• Nem Talált Eredményt

Felhívás vagyon értékesítésére

ABAREX Gazdasági Tanácsadó, Kereskedõ és Szolgál-tató Kft.(Cg.: [04 09 000901]; székhelye: 5540 Szarvas, Kossuth u. 18.) mint az IMPULZUS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû Társaság „f. a.”

(Cg.: [06 09 000190]; székhelye: 6726 Szeged, Radnóti u. 1.) kijelölt felszámolója

nyilvános pályázatot

hirdet az adós szervezet tulajdonát képezõ alábbi vagyon-tárgya értékesítésére:

KCE-696 forgalmi rendszámú TOYOTA COROLLA VERSO D4-D típusú személygépkocsi (szürke).

Gyártási éve: 2005.

Mûszaki érvényessége: 2010. január 12.

Környezetvédelmi igazolás érvényessége: 2008. január 12-én lejárt.

Forgalomból ideiglenes jelleggel 2008. október 22-ig kivonva.

Felszereltsége: ABS, klímaberendezés, beépített CD-s lejátszó, könnyûfém keréktárcsák, metálfényezés.

Karosszériája sérült.

Pályázati irányár: 3 500 000 Ft.

Általános feltételek:

Az elõvásárlásra jogosultak a pályázat beadásának ha-táridejéig írásban jelenthetik be e jog gyakorlására vonat-kozó szándékukat a felszámolónál.

A pályázatokat ,,IMPULZUS Kft. f. a. VÉTELI AJÁN-LAT” jeligével, zárt borítékban, írásban lehet benyújtani a BAREX Kft. székhelyén (5540 Szarvas, Kossuth u. 18.) személyesen, vagy postai úton

2008. augusztus 29-én 12 óráig.

A személyesen benyújtott pályázatok átvételérõl a fel-számoló elismervényt állít ki.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– az ajánlattevõ nevét, címét, telefon- és telefaxszámát, bankszámlaszámát (gazdasági társaság és szövetkezet ese-tén 30 napnál nem régebbi hiteles cégkivonatot, valamint a cégjegyzésre jogosult aláírási címpéldányát;

– az ajánlati árat;

– a fizetés módját, határidejét és a megfizetés biztosíté-kait;

– az ajánlattevõ nyilatkozatát, hogy ajánlatához annak benyújtásától számított 30 napig, illetve az ártárgyaláson módosított ajánlatához az ártárgyalás napjától számított 30 napig kötve van (ajánlati kötöttség).

A pályázaton való részvétel feltétele a pályázati irányár 10%-ának megfelelõ összeg bánatpénzként való átutalása vagy befizetése a BAREX Kft. Kereskedelmi és Hitel-bank Rt.-nél vezetett 10201006-50000311 számú elkülö-nített számlájára.

Az átutalás vagy befizetés jóváírásának legkésõbb 2008. augusztus 29-én 12 óráig meg kell történnie.

A bánatpénz a vevõnél a vételárba beszámít, a többi pá-lyázónak pedig a pályázatok elbírálását követõ nyolc na-pon belül visszautalásra kerül.

A pályázatokat a beadási határidõt követõ három mun-kanapon belül közjegyzõ bontja fel és arról okiratot készít.

A felszámoló a pályázatok értékelését és annak eredmé-nyét – a pályázatok bontását követõ nyolc napon belül – jegyzõkönyvbe foglalja. A felszámoló a pályázat eredmé-nyérõl az összes pályázót – legkésõbb az eredmény megál-lapításának napjától számított öt napon belül – értesíti.

A felszámoló fenntartja magának a jogot ahhoz, hogy:

– megfelelõ ajánlatok hiányában a pályázatot ered-ménytelennek nyilvánítsa, és új pályázat kiírásáról döntsön;

– a benyújtott pályázatok pontosítására a pályázókat írásban felszólítsa;

– a megfelelõ, azonos értékû ajánlatot tevõkkel további tárgyalásokat folytasson.

Amennyiben a vagyontárgy megvásárlására több meg-felelõ, azonos értékû (a vételár vonatkozásában legfeljebb 30%-kal eltérõ) pályázat érkezik, úgy a felszámoló a pá-lyázók között nyilvános ártárgyalást tart, melynek felté-teleit az ártárgyalás megkezdését megelõzõen közli a fe-lekkel.

Elfogadott ajánlat esetén a vevõvel az adásvételi szerzõ-dés a pályázatok értékelését, illetve – amennyiben annak megtartására sor kerül – a nyilvános átrtárgyalást követõ harminc napon belül kerül megkötésre. A vevõnek a vétel-árat banki átutalás útján kell megfizetni, beszámítására nincs lehetõség.

A vagyontárgyak elõzetes egyeztetés után megtekint-hetõk.

További felvilágosítás dr. Gergely Pál felszámolóbiz-tostól kérhetõ, a 06 (30) 938-4673-as vagy a 06 (66) 313-597-es telefonszámon.

A Duna Libra Közgazdász Zrt. (cégjegyzékszám:

[01 10 042004]; 1062 Budapest, Andrássy út 91.) mint a GEODA GEO-VIT Kft. „f. a.” (cégjegyzékszám:

[01 09 662809]; 1191 Budapest, Fõ u. 19. X. 30.) kijelölt felszámolója

nyilvános pályázat

útján kívánja értékesíteni az adós gazdálkodószervezet tu-lajdonát képezõ ingóságokat:

Megnevezés: ásványianyag-figurák.

Bruttó érték: 1 600 000 Ft.

A meghirdetett vagyon 1 600 000 Ft (egymillió-hatszáz-ezer forint), amely összeg az általános forgalmi adót is tar-talmazza.

A pályázaton való részvétel feltétele a pályázati határ-idõn belül a bánatpénz befizetése és a befizetésrõl szóló bi-zonylat csatolása a pályázathoz.

A bánatpénz nagysága 160 000 Ft (százhatvanezer fo-rint).

Az értékesítésre felkínált vagyontárgyakra kellékszava-tosságot nem vállalunk.

A vételárat a pályázati feltételfüzetben meghatározottak szerint, átutalással kell megfizetni a szerzõdéskötéstõl szá-mított 8 napon belül. Beszámítás a Cstv. szerint kizárt.

Az elõvásárlásra jogosultak jogaikat pályázatbontáskor gyakorolhatják.

A felszámolás a többször módosított 1991. évi XLIX.

törvény szerint folyik.

Az ajánlat érvényességének feltétele a fentiekben megha-tározott összegû bánatpénznek az elõzetes megfizetése a GEODA GEO-VIT Kft. „f. a.” Erste Bank Nyrt.-nél veze-tett 11996217-06083388-10000001 számú bankszámlájára,

„GEODA-GEO Kft. f. a. pályázat” megjelöléssel, illetve a feltételfüzetben foglaltaknak való megfelelõség. A pályáza-ti ajánlatban 90 napos ajánlapályáza-ti kötöttséget kell vállalni.

Kérjük a pályázókat, hogy pályázati ajánlatukat egy ere-deti példányban, magyar nyelven, a pályázóra való utalás nélküli, „GEODA GEO-VIT Kft. f. a. pályázat” jeligével feliratozott, zárt borítékban,

2008. augusztus 29-én 10 (tíz) és 11 (tizenegy) óra között

a felszámoló irodájában (1062 Budapest, Andrássy út 91.), a feltételfüzetben meghatározott módon, tartalommal és kellékekkel nyújtsák be.

A feltételfüzet a pályázat megjelenését követõ naptól a benyújtás határnapját megelõzõ munkanapig naponta 10–14 óra között a felszámoló székhelyén megtekinthetõ, illetve megvásárolható. A pályázati ajánlatokat a beadás határidejétõl számított 8 napon belül közjegyzõ jelenlété-ben bontjuk fel. Pályázatbontáson részt vehetnek azok a pályázók, akik a pályázatot határidõben benyújtották és a bánatpénz határidõben történõ befizetését igazolni tudják.

A megfelelõ pályázati ajánlatokat a felszámoló az áraján-latok nagysága, illetve a feltételfüzetben foglaltak vállalása alapján bírálja el.

Kiíró fenntartja magának az árajánlat-javító eljárás al-kalmazásának jogát.

Amennyiben valamely ajánlati ár a legmagasabb ajánla-ti ár 90%-át eléri, a felszámoló a pályázók között – köz-jegyzõ jelenlétében – nyilvános ártárgyalást tart. A be-nyújtott pályázati ajánlatokat – az ártárgyalás esetét ki-véve – menet közben módosítani nem lehet.

A jelen pályázati felhívás a felszámoló számára nem je-lent értékesítési kötelezettséget, a pályázatot a felszámoló megfelelõ ajánlat hiányában eredménytelennek nyilvánít-hatja.

További felvilágosítással Könczöl Adél felszámolóbiz-tos (tel.: 413-0807) készséggel áll rendelkezésre.

A STANDARD Felszámoló és Vagyonkezelõ Kft.

(Cg.: [01 09 724084]; 1137 Budapest, Pozsonyi út 32.) mint a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság 1. Fpk.

11-07-70680/2. számú végzése alapján – aANY-BER Fõ-vállalkozó és Szállítmányozási Korlátolt Felelõsségû Társaság(Cg.: [11 09 010463]; székhelye: 2890 Tata, Al-kotmány u. 2.) kijelölt felszámolója (képviseli: dr. Gaál

Péter felszámolóbiztos) a folyamatban lévõ felszámolás keretében

nyilvános pályázat

útján értékesíteni kívánja az adós ismertté vált alábbi va-gyontárgyát:

Tárgyi eszközök és készlet.

Pályázati irányár: 180 millió Ft + áfa.

A pályázaton való részvétel feltételei:

– 50 000 Ft összegû bánatpénz megfizetése a felszá-moló irodájában (STANDARD Kft., 1137 Budapest, Pozsonyi út 32.) az ANY-BER Kft. „f. a.” pénztárába vagy a STANDARD Kft. „f. a.” MKB Banknál vezetett 10300002-25922282-49020023 sz. bankszámlájára tör-ténõ utalással.

– A bánatpénz a vételárba beszámításba kerül, ered-ménytelen pályázat esetén 8 napon belül a pályázó részére visszautalásra kerül.

– Az értékesítésre kerülõ vagyontárgy után kelléksza-vatosságot és garanciát nem vállalunk.

– A vételárba történõ beszámítást a törvény kizárja.

– A pályázatot legkésõbb (az ajánlott vételár és fizetési mód megjelölésével) jelen hirdetmény Cégközlönyben való közzétételétõl (2008. augusztus 14.) számított 15. na-pon 12 óráigszemélyesen kell leadni a STANDARD Fel-számoló és Vagyonkezelõ Kft. (1137 Budapest, Pozsonyi út 32.) címére.

– Az ajánlatot zárt borítékban kell elhelyezni, a boríté-kon kérjük feltüntetni: ,,ANY-BER Kft. f. a. pályázat”.

– Az ajánlatnak tartalmaznia kell jogi személynél és gazdasági társaságnál a pályázó nevét, székhelyét, 30 nap-nál nem régebbi hatályos cégkivonatát, a cégjegyzésre jo-gosult tisztségviselõ aláírási címpéldányát, a megajánlott bruttó vételárat, a vállalt fizetési feltételeket, nyilatkozatot arról, hogy az ajánlattevõ 60 napos ajánlati kötöttséget vál-lal, a vételár fedezetének igazolását.

Magánszemélynél az ajánlatnak tartalmaznia kell nevét, címét, személyi adatokat, azonosításra alkalmas további adatokat, a megajánlott bruttó vételárat, a vállalt fizetési feltételeket, nyilatkozatot arról, hogy az ajánlattevõ 60 na-pos ajánlati kötöttséget vállal, a vételár fedezetének igazo-lását.

– Az ajánlat benyújtásakor igazolni kell a bánatpénz megfizetését.

– A pályázatok bontásáról közjegyzõ jelenlétében a pályázati leadási határidõ lejárta után 15 napon belül ke-rül sor.

– A pályázat eredményérõl a felszámoló a bontástól számított 10 napon belül írásban értesíti az ajánlattevõket.

– Az elõvásárlási jog gyakorlására jogosultak a jogo-sultságukat – a jogosultság igazolásával együtt – az ajánlat benyújtásának idõpontjáig jelenthetik be a felszámolónak.

A felszámoló a pályázatot (megfelelõ pályázat hiányá-ban) eredménytelennek nyilváníthatja, és új pályázatot hir-dethet ki.

A beérkezett ajánlatok alapján a felszámoló értékesítési versenytárgyalást tart, amennyiben a megajánlott vétel-árak közötti eltérés 10%-on belül van. Ennek helyérõl, ide-jérõl, szabályairól írásban értesíti az ajánlattevõket.

A jelen pályázati felhívás a felszámoló számára nem je-lent értékesítési kötelezettséget.

A felszámoló a hatályos 1991. évi XLIX. törvény alap-ján felhívja az esetleges érdekelteket elõvásárlási joguk gyakorlására, és kéri, hogy a jog gyakorlására irányuló szándékukat a pályázatok benyújtási határidejéig írásban jelentsék be.

Bõvebb tájékoztatás kérhetõ dr. Gaál Péternél, munka-napokon 8–12 óra között a 329-4940-es telefonszámon.

A STANDARD Felszámoló és Vagyonkezelõ Kft.

(Cg.: [01 09 724084]; 1137 Budapest, Pozsonyi út 32.) mint – a Fõvárosi Bíróság Gazdasági Kollégiuma 22.

Fpk. 01-04-004783/23. számú végzése alapján – a Vita-Innova Fejlesztõ, Kivitelezõ és Forgalmazó Korlátolt Felelõsségû Társaság(Cg.: [13 09 102496]; székhelye:

2038 Sóskút, Öreghegy u. 1767/3.) kijelölt felszámolója (képviseli: dr. Dózsa Gábor felszámolóbiztos) a folya-matban lévõ felszámolás keretében

nyilvános pályázat

útján értékesíteni kívánja az adós ismertté vált alábbi va-gyontárgyát:

1. Mazda E2200 gépjármû.

Pályázati irányár: 400 000 Ft + áfa.

2. Renault Trafic gépjármû.

Pályázati irányár: 200 000 Ft + áfa.

A pályázaton való részvétel feltételei:

– 50 000 Ft összegû bánatpénz megfizetése a felszá-moló irodájában (STANDARD Kft., 1137 Budapest, Po-zsonyi út 32.) a Vita-Innova Kft. „f. a.” pénztárába vagy a Vita-Innova Kft. „f. a.” ERSTE Banknál vezetett 11600006-00000000-25964974 sz. bankszámlájára törté-nõ utalással.

– A bánatpénz a vételárba beszámításba kerül, ered-ménytelen pályázat esetén 8 napon belül a pályázó részére visszautalásra kerül.

– Az értékesítésre kerülõ vagyontárgy után kelléksza-vatosságot és garanciát nem vállalunk.

– A vételárba történõ beszámítást a törvény kizárja.

– A pályázatot legkésõbb (az ajánlott vételár és fizetési mód megjelölésével) jelen hirdetmény Cégközlönyben való közzétételétõl (2008. augusztus 14.) számított 15. na-pon 12 óráigszemélyesen kell leadni a STANDARD Fel-számoló és Vagyonkezelõ Kft. (1137 Budapest, Pozsonyi út 32.) címére.

– Az ajánlatot zárt borítékban kell elhelyezni, a boríté-kon kérjük feltüntetni: ,,Vita-Innova Kft. f. a. pályázat”.

– Az ajánlatnak tartalmaznia kell jogi személynél és gazdasági társaságnál a pályázó nevét, székhelyét, 30 nap-nál nem régebbi hatályos cégkivonatát, a cégjegyzésre jo-gosult tisztségviselõ aláírási címpéldányát, a megajánlott bruttó vételárat, a vállalt fizetési feltételeket, nyilatkozatot arról, hogy az ajánlattevõ 60 napos ajánlati kötöttséget vál-lal, a vételár fedezetének igazolását.

Magánszemélynél az ajánlatnak tartalmaznia kell nevét, címét, személyi adatokat, azonosításra alkalmas további adatokat, a megajánlott bruttó vételárat, a vállalt fizetési feltételeket, nyilatkozatot arról, hogy az ajánlattevõ 60 na-pos ajánlati kötöttséget vállal, a vételár fedezetének igazo-lását.

– Az ajánlat benyújtásakor igazolni kell a bánatpénz megfizetését.

– A pályázatok bontásáról közjegyzõ jelenlétében a pályázati leadási határidõ lejárta után 15 napon belül ke-rül sor.

– A pályázat eredményérõl a felszámoló a bontástól számított 10 napon belül írásban értesíti az ajánlattevõket.

– Az elõvásárlási jog gyakorlására jogosultak a jogo-sultságukat – a jogosultság igazolásával együtt – az ajánlat benyújtásának idõpontjáig jelenthetik be a felszámolónak.

A felszámoló a pályázatot (megfelelõ pályázat hiányá-ban) eredménytelennek nyilváníthatja, és új pályázatot hir-dethet ki.

A beérkezett ajánlatok alapján a felszámoló értékesítési versenytárgyalást tart, amennyiben a megajánlott vétel-árak közötti eltérés 10%-on belül van. Ennek helyérõl, ide-jérõl, szabályairól írásban értesíti az ajánlattevõket.

A jelen pályázati felhívás a felszámoló számára nem je-lent értékesítési kötelezettséget.

A felszámoló a hatályos 1991. évi XLIX. törvény alap-ján felhívja az esetleges érdekelteket elõvásárlási joguk gyakorlására, és kéri, hogy a jog gyakorlására irányuló szándékukat a pályázatok benyújtási határidejéig írásban jelentsék be.

Bõvebb tájékoztatás kérhetõ Nagy József Zsoltnál, munkanapokon 8–12 óra között a 329-4940-es telefon-számon.

Az Apport Gazdasági Szolgáltató Kft. (Cg.:

[18 09 000366]; székhelye: 9700 Szombathely, Engels u. 34.) mint a Sajtár Élelmiszer Gyártó és Elõké-szítõ Kft.„f. a.”(Cg.: [18 09 105009]; székhelye: 9700 Szombathely, Várkonyi u. 15.) Vas Megyei Bíróság 5. Fpk. 18-07-000-164/13. számú végzésében kijelölt fel-számolója

nyilvános pályázat

útján értékesíti a felszámolás alatt álló szervezet vagyonát.

Az értékesítendõ ingatlan:

Major (4336 Õr, belterület), terület 40 361 m2.

Hrsz.: 95/4.

Az ingatlan tartozékai, jellemzõ tulajdonságai:

Major: iroda, használaton kívüli feldolgozóüzem, vas-szerkezetes szín, fafeldolgozó üzem.

Alapozása beton, falazata vályogtégla, tetõzete hullám-pala. Az ingatlan jelenleg használaton kívüli, felújításra szorul.

Az ingatlant útszolgalmi jog terheli.

Irányár: 8 500 000 Ft

A felsorolt irányár a külön felszámítandó általános for-galmi adót nem tartalmazza.

A pályázaton való részvétel feltétele az irányár 10%-ának, mint bánatpénznek a befizetése – legkésõbb a pályázat benyújtásának napjáig – a felszámoló szervezet 12094507-00123318-00100003 számú bankszámlájára.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, pontos címét, 30 napnál nem régebbi cégkivonatát (vagy vállalko-zói igazolvány másolatát), a megvásárolni szándékozott vagyonelem pontos megnevezését, a bánatpénz befizeté-sének igazolását, a megajánlott vételár összegét, a vételár megfizetésének pályázó által vállalt határidejét.

A pályázónak nyilatkoznia kell a jelen hirdetményben foglalt pályázati feltételek vállalásáról.

A pályázati kiírás a felszámoló székhelyén, valamint a www.apport.hu honlapon megtekinthetõ.

A részletes pályázati feltételeket tartalmazó tájékoztató füzet a felszámolás alatt levõ szervezet székhelyén megte-kinthetõ.

A vételár megfizetésénél hitelezõi igény beszámítására nincs lehetõség.

A pályázatokat

2008. augusztus 29. (déli) 12 óráig

kell a felszámoló székhelyén, zárt borítékban benyújtani.

A pályázat postai úton is benyújtható, de a pályázó felelõs-sége, hogy az a fenti határidõig megérkezzék. A zárt borí-tékra kérjük ráírni: ,,SAJTÁR Kft. f. a. pályázat”.

A pályázatok bontása és elbírálása a benyújtási határidõ lejárta után számított 10 munkanapon belül megtörténik.

A felszámoló fenntartja a jogát arra, hogy kedvezõtlen ajánlat esetén indoklás nélkül érvénytelennek nyilvánítsa a pályázatot.

A felszámoló a pályázatot megfelelõ ajánlat hiányában eredménytelennek nyilváníthatja, és új pályázatot írhat ki.

Megfelelõ, közel azonos értékû pályázatok esetén az aján-lattevõk között ártárgyalás megtartására kerül sor, amely-nek feltételeit az ártárgyalás megkezdését megelõzõen a résztvevõkkel a felszámoló ismerteti.

A felszámoló értesíti az arra jogosultakat, hogy elõvá-sárlási jogukkal csak a pályázat keretén és feltételein belül élhetnek.

A pályázatban felsorolt ingatlan megtekintése elõzetes egyeztetés alapján a helyszínen biztosított.

Bõvebb felvilágosítás Kovácsné Gyarmati Ilona felszá-molótól, a székhelyen [9700 Szombathely, Engels u. 34.;

telefon/fax: 06 (94) 508-219, 06 (94) 316-750, e-mail:

apport@t-online.hu kérhetõ.

Az ÁFI Felszámoló és Vagyonkezelõ Zrt. (Cg.:

[01 10 042854]; 1055 Budapest, Szent István krt. 1.) mint a GERKULESZ Kereskedelmi és Szolgál-tató Korlátolt Felelõsségû Társaság „f. a.” (Cg.:

[01 09 561061]; 1119 Budapest, Pajkos u. 22/A), Fõvá-rosi Bíróság által kijelölt felszámolója

nyilvános pályázat

útján értékesíti az adós cég vagyonának részét képezõ, gazdasági társasággal szemben fennálló peresített, kifeje-zetten bizonytalan, kétes követelését.

A követelés összege: 403 789 USD.

Irányár nélkül.

Bánatpénz: 300 000 Ft.

Az eladó a követelés érvényesíthetõségéért a felelõssé-get a Ptk. 330. § (1) bekezdésa)pontja szerint kifejezetten és egyértelmûen kizárja. A követelésre vonatkozóan ren-delkezésre álló dokumentumokba, iratokba betekintést a helyszínen biztosítjuk. Ezekrõl másolatot, feljegyzést ké-szíteni nem áll módjában elõzetesen a pályázónak. A pá-lyázat nyertese a szerzõdéskötést és a vételár teljes kifize-tését követõen a rendelkezésre álló iratokat megkapja a vo-natkozó jogszabályokban foglaltak figyelembevételével.

A pályázaton való részvétel feltétele:

– A megjelölt összegû bánatpénz befizetése az ÁFI Fel-számoló és Vagyonkelezõ Zrt. UniCredit Bank Rt.-nél ve-zetett 10900035-00000002-96040018 számú bankszámlá-jára, vagy a felszámoló által kezelt pénztárba történhet, legkésõbb a pályázat benyújtásának határidejéig.

– A bánatpénz a vételárba beszámításra kerül, ered-ménytelen pályázat esetén 15 napon belül a pályázó részé-re visszafizetésrészé-re kerül.

– Nyilatkozat arról, hogy a pályázó ajánlatát a beadási határidõtõl számított 40 napig fenntartja.

– A pályázatoknak tartalmazniuk kell többek között a pályázó fõbb adatait (a pályázó nevét, székhelyét, hatályos cégkivonatát, a cégjegyzésre jogosult tisztségviselõ aláírá-si címpéldányát), az ajánlott vételárat, a bánatpénz befize-tésének igazolását, s a fizetési feltételekre vonatkozó nyi-latkozatot.

– Az írásos pályázati ajánlatokat zárt borítékban 2 pél-dányban „GERKULESZ-PÁLYÁZAT” jeligével a felszá-molóbiztos (1055 Budapest, Szent István körút 1. I. em.) titkárságán kell személyesen benyújtani jelen közlemény Cégközlönyben való megjelenését (2008. augusztus 14.) követõ 15. nap legkésõbb 12 óráig.

– A pályázatok bontásáról közjegyzõ jelenlétében, a pályázati leadási határidõ lejárta után 30 napon belül ke-rül sor.

– A pályázat eredményérõl a felszámoló a bontástól számított 15 napon belül írásban értesíti az ajánlattevõket.

A pályázatot kiíró fenntartja magának a jogot, hogy – megfelelõ ajánlatok hiányában a pályázatot, ered-ménytelennek nyilvánítsa, s új pályázat kiírásáról döntsön, – a legkedvezõbb ajánlatot tevõ pályázók között ártár-gyalás keretében döntsön az eljárásra vonatkozó csõdtör-vény 49/A. § (4) bekezdésében foglaltak figyelembevéte-lével (amennyiben a megajánlott vételárak közötti eltérés 10%-on belül van),

– jelen pályázati felhívás a felszámoló számára nem je-lent értékesítési kötelezettséget.

A felszámoló felhívja az elõvásárlásra jogosultakat, hogy ezen szándékukat – jogosultságuk igazolása mellett – a pályázat beadási határidejéig írásban adják le.

A vagyontárgyakért kellékszavatosságot nem válla-lunk, beszámítást nem fogadunk el.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás kér-hetõ munkanapokon 9–12 óra között az alábbi elérkér-hetõsé- elérhetõsé-gen: 1055 Budapest, Szent István körút 1. I. em., dr. Arany Beatrix, tel.: 302-3420.

A CSABAHOLDING Kft.(Cg.: [01 09 683720]; szék-helye: 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. I. 4.;) mint a SZAJKÓ-FARM Kft.„f. a.”(Cg.: [17 09 004303]; szék-helye: 7148 Alsónyék, Csikómajor, 560/1.) adós kijelölt felszámolója

nyilvános pályázat

útján értékesíti a nevezett felszámolás alatt álló szervezet Alsónyék külterület 0560/1. hrsz. alatt nyilvántartott „ki-vett major” megnevezésû ingatlanát, aminek irányára:

20 000 000 Ft + áfa.

A nyilvános értékesítésen tulajdonjogot szerzõ pályázó az adóssal szemben beszámítással nem élhet.

Az értékesítésre kerülõ ingatlan a felszámolóval történt elõzetes egyeztetést követõen megtekinthetõ a felszá-molóbiztos, vagy az általa írásban meghatalmazott sze-mély jelenlétében. Az értékesítéssel kapcsolatban tájékoz-tatást ad Simon József felszámolóbiztos [(telefon: 06 (30) 235-0736)].

A pályázaton történõ részvétel feltétele 1 000 000 Ft bá-natpénznek a felszámoló CSABAHOLDING Kft. CIB Bank Rt.-nél vezetett 10700165-04411402-52200005 szá-mú számlájára történõ befizetése, illetve az errõl szóló iga-zolásnak a pályázathoz történõ csatolása. Fizetéskor, illet-ve átutaláskor a bizonylatra kérjük ráírni: „SZAJKÓ-FARM Kft. f. a. pályázati bánatpénz”.

A bánatpénz a vételárba beszámít, sikertelen pályázat esetén 8 banki napon belül, kamatmentesen visszafizetésre

kerül. A pályázatban kérjük megjelölni, hogy sikertelen pályázat esetén milyen bankszámlaszámra kérik a bánat-pénz visszautalását.

A pályázatokat a felszámoló pécsi irodájába – 7633 Pécs, Endresz Gy. u. 2. I. em. – kérjük munkanapokon

A pályázatokat a felszámoló pécsi irodájába – 7633 Pécs, Endresz Gy. u. 2. I. em. – kérjük munkanapokon