik úgy is, hogy valamelyik kollégája ná-lunk alszik. Sokáig csak hánykolódnak, forgo-lódnak, nyögdécselnek, mire el tudnak aludni.

Olyankor a gyerekek szobájában alszom, vagy odakint az üzemképtelen autóban. Nem akarom háborgatni a Szépségemet, pihenjen csak!

Ha tehetjük, szervezünk családi programokat.

Viszünk itthonról ásványvizet, szendvicseket, és irány a pláza! Tartalmas délutánok szoktunk eltölteni a Mekiben is. Gyermekeink majszolják a párszázas menüt, Kicsim pedig a telefonját böngészi.

A szerelmünk végtelen! Valentin napkor óhaj-tom Öt eljegyezni! Pezsgős pohár aljára rejtem a gyűrűt, egy szép piros masnival átkötve, hogy meglepetés legyen, amikor kiissza.

Életkémmel mi mindent megteszünk, hogy a szenvedély és tűz sose hunyjon ki! Ha kell, egy nap nyolcvanhatszor mondom el neki, hogy mennyire szeretem, és, ha kell, egy nap nyolc-vanhatszor puszilom meg. És, ha kell, még egy állást vállalok!

- 102 -

In document Sid Clever (Pldal 96-103)