• Nem Talált Eredményt

Pályázati felhívások

In document HIVATALOS ÉRTESÍTÕ (Pldal 114-200)

Az Országos Közigazgatási Vizsgabizottság pályázatot hirdet közigazgatási szakvizsgáztatói feladatok ellátására,

továbbá oktatói közremûködésre a közigazgatási szakvizsgára felkészítõ tanfolyamokon

Az Országos Közigazgatási Vizsgabizottság (a továbbiakban: OKV) elnöksége a közigazgatási szakvizsgáról szóló 35/1998. (II. 27.) Korm. rendelet (a továbbiakban: R.) 3. § (2) bekezdése szerinti hatáskörében eljárva pályázatot hirdet közigazgatási szakvizsgáztatói feladatok ellátására, továbbá oktatói közremûködésre a közigazgatási szakvizsgára felkészítõ tanfolyamokon.

I. Bevezetés

A köztisztviselõk képzésével összefüggõ egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 252/2008. (X. 14.) Korm.

rendelet 5. § (3) bekezdése szerint az Országos Közigazgatási Vizsgabizottság tagjainak megbízatása 2009. december 31-éig tart. A felkészítõ tanfolyamokon való oktatói közremûködés és vizsgáztatás 2010. január 1-jétõl csak az új névjegyzék alapján történhet, ezért indokolttá vált a névjegyzék megújítása.

II. A pályázat célja

A pályázat célja a vizsgáztatói, oktatói tapasztalattal, kiemelkedõ szakmai (közigazgatási, jogi, közgazdasági stb.) és tudományos teljesítménnyel rendelkezõ szakemberek kiválasztása szakvizsgáztatói feladatok ellátására, illetve szakvizsga-felkészítõ tanfolyamon való oktatói közremûködésre.

A nyertes pályázó jogosultságot szerez arra, hogy a közigazgatási szakvizsga írásbeli és szóbeli vizsgarészén közremûködjön a vizsgabizottság elnökeként vagy tagjaként. A szakvizsgáztatói közremûködésre sikeresen pályázó az általa a pályázatában megjelölt, maximum két vizsgatárgy vonatkozásában tagja lesz az R. által létrehozott szakbizottságok valamelyikének, továbbá lehetõsége nyílik a közigazgatási szakvizsgára felkészítõ tanfolyamon oktatói szerepvállalásra.

III. Általános rendelkezések

A közigazgatási szakvizsga oktatói, vizsgáztatói névjegyzékére (a továbbiakban: névjegyzék) pályázat útján lehet felvételt nyerni.

A vizsgáztatói, oktatói közremûködésre csak az a pályázó szerez jogosultságot, aki a névjegyzékre felvételt nyer.

A pályázatokat elektronikusan egy példányban kell benyújtani a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ Közigazgatási Képzési Igazgatóságnak (a továbbiakban: KSZK) a kepzesi-igazgatosag@kszk.gov.hu e-mail címre azzal, hogy az oklevélmásolatok, az erkölcsi bizonyítvány, illetve a munkáltatói igazolások szkennelve vagy postai úton (1518 Budapest, Pf. 26) is beküldhetõek. A borítékon fel kell tüntetni az „OKV szakvizsgáztatói pályázat 2009” megnevezést.

A pályázat benyújtásának határideje: 2009. december 4. (A pályázati határidõ betartásánál postai jelentkezés esetén a postai bélyegzõ, elektronikus benyújtás esetén a kézbesítési igazolás idõpontja az irányadó.)

A pályázatokban a valótlan adat, információ közlése megtévesztésnek minõsül, és automatikus kizárást eredményez.

A pályázatok elbírálását háromtagú bírálóbizottság végzi. A bizottság a pályázati felhívásban bekért dokumentumok alapján értékeli a beérkezett pályázatokat, és javaslatot tesz az OKV elnökségének a nyertes pályázó névjegyzékre történõ felvételére. A bizottság a minõsítés eredményérõl felvilágosítást harmadik személynek nem adhat.

IV. A pályázat tartalma

IV.1. A pályázóval szemben támasztott követelmények

A szakvizsgáztatói és/vagy oktatói feladatok ellátására jelentkezés pályázati feltételei:

– felsõfokú (fõiskolai vagy egyetemi) iskolai végzettség;

– legalább ötéves közigazgatási vagy felsõoktatási oktatói, illetve közigazgatási tárgyú tudományos kutatói gyakorlat (utóbbiaknál legalább adjunktusi, illetve tudományos munkatársi besorolás);

– köztisztviselõ esetén közigazgatási vagy jogi szakvizsga, illetve mentesítés a közigazgatási szakvizsga alól.

A pályázatok elbírálásánál és rangsorolásánál elõnyt élvez az a pályázó, aki az elõírt feltételeken kívül az alábbiak valamelyikének – vagy többnek – megfelel, ezért azokra a pályázati anyagban külön ki kell térni:

– köztisztviselõi munkakörben dolgozik;

– rendelkezik tudományos fokozattal;

– a közigazgatási szakvizsgáztatásban már vizsgáztatói gyakorlatot szerzett;

– az elõírt 5 éves közigazgatási szakmai gyakorlat mellett felsõoktatási és/vagy közigazgatási kutatói gyakorlattal is rendelkezik;

– 10 éves vagy hosszabb közigazgatási vagy felsõoktatási, illetve közigazgatási tárgyú kutatási gyakorlattal rendelkezik.

Az elbíráló bizottság az azonos helyezéssel rendelkezõ pályázók között a területi elv alapján tovább rangsorolhat azért, hogy minden vizsgaszervezõnek megfelelõ számú vizsgáztató (és oktató) álljon rendelkezésére mûködési területén.

IV.2. A pályázathoz csatolni kell:

– pályázati kiíráshoz mellékelt adatlapot hiánytalanul kitöltve;

– szakmai önéletrajzot;

– a felsõfokú iskolai végzettséget igazoló oklevél másolatát;

– a közigazgatási vagy jogi szakvizsga oklevélmásolatát, vagy köztisztviselõknél munkáltatói igazolást arról, hogy a pályázó a szakvizsga-kötelezettség alól mentesül;

– munkáltatói igazolást a közigazgatási, felsõoktatási, tudományos kutatói gyakorlatról;

– nyilatkozatot (2. számú melléklet), melyben hozzájárul a pályázatban szereplõ adatok KSZK által történõ kezeléséhez, továbbá az említett adatok KSZK közremûködésével kijelölt szervezet által történõ feldolgozásához.

Annak a pályázónak, aki a szakvizsgáztatói feladatok mellett szakvizsgára felkészítõ tanfolyamon való oktatói közremûködésre is pályázik, a munkáltató (megbízó) által kiállított dokumentummal igazolnia kell legalább 100 órányi oktatói mûködést (közigazgatási továbbképzésben vagy egyéb felnõttoktatásban, illetve a felsõoktatásban).

(Kizárólag a pályázati kiírás 5. számú mellékletét fogadjuk el szakmai önéletrajz címén. Azon pályázót, aki nem mellékletben szereplõ formanyomtatványt tölti ki, hiánypótlásra kérjük fel.)

A gyakorlati idõ meglétét a munkáltató, nyugdíjas jelentkezõ esetén az utolsó munkáltató vagy annak jogutódja, jogutód nélkül megszûnt munkáltató esetén a megszûnt munkáltató fenntartója, ennek hiányában más hitelt érdemlõ módon kell igazolni. Amennyiben a felsoroltak valamelyike a pályázati anyagból hiányzik, a bírálati eljárás megkezdéséig pótolható. Ha a hiánypótlás a bírálati ciklus végéig nem történik meg, a pályázat elutasításra kerül.

Amennyiben a jelölt a KSZK-nál vezetett közigazgatási vizsgákkal kapcsolatos névjegyzék(ek)re korábban már felvételt nyert és nevezett dokumentumokat már megküldte, úgy az önéletrajzot, az oklevelek másolatát és a munkáltatói igazolást a gyakorlat meglétérõl nem kell megküldenie.

A pályázónak, tekintet nélkül arra, hogy vizsgáztatói és/vagy oktatói szerepkör betöltésére jelentkezik, az e pontban meghatározott iratokat, mellékleteket kell pályázatához csatolnia.

V. A névjegyzékben való nyilvántartás kiadása, annak kihirdetése

A szakvizsgáztatói pályázaton megfelelt oktatók, vizsgáztatók névjegyzékre kerülnek fel. Szakvizsgán oktató, vizsgáztató csak az lehet, aki a névjegyzéken szerepel. A névjegyzékét a KSZK nyilvántartja és gondoskodik a névjegyzéken szereplõ oktatók, vizsgáztatók adatainak frissítésérõl.

A névjegyzékbe történõ nyilvántartásba vétel idõtartama öt év.

A felvételt nyert vizsgáztatók névsora a Hivatalos Értesítõben jelenik meg, és a hatályos névjegyzék a KSZK honlapján a http://www.kszk.gov.hu címen lesz hozzáférhetõ.

VI. Információ

A pályázattal kapcsolatban a következõ elérhetõségeken kérhetõ információ:

Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ Közigazgatási Képzési Igazgatóság;

Szakvizsga, Szakvizsga és Monitoring Iroda, postacím: 1518 Budapest, Pf. 26.

Ügyintézõk: dr. Szántai Adrienn, Andróczi Ferenc oktatási és vizsgaszervezési szakreferensek, e-mail cím:

adrienn.szantai@kszk.gov.hu; ferenc.androczi@kszk.gov.hu. Telefonszám: 06 (1) 386-9659, (30) 417-9449, (30) 417-9811.

1. sz. melléklet Pályázati adatlap

közigazgatási szakvizsga oktatói, vizsgáztatói névjegyzékbe történõ felvételhez 1. Személyi adatok:

Név: ...

Születési név: ...

Anyja neve: ...

Születési hely, idõ: ...

Lakcím: ...

...

Telefon: ...

E-mail: ...

Munkahely neve, címe: ...

2. Iskolai végzettségre vonatkozó adatok:

Felsõfokú iskolai végzettség (több oklevél esetén mindegyik): ...

...

...

...

Felsõfokú szakképzettség(ek):...

...

...

Rendelkezik-e tudományos fokozattal? [doktori fokozatot, a tudomány(ok) kandidátusa, a tudomány(ok) doktora, illetve a külföldön szerzett és honosított vagy elismert tudományos fokozat]

igen – nem 3. A vizsgáztatással összefüggõ feladatok

3.1. Vállal-e vizsgáztatást az Általános közigazgatási ismeretek (kötelezõ tárgy) témakörbõl?

(Kérjük, jelölje a megfelelõt!)

igen – nem 3.2. Vállal-e vizsgáztatást a választható vizsgatárgyakból?

(Kérjük, jelölje a megfelelõt!)

igen – nem

(Amennyiben igennel felelt, kérjük, hogy az alábbi táblázat üresen hagyott oszlopában jelölje x-szel az Ön által választott témaköröket!)

Választható vizsgatárgyak*

Államigazgatás

Bel-és igazságügyi ágazat Gazdasági igazgatás

Közszolgáltatások szervezése és igazgatása Kül- és biztonságpolitikai ágazat

Önkormányzati közigazgatás Pénzügyi és költségvetési igazgatás

* Maximum két témakör választható!

3.3. Milyen minõségben kíván közremûködni a szakvizsgáztatásban?

(Választását x-szel jelölje a témakörök mellett üresen hagyott oszlopban!) Vizsgabizottsági pozíciók vizsgaelnök

vizsgatag

4. Az oktatással összefüggõ feladatok

4.1. Vállal-e oktatói közremûködést a közigazgatási szakvizsgán?

(Kérjük, jelölje megfelelõt!)

igen – nem

(Amennyiben igennel felelt, kérjük, hogy az alábbi táblázat üresen hagyott oszlopában jelölje x-szel az Ön által választott témaköröket!)

Kötelezõ vizsgatárgy résztémakörei A központi állami szervek rendszere

Jogalkotási, jogalkalmazási ismeretek Általános államháztartási ismeretek

Közigazgatás-szervezési és -vezetési ismeretek Az Európai Unió szervezete és jogrendszere

Választható vizsgatárgyak*

Államigazgatás

Bel-és igazságügyi ágazat Gazdasági igazgatás

Közszolgáltatások szervezése és igazgatása Kül- és biztonságpolitikai ágazat

Önkormányzati közigazgatás Pénzügyi és költségvetési igazgatás

* Maximum két témakör választható!

5. Az ország melyik régiójában vállalja az oktatói és vizsgáztatói feladatokat?

(Választását jelölje az üresen hagyott oszlop megfelelõ sorában!) Országosan, minden régióban

Nyugat-dunántúli régió Közép-dunántúli régió Dél-dunántúli régió Közép-magyarországi régió Észak-magyarországi régió Észak-alföldi régió Dél-alföldi régió

6. Közigazgatási vizsgákkal kapcsolatos vizsgatapasztalat

Szerepel-e jelenleg a KSZK által vezetett valamely névjegyzéken?1 (Kérjük, a megfelelõt jelölje meg!)

igen – nem

Amennyiben igennel felelt, kérjük, hogy az alábbi táblázat üresen hagyott oszlopában jelölje x-szel, mely névjegyzéken szerepel:

közigazgatási és ügykezelõi alapvizsga közigazgatási szakvizsga

közigazgatási versenyvizsga közigazgatási továbbképzési oktatói

1Amennyiben szerepel, és a szükséges dokumentumokat már egy korábbi pályázat során megküldte, úgy a vizsgáztatói jogosultság elnyeréséhez szükséges dokumentumok másolatait nem kell megküldenie.

2. sz. melléklet Nyilatkozat

Mint a közigazgatási szakvizsga névjegyzéken szereplõ oktató/vizsgáztató vállalom, hogy

– felkérés esetén a vizsgaszervezõ által megjelölt idõpontban közremûködöm az általam megjelölt témában, az általam választott vizsgabizottsági pozíció szerint a közigazgatási szakvizsgáztatásban;

– igény szerint részt veszek a KSZK által szervezett továbbképzésen, melyeknek sikeres elvégzésérõl tanúsítványt kapok;

– adataimat a KSZK tájékoztatásának megfelelõen feltöltöm a KIWI-rendszerbe, tudomásul veszem, hogy e nélkül a vizsgáztatói (oktatói) jogosultságom nem aktiválódik;

– haladéktalanul közlöm az adataimban történt változást a KSZK-val, továbbá

– tudomásul veszem, hogy oktatóként a tanfolyami csoport, illetve a kiküldött ellenõrzõ szakértõ rendszeresen értékel.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a pályázati adatlapon szereplõ adataimat a KSZK kezelje.

Kelt: ………

………

pályázó aláírása

3. sz. melléklet

Vizsgáztatási/gyakorlati idõ igazolására szolgáló ûrlap

Intézmény neve, címe Témakör Idõtartama

(mettõl meddig) Pecsét, aláírás

4. sz. melléklet

Közigazgatási gyakorlat munkáltatói igazolása2

Igazolom, hogy ……… név ……… éves közigazgatási gyakorlattal rendelkezik.

Kelt: ………

P. H.

………

a munkáltató aláírása

Szakmai gyakorlat munkáltatói igazolása3

Igazolom, hogy ……… név ……… éves szakmai gyakorlattal rendelkezik.

Kelt: ………

P. H.

………

a munkáltató aláírása

2A jelenleg közigazgatásban dolgozó pályázók töltik ki.

3A jelenleg nem a közigazgatásban dolgozó pályázók töltik ki.

5. sz. melléklet

Önéletrajz

Személyi adatok Vezetéknév/utónév(ek) Születési dátum Cím(ek)

Telefonszám(ok) Mobil:

Fax(ok) E-mail(ek)

Szakmai tapasztalat

Idõtartam Külön tüntessen fel minden – a pályázat szempontjából fontos – betöltött állást, a legutóbbitól kezdve és visszafelé haladva. (Törölje a rovatot, ha nem szükséges) Foglalkozás/beosztás

A munkáltató neve és címe Tevékenység típusa, ágazat Idõtartam Foglalkozás/beosztás A munkáltató neve és címe Tevékenység típusa, ágazat Idõtartam Foglalkozás/beosztás A munkáltató neve és címe Tevékenység típusa, ágazat

Tanulmányok

Idõtartam Külön tüntesse fel – a pályázat szempontjából fontos – tanulmányait,

a legutóbbitól kezdve és visszafelé haladva. (Törölje a rovatot, ha nem szükséges) Végzettség/képesítés

Fõbb tárgyak/gyakorlati képzés Oktatást/képzést nyújtó intézmény neve és típusa Idõtartam Végzettség/képesítés Fõbb tárgyak/gyakorlati képzés Oktatást/képzést nyújtó intézmény neve és típusa

Idõtartam Végzettség/képesítés Fõbb tárgyak/gyakorlati képzés Oktatást/képzést nyújtó intézmény neve és típusa Egyéni készségek és kompetenciák Társas készségek és kompetenciák

Ismertesse ezeket a kompetenciákat és jelezze, mely munkakörben, milyen feladatvégzés során sajátította el. (Pl.: együttmûködési készség, kommunikációs készség – írásban és szóban, prezentációs készség, alkalmazkodási készség stb.)

Szervezési készségek és kompetenciák

Ismertesse ezeket a kompetenciákat és jelezze, mely munkakörben, milyen feladatvégzés során sajátította el. (Pl.: koordinációs készség, adminisztrációs készség, vezetõi kompetenciák stb.)

Számítógép-felhasználói készségek és kompetenciák

Ismertesse ezeket a kompetenciákat és jelezze, mely munkakörben, milyen feladatvégzés során sajátította el. (Pl.: MS Office megfelelõ ismerete – Word, Excel, PowerPoint, egyéb alkalmazások – internetismeret stb.)

Egyéb készségek és kompetenciák

Ismertessen minden olyan kompetenciát, amelyet értékesnek tart, és amelyek korábbi címszavaknál még nem szerepeltek.

Kiegészítõ információk Itt tüntesse fel az egyéb fontos információkat, pl. kontakt személyek, referenciák stb. (Törölje a rovatot, ha nem szükséges)

Publikációs jegyzékSorolja fel szakmai munkássága során alkotott, publikált fõbb mûveit.

Mû címe/megjelenés helye/megjelenés éve Mû címe/megjelenés helye/megjelenés éve Mû címe/megjelenés helye/megjelenés éve Mû címe/megjelenés helye/megjelenés éve

VIII. Közlemények

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium közleménye a nyilvános könyvtárak jegyzékérõl

A 64/1999. (IV. 28.) Korm. rendelet alapján e közlemény mellékleteként közzétesszük a nyilvános könyvtárak jegyzékének összesített, javított változatát, amely településenként, betûrendben tartalmazza a könyvtár nevét, címét, vezetõjét, fenntartóját és alaptevékenységét, valamint a településazonosító törzsszámot és a megyekódot.

A jegyzéket a fenntartók által beküldött dokumentumok alapján állítottuk össze.

Az összesített, aktuális jegyzék az Oktatási és Kulturális Minisztérium honlapján megjelent 2009. október 2-án, az alábbi elérhetõségen: http://www.okm.gov.hu/doc/Upload/200911/konyvtarak_200910.pdf

Dr. Schneider Mártas. k.,

kulturális szakállamtitkár

Nyilvános könyvtárak jegyzéke 2009

Település KSH- és megyekód A könyvtár

neve címe vezetõje fenntartója alaptevékenysége

Abádszalók 1612441-JNSZ Ember Mária Városi

Könyvtár István király út 13/1. 5241 Pataki Zsoltné Abádszalók Város Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Abasár 1024554-HE Községi Könyvtár Múzeum út 27. 3261 Molnár Istvánné Abasár Község

Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Abaújszántó 0503595-BAZ Petõfi Mûvelõdési Ház és

Könyvtár Szent István tér 4. 3881 Burkusné Széphalmi Imola Abaújszántó Város Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Abda 0811882-GY Radnóti Miklós

Klubkönyvtár Dózsa Gy. u. 1. 9151 Kiss Róbertné Abda Község

Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Abony 1327872-PE

Abonyi Lajos Mûvelõdési Ház, Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely

Csillag Zsigmond u. 5. 2740 Korbély Csabáné Abony Város Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Ács 1104428-KO

Bartók Béla Mûvelõdési Ház, Könyvtár és Városi Sportcsarnok

Zichy park 1. 2941 Csathó Éva Zsuzsanna Ács Város Önkormányzata városi könyvtári feladatok ellátása

Adács 1023241-HE Községi Könyvtár Szabadság tér 1/A 3292 Steuer Zsuzsanna Ramóna Adács Község Önkormányzata

Rákóczi u. 28. 2457 Pajerné Streer Katalin Adony Város Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Ágfalva 0804880-GY Községi Könyvtár Ágfalva Soproni u. 18. 9423 Pahr Mária Ágfalva Község Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Aggtelek 0509362-BAZ Petõfi Sándor

Emlékkönyvtár Deák F. út 2. 3759 Szûcs Istvánné Aggtelek Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Agyagosszergény 0829407-GY Községi Könyvtár Arany János u. 2. 9441 Póczánné Németh Alojzia Agyagosszergény Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Ajak 1508776-SZB Községi Könyvtár Hajnal út 11. 4524 Kiss Gézáné Ajak Nagyközség

Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Ajka 1906673-VE

Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidõ Központ

Szabadság tér 13. 8400 Bölcskeiné Kocsis Zsuzsa Ajka Város Önkormányzata városi könyvtári feladatok ellátása

ÉRTESÍTÕ2009.évi56.szám12935

Település KSH- és megyekód

neve címe vezetõje fenntartója alaptevékenysége

Akasztó 0321944-BÁCS Általános Iskola és Könyvtár Tubáni u. 28. 6221 Némethné Rátkai Margit Akasztó Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Alap 0726824-FE Községi Könyvtár Fõ u. 164. 7011 Herr Ferenc Alap Község

Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Alattyán 1625265-JNSZ Községi Könyvtár Kossuth L. u. 10/A 5142 Simon Józsefné Alattyán Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Albertirsa 1331653-PE Városi Könyvtár Pesti út 52. 2730 Bene Tiborné Albertirsa Város

Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Alcsútdoboz 0715176-FE József Nádor Általános

Iskola és Községi Könyvtár Szabadság u. 105. 8087 Szakáll Béláné Alcsútdoboz Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Aldebrõ 1006345-HE Általános Mûvelõdési

Központ Könyvtára Arany J. út 68/A 3353 Farkas Éva

Aldebrõ Község Önkormányzata, Tófalu Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Algyõ 0634245-CSO Algyõi Faluház, Könyvtár és

Tájház Kastélykert u. 63. 6750 Bene-Kovács Zoltán Algyõ Nagyközség Önkormányzata

Fekete István park 1. 2931 Ács Lajosné Almásfüzitõ Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Álmosd 0927641-HB Kölcsey Könyvtár Rákóczi u. 2/C 4285 Lehóné Szõke Irén Álmosd Község

Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Alsónémedi 1323199-PE Halászi Károly Mûvelõdési

Ház és Könyvtár Dózsa tér 2. 2351 Geigerné Moldvai Marianna Alsónémedi Nagyközség Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Alsószentiván 0725283-FE Községi Könyvtár Béke u. 112. 7012 Kiss Attila Alsószentiván Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Alsózsolca 0521032-BAZ Közösségi Ház és Könyvtár Görgey A. u. 1. 3571 Huszár Anita Alsózsolca Város Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Anarcs 1529975-SZB Községi és Iskolai Könyvtár Iskola u. 2. 4546 Magyar Pálné Anarcs Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Andocs 1428714-SO Községi és Iskolai Könyvtár Szabadság tér 6. 8675 Hoppár Sándorné Andocs Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

HIVATALOSÉRTESÍTÕ2009.évi56.szám

Település KSH- és megyekód

neve címe vezetõje fenntartója alaptevékenysége

Aparhant 1726125-TO

Általános Mûvelõdési Központ Aparhant Mûvelõdési Ház és Közmûvelõdési Könyvtár

Kossuth u. 20. 7186 Sebestyén Györgyné Aparhant Község Önkormányzata

Templom u. 69. 6931 Dobóné Balogh Gyöngyi Apátfalva Község Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Apc 1007241-HE Ady Endre Mûvelõdési Ház

és Könyvtár Petõfi u. 24. 3032 Süvegesné Hartman Mária Apc Község Önkormányzata

Petõfi S. u. 78. 2338 Orbán Jánosné Áporka Község Önkormányzata

Iskola u. 5. 6088 Harangi Jánosné Apostag Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Arló 0514331-BAZ Tájház és Könyvtár Ady E. u. 160. 3663 Nagy Gyöngyi Arló Nagyközség

Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Ároktõ 0503823-BAZ Tompa Mihály

Klubkönyvtár Széchenyi u. 6. 3467 Halász Barnabásné Ároktõ Község Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Ártánd 0903319-HB Zám Tibor Mûvelõdési Ház

és Könyvtár Templom u. 3. 4115 Benkõ Sándorné Ártánd Község

Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Ásotthalom 0610339-CSO Petõfi Sándor Mûvelõdési

Ház és Könyvtár Béke u. 28. 6783 Kovács-Tanács Istvánné Ásotthalom Község Önkormányzata

Rákóczi u. 72. 3841 Majóné Deme Erika Aszaló Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Aszód 1316188-PE Városi Könyvtár Kossuth L. u. 72. 2170 Sáhóné Bordás Éva Aszód Város Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Atkár 1016090-HE Egressy Gábor Mûvelõdési

Ház és Könyvtár Fõ út 46. 3213 Gulyás-Szabó Györgyné Atkár Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

ÉRTESÍTÕ2009.évi56.szám12937

Település KSH- és megyekód

neve címe vezetõje fenntartója alaptevékenysége

Babarc 0205403-BAR

Babarc Községi Önkormányzat

Közmûvelõdési Könyvtára

Dózsa Gy. u. 17. 7757 Izsákné Hárich Anikó Babarc Község Önkormányzata

községi és iskolai könyvtári feladatok ellátása

Bábolna 1119363-KO

Bábolna Városi Könyvtár, Mûvelõdési és

Sportközpont

Béke u. 1. 2943 Borhiné Benis Piroska Bábolna Város Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Bácsalmás 0310719-BÁCS Vörösmarty Mihály Városi

Könyvtár Hõsök tere 10. 6430 Sörös Lászlóné Bácsalmás Város

Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Bácsbokod 0310180-BÁCS Katona József Mûvelõdési

Ház és Könyvtár Hunyadi J. u. 25. 6453 Kisföldi Kitti Bácsbokod Nagyközség Önkormányzata

Szabadság tér 2–4. 6454 Gál Eszter Bácsborsód Község Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Badacsonytomaj 1922327-VE Városi Mûvelõdési Központ

és Könyvtár Fõ u. 29. 8258 Szántainé Ruzsa Mariann Badacsonytomaj Város Önkormányzata

városi könyvtári feladatok ellátása

Bag 1309131-PE Községi Könyvtár Petõfi tér 1/A 2191 Pazsitka Zoltánné Bag Község

Önkormányzata

községi könyvtári feladatok ellátása

Bagamér 0920011-HB Bagamér Községi

Közmûvelõdési Könyvtár Kossuth u. 5. 4286 Kiss Magdolna Bagamér Nagyközség Önkormányzata

községi könyvtári feladatok

községi könyvtári feladatok

In document HIVATALOS ÉRTESÍTÕ (Pldal 114-200)