• Nem Talált Eredményt

Lapzárta után érkezett pályázati felhívások

A Magyar Köztársaság

önkormányzati és területfejlesztési minisztere pályázatot hirdet

az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium szakirányítása alá tartozó

önkormányzati és térségi koordinátor munkavállalói munkakörök betöltésére A Magyar Köztársaság önkormányzati és területfejleszté-si minisztere a Munka Törvénykönyvérõl szóló 1992. évi XXII. törvény (Mt.) 80. § (1) bekezdése alapján – a munkál-tatói döntés lehetõségével élve – pályázatot hirdet a mellék-letben felsorolt, az Önkormányzati és Területfejlesztési Mi-nisztérium szakirányítása alatt mûködõ önkormányzati és térségi koordinátor munkavállalói munkakör betöltésére az alábbi feltételekkel:

Az önkormányzati és térségi koordinátor tevékenységé-nek célterületei a kistérségben mûködõ helyi önkormány-zatok, a Kistérségi Fejlesztési Tanács, a többcélú kistér-ségi társulás, a területfejlesztési önkormányzati társulások tevékenységének segítése, különösen a kistérség-fejlesz-tési programok elõkészítésének szervezése, értékelése, megvalósításának figyelemmel kisérése, támogatása, a

380 B E L Ü G Y I K Ö Z L Ö N Y 6. szám

nemzetközi, hazai és kistérségi területfejlesztési források felkutatása, a kitûzött területfejlesztési célok szerinti hasz-nosításának elõmozdítása.

A munkavállaló feladatai:

– közremûködés a kistérség hosszú távú fejlesztési stratégiájának elkészítésében, a kistérség fejlesztési prog-ramjainak kialakításában,

– közremûködés a kistérségbe illeszkedõ önkormány-zati fejlesztési projektek azonosításában és elõkészíté-sében,

– eseti jelleggel közremûködés a Nemzeti Fejlesztési Terv Tanácsadó Hálózat munkájában,

– közvetíti a Kistérségi Fejlesztési Tanács, illetve a Többcélú Kistérségi Társulások törekvéseit a Regionális Fejlesztési Tanács felé,

– közremûködés a Területi Információs Rendszer mû-ködtetésében,

– támogatási lehetõségek nyomon követése, naprakész információk biztosítása,

– adatgyûjtés-szolgáltatás a térségi folyamatok elem-zéséhez,

– projektgenerálás és tájékoztatás,

– önkormányzatok és társulásaik információs támoga-tása.

Pályázati feltételek:

– Európai Gazdasági Térség valamely országának ál-lampolgársága,

– magyar nyelv tárgyalási szintû ismerete és használata, – a kistérségre vonatkozó átfogó helyismeret,

– büntetlen elõélet, – középiskolai végzettség, – egészségügyi alkalmasság.

Az álláshely betöltésénél elõnyt jelent:

– egyetemi, fõiskolai diploma,

– korábban a kistérségi fejlesztési hálózatokban (kis-térségi megbízott, vidékfejlesztési menedzser, falugaz-dász, NFT házhoz megy) eltöltött gyakorlat,

– területfejlesztési, közgazdasági, jogi, illetve állam-igazgatási szakirányú felsõfokú végzettség, vagy ilyen irányú tanulmányok végzése,

– területfejlesztési, közgazdasági, gazdaságfejlesztési, illetve államigazgatási szakirányú tapasztalat,

– angol, német, francia nyelv valamelyikének legalább alapfokú ismerete,

– igazolt felhasználói szintû számítógépes ismeret, – a megpályázott kistérségben állandó elérhetõséggel és/vagy távmunkahellyel való rendelkezés.

A pályázatban legfeljebb 2 oldal terjedelemben ismer-tetni kell a feladat ellátására, valamint a megnevezett tér-ségre vonatkozó elképzeléseit.

A pályázathoz csatolni kell:

– részletes szakmai önéletrajzot,

– az iskolai végzettséget (egyéb képzettséget, képesí-tést, nyelvtudást) igazoló okiratok közjegyzõvel hitelesí-tett másolatát,

– büntetlen elõélet igazolására három hónapnál nem ré-gebbi erkölcsi bizonyítványt – EGT állampolgár esetén a származás helye szerinti igazolást –, amely legkésõbb a pályázat elbírálásának határidejéig benyújtható,

– elérhetõségre, távmunka végzésére vonatkozó adato-kat,

– a pályázó beleegyezõ nyilatkozatait arról, hogy az ál-láshely betöltése elõtt aláveti magát az IRM Központi Kór-ház és Rendelõintézete Üzemorvosi Szolgálatánál egész-ségügyi alkalmassági vizsgálatnak,

– a pályázó hozzájáruló nyilatkozatát ahhoz, hogy a pá-lyázatban szereplõ személyes adatait az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (a továbbiakban ÖTM) Humánerõforrás és Civilkapcsolati Fõosztálya és az elbí-ráló bizottság a pályázat elbírálása során kezelje.

Az ÖTM Humánerõforrás és Civilkapcsolati Fõosztálya és az elbíráló bizottság a pályázat során benyújtott szemé-lyes adatokat a pályázat eredményes elbírálásáig kezeli, ezt követõen – a nyertes pályázatok kivételével – azokat a pályázónak visszaküldi.

A szerzõdés idõtartama, személyi alapbér:

2008. február 29-ig, határozott idõtartamra szóló – táv-munkában végzett – munkaszerzõdéssel történik, a Munka Törvénykönyvérõl szóló 1992. évi XXII. törvényen ala-puló bérezés, megállapodás szerint.

A pályázat benyújtásával, elbírálásával kapcsolatos in-formációk:

A pályázatot legkésõbb a Belügyi Közlönyben történõ megjelenéstõl számított 15. napon, amennyiben az munka-szüneti nap, akkor az azt követõ munkanap 14 óráig lehet benyújtani személyesen vagy postai úton Budapest V., Ná-dor u. 2. alatt az ÖTM Ügyfélszolgálati Irodája útján, pos-tacím: ÖTM Humánerõforrás és Civilkapcsolati Fõosz-tály, 1903 Budapest, Pf. 314), „Önkormányzati és Térségi Koordinátor pályázat” megjelöléssel, amely tartalmazza a megpályázni kívánt kistérség megnevezését is.

A pályázatok elbírálásának határideje a benyújtási ha-táridõt követõ 30. nap.

A pályázatokat az önkormányzati és területfejlesztési miniszter az erre felkért bizottság javaslata alapján bírálja el. A pályázók a pályázat eredményérõl az elbírálástól szá-mított 15 napon belül írásban értesítést kapnak.

Az álláshely a pályázat elbírálása után, legkorábban 2007. május 1. naptól tölthetõ be.

Dr. Lamperth Mónikas. k.,

önkormányzati és területfejlesztési miniszter

6. szám B E L Ü G Y I K Ö Z L Ö N Y 381

Melléklet

a pályázatban meghirdetett kistérségi központokról

Sorszáma Kistérség neve

Dél-Alföldi Régió

Az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Fõfelügyelõség

pályázatot hirdet

Jogi, Igazgatási és Koordinációs Fõosztály fõosztályvezetõ-helyettesi munkakör betöltésére A fõosztályvezetõ-helyettes jogállása: az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Fõfelügyelõség (OMMF) elnöke által kinevezett és megbízott köztisztviselõ.

A fõosztályvezetõ-helyettes feladata:

– Közremûködés az OMMF jogszabály-elõkészítési felelõsségébe tartozó jogszabályok tervezeteinek kialakí-tásában, más tárcák jogszabály-tervezeteinek véleménye-zésében, belsõ szabályozás elõkészítésében, a II. fokú munkavédelmi határozatok jogi elõkészítésében, és a tár-sadalmi, valamint civil szervezetekkel való együttmûkö-dés elõsegítésében. A feladatok ellátásához a közigazga-tási eljárások ismerete és alkalmazása szükséges, és elõny a munkavédelem jogi szabályozásának ismerete.

– Az SzMSz és a fõosztályvezetõ által meghatározott munkamegosztás szerint részt vesz a fõosztály feladatel-látásának irányításában és ellenõrzésében a fõosztály ügy-rendjének és a munkaköri leírásának megfelelõen.

– A fõosztály ügyrendjének megfelelõen a fõosztályve-zetõ-helyettes ellátja a Jogi és Szabályozási Osztály veze-tõi feladatokat is.

– A fõosztályvezetõt távollétében vagy akadályozta-tása esetén helyettesíti.

Pályázati feltételek:

– magyar állampolgárság, cselekvõképesség, büntetlen elõélet,

– jogi egyetemi végzettség, és jogi szakvizsga, – legalább öt éves közigazgatási gyakorlat.

Elõnyt jelent:

– jogszabály-elõkészítésben szerzett gyakorlat, – EU jogszabályok ismerete,

– felsõfokú OKJ munkavédelmi szakképesítés, – idegen nyelv (angol vagy német) ismerete, – közigazgatási szakvizsga,

– vezetõi gyakorlat.

A pályázathoz csatolni kell:

– a pályázó legfontosabb személyi adatait, – egy darab 4×4-es színes fényképet,

– a pályázó szakmai önéletrajzát részletesen bemutató, fényképes önéletrajzot,

– három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizo-nyítványt,

– iskolai, illetve egyéb végzettséget tanúsító okiratok hiteles másolatát,

– rövid szakmai (vezetõi) programot.

382 B E L Ü G Y I K Ö Z L Ö N Y 6. szám

A besorolás, az illetmény, valamint az egyéb juttatások megállapítása a köztisztviselõk jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény alapján történik.

A munkakör illetménymeghatározás szempontjából fõ-osztályvezetõ-helyettes besorolásúnak felel meg.

A munkakör betöltését összeférhetetlenségi és vagyon-nyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítése terheli.

A pályázat benyújtásának határideje: a Belügyi Köz-lönyben való megjelenéstõl számított 15. nap.

A pályázatot – zárt borítékban – az Országos Munka-védelmi és Munkaügyi Fõfelügyelõség címére (1399 Bu-dapest, Pf. 639) a Humánpolitikai Osztály részére kell be-nyújtani. A borítékon kérjük feltüntetni: „Pályázat az OMMF JIKF fõosztályvezetõ-helyettes munkakörére”.

A pályázattal kapcsolatban, szakmai kérdésekben ér-deklõdni az OMMF Humánpolitikai Osztályán a 06 (1) 346-9486-os és a 06 (1) 346-9555-ös telefonszámon lehet.

A pályázat elbírálásának rendje:

A pályázatok a benyújtási határidõt követõ 30 napon be-lül kerülnek elbírálásra. A pályázatot az OMMF elnöke ál-tal felkért bizottság bírálja el. A bizottság a pályázati felté-teleknek megfelelõ pályázókat személyesen meghallgatja.

A pályázók a pályázat eredményérõl az elbírálást követõ 8 napon belül értesítést kapnak. Az eredménytelenül pá-lyázók pályázati anyagát az értesítéssel egyidejûleg postai úton visszaküldjük. A pályázat benyújtásának tényét és annak tartalmát az adatvédelmi elõírásoknak megfelelõen kezeljük.

A vezetõi megbízás határozatlan idõtartamra szól.

Az állás betölthetõ: a pályázat elbírálását követõen azonnal.

Érd Megyei Jogú Város Közgyûlése pályázatot hirdet

jegyzõi álláshely betöltésére Pályázati feltételek:

– állam- és jogtudományi doktori képesítés, – közigazgatási szakvizsga,

– büntetlen elõélet, – magyar állampolgárság,

– legalább 2 éves közigazgatási gyakorlat, – legalább 5 éves vezetõi gyakorlat.

A jogi szakvizsga elõnyt jelent.

A pályázathoz csatolni kell:

– részletes szakmai önéletrajzot,

– 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt,

– az iskolai végzettséget tanúsító diploma, a jogi és/vagy közigazgatási szakvizsgáról szóló bizonyítvány másolatát,

– szakmai programot.

Bérezés: a köztisztviselõk jogállásáról szóló törvény fi-gyelembevételével, megegyezés szerint.

A pályázat benyújtásának határideje: a Belügyi Köz-lönyben történõ megjelenéstõl számított 30. nap.

A pályázat elbírálásának határideje: a pályázat benyúj-tási határidejének leteltét követõ közgyûlés.

Az állás betölthetõ: a pályázat elbírálását követõen.

A pályázatot Érd város polgármesteréhez (cím: Érd, Alsó u. 1.) kell benyújtani.

Gyulakeszi–Kisapáti–Raposka Körjegyzõség körjegyzõje

pályázatot hirdet köztisztviselõi állás betöltésére Pályázati feltételek:

– magyar állampolgárság, – büntetlen elõélet,

– mérlegképes könyvelõi végzettség és/vagy közép-vagy felsõfokú közgazdasági oktatásban szerzett képzettség,

– legalább alapfokú számítógép-kezelõi végzettség, – önkormányzati vagy költségvetési szervnél szerzett legalább 2 éves szakmai gyakorlat.

Az elbírálásnál elõnyt jelent: mérlegképes könyvelõi végzettség.

A pályázathoz csatolandó iratok:

– részletes szakmai önéletrajz,

– szakképzettséget igazoló – körjegyzõ által hitelesí-tett – okiratmásolat,

– három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizo-nyítvány.

Illetmény és egyéb juttatások: a köztisztviselõk jogállá-sáról szóló 1992. évi XXIII. törvényben megállapítottak alapján.

A pályázat benyújtásának – beérkezésének – határ-ideje: a Belügyi Közlönyben történt megjelenéstõl számí-tott 15. nap.

A pályázat elbírálása: a pályázók az elbírálásra jogosul-tak részvételével személyes meghallgatáson vesznek részt.

A pályázat elbírálásának határideje: a Belügyi Közlöny-ben történt megjelenéstõl számított 30. nap.

Az állást 2007. május 1-jétõl lehet betölteni.

A pályázatot zárt borítékban a következõ címre kell el-juttatni: Gyulakeszi–Kisapáti–Raposka Körjegyzõsége, dr. Horváth Károly körjegyzõ, 8300 Tapolca, Zrínyi u. 7.

6. szám B E L Ü G Y I K Ö Z L Ö N Y 383

Kára–Somogyacsa–Somogydöröcske–Szorosad–

Törökkoppány községek körjegyzõje pályázatot hirdet

szociális és gyámügyi ügyintézõi, anyakönyvvezetõi munkakör betöltésére

Pályázati feltételek:

– büntetlen elõélet, – magyar állampolgárság,

– legalább 2 éves, fent nevezett munkakörben szerzett gyakorlat,

– felhasználói szintû számítógépes ismeret,

– megfelelés a köztisztviselõk képesítési elõírásairól szóló 9/1995. (II. 3.) Korm. rendeletben foglaltaknak.

A kinevezés határozott idõre szól, az illetmény és a jut-tatások megállapítása a köztisztviselõk jogállásáról szóló törvényben foglaltak szerint történik.

A pályázathoz mellékelni kell:

– a pályázó részletes szakmai önéletrajzát,

– iskolai végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolatát,

– 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt.

A pályázat benyújtásának határideje: a megjelenéstõl számított 15. nap.

A pályázat elbírálása a benyújtási határidõ lejártát kö-vetõ 15 napon belül történik.

A pályázatot Kára–Somogyacsa–Somogydöröcske–

Szorosad–Törökkoppány községek körjegyzõjéhez, Or-bánné Zilizi Mártához kell benyújtani. Cím: 7285 Török-koppány, Kossuth u. 66. Telefon: (84) 577-913.

Törökbálint Nagyközség Önkormányzatának Képviselõ-testülete

pályázatot hirdet

könyvvizsgálói feladatok ellátására 4 éves határozott idõtartamra 2007. május 1-jétõl 2011. április 30-ig Pályázati feltételek:

A pályázaton belföldi természetes és jogi személyek ve-hetnek részt, akik rendelkeznek a magyar jogszabályok szerinti könyvvizsgálói jogosultsággal, valamint költség-vetési minõsítéssel és igazolják a magyar könyvvizsgálói kamarai tagságukat.

Ha a pályázó jogi személy, a pályázatnak tartalmaznia kell a pályázattevõnek a beadási idejéhez képest 30 napnál nem régebbi cégkivonatát, természetes személy könyv-vizsgálói megnevezését és adatait, valamint a

természe-tes személy magyar könyvvizsgálói kamarai tagságának számát.

Mind a természetes, mind a jogi személyek esetében csatolni kell a felelõsségbiztosítási kötvényük másolatát.

A pályázónak legalább 2 éven keresztül, legalább 3 mil-liárd forint költségvetési fõösszegû önkormányzatnál fel-adat-ellátást igazoló, szakmai referenciát kell bemutatnia.

A pályázó legalább 5 év könyvvizsgálói szakmai ta-pasztalattal rendelkezzen.

A pályázathoz csatolni kell:

– a pályázó nevét, tevékenységének rövid szakmai be-mutatását,

– könyvvizsgálói díj mértékének és a fizetési feltételek meghatározását,

– szakmai referenciákat,

– az államháztartás alrendszereiben szerzett tapasztala-tok ismertetését,

– kamarai tagság és annak igazolását, – felelõsségbiztosítás meglétének igazolását.

A pályázat benyújtási határideje: a Belügyi Közlönyben való megjelenést követõ 30. nap.

A pályázatokat Törökbálint nagyközség polgármesteré-hez (2045 Törökbálint, Munkácsy M. út 79.) kell címezni

„Könyvvizsgálói pályázat” jelzéssel.

A pályázat elbírálása: a pályázati benyújtási határidõt követõ képviselõ-testületi ülésen.

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 23. § (2) bekezdésében és a 11/2005. (V. 19.) KvVM

rendeletben foglaltaknak megfelelõen pályázatot hirdet

az irányítása alá tartozó

Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság fõigazgatói,

valamint

a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság, Budapest

igazgatói

munkakörének betöltésére

Az igazgatóságok feladatait a többször módosított 347/2006. (XII. 23.) Korm. rendelet tartalmazza.

Pályázati feltételek:

– szakirányú egyetemi végzettség,

– legalább 5 éves vízügyi szakmai gyakorlat, – legalább 3 éves vezetõi gyakorlat,

384 B E L Ü G Y I K Ö Z L Ö N Y 6. szám

– vízkárelhárítási (árvíz-, belvíz-, vízminõségi) véde-kezési és irányítói gyakorlat,

– büntetlen elõélet, – magyar állampolgárság.

Elõnyt jelent:

1. a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgató-ság FÕIGAZGATÓI munkaköre tekintetében:

– vízügyi, környezetvédelmi igazgatási területen szer-zett tapasztalat,

– európai uniós pályázatok elõkészítésében, illetve ilyen projektek végrehajtásában való jártasság,

– további felsõfokú végzettség,

– angol, német, francia nyelvtudás vagy a szomszédos országok nyelvének ismerete;

2. a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság IGAZGATÓI munkaköre tekintetében:

– az igazgatóság mûködési területének ismerete, – vízügyi, környezetvédelmi igazgatási területen szer-zett tapasztalat,

– európai uniós pályázatok elõkészítésében, illetve ilyen projektek végrehajtásában való jártasság,

– további felsõfokú végzettség,

– angol-, német-, francia- vagy szlováknyelv-tudás.

A pályázat tartalma:

– motivációs levél,

– részletes, fényképes szakmai önéletrajz, – 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, – iskolai végzettséget, szakképzettséget, nyelvtudást igazoló okiratok másolata.

Díjazás a Kjt. szerint. A munkakör magasabb vezetõ beosztásnak minõsül. A betöltendõ munkakört ellátó

sze-mély jogszabály alapján nemzetbiztonsági ellenõrzésre és vagyonnyilatkozat-tételre kötelezett.

A pályázatot 2 példányban 2007. március 28-án 16 óráig lehet benyújtani a „VKKI”, illetõleg a „KDV KÖVIZIG”

jelige feltüntetésével, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Humánpolitikai osztályára: Budapest I., Fõ u. 44–50., levélcím: 1394 Budapest, Pf. 351.

Szakmai kérdésekben további felvilágosítás kérhetõ dr. Fenyvesi Béla fõosztályvezetõtõl, a KvVM Vízgazdál-kodási Fõosztálya vezetõjétõl a 06 (1) 457-3306-os tele-fonszámon.

A pályázatok elbírálására a benyújtási határidõtõl szá-mított 30 napon belül kerül sor, a pályázatokat bizalmasan kezeljük, a pályázókat az eredményrõl írásban tájékoztat-juk. A meghirdetett munkakör eredményes pályázat esetén legkorábban 2007. április 15-tõl tölthetõ be.

Tájékoztató

A Belügyi Közlöny minden hónap 1. és 15. napján jele-nik meg.

Lapzárta: a megjelenés elõtti 15. munkanap, déli 12 óra.

A köztisztviselõi pályázatokat a 441-1708-as faxszámra kérjük megküldeni.

A pénzügyi beszámolók megjelentetése térítés ellené-ben történik.

Közzététel díja: 43 000 Ft + áfa.

6. szám B E L Ü G Y I K Ö Z L Ö N Y 385

A Magyar Hivatalos Közlönykiadó