• Nem Talált Eredményt

FÕRÉSZ: Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala

külvárosváros

III. FÕRÉSZ: Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala

Tájékoztatás

a piacfelügyeleti eljárásokban

a Nemzeti Hírközlési Hatóság által hozott és a hatóság honlapján 2006. szeptember hónapban közzétett érdemi határozatokról

Sorszám Szolgáltató/Igénybevevõ

forgalombahozó/forgalmazó Tárgy

Elsõfokú határozatok

1. Parabola és Kábel Televízió Távközlési és Szolgáltató Bt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú ható-ság - határozata a Parabola és Kábel Televízió Távközlési és Szolgáltató Bt-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyá-ban.

2006/09/07

2. PanTel Távközlési Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú ható-ság - határozata a PanTel Távközlési Kft-vel szemben hiva-talból indított piacfelügyeleti eljárásban, a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában.

2006/09/07

3. HUNGAROTEL Távközlési Zrt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú ható-ság - határozata a HUNGAROTEL Távközlési Zrt-vel szem-ben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában.

2006/09/07

4. EnterNet 2001 Számítástechnikai Szolg. Ker. Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata az EnterNet 2001 Számítástechnikai Szolg. Ker. Kft-vel szemben hivatalból indított

piacfelügyeleti eljárásban, a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában.

2006/09/07

5. Aktív-I Szolgáltató Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata az Aktív-I Szolgáltató Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában.

2006/09/07

6. VIVAnet Magyarország Internet Szolgáltató Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a VIVAnet Magyarország Internet Szolgáltató Kft-vel szemben hivatalból indított

piacfelügyeleti eljárásban, a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában.

2006/09/07

7. TELECONT 2000 Mûszaki és Kereskedelmi Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a TELECONT 2000 Mûszaki és Kereskedelmi Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában.

2006/09/07

8. Vác Városi Kábeltelevízió Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Vác Városi Kábeltelevízió Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában.

2006/09/07

9. KábelszatNet 2002 Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a KábelszatNet 2002 Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában.

2006/09/07

10. UNISZIG KRONO Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata az UNISZIG KRONO Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

11. Oláh és Társa Elektronikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata az Oláh és Társa Elektronikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

12. Parisat Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Parisat Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

13. KábelszatNet-2002. Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a KábelszatNet-2002. Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

14. Vác Városi Kábeltelevízió Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Vác Városi Kábeltelevízió Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

15. PR-TELECOM Zrt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a PR-TELECOM Zrt-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

16. INTER.NET Magyarország Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata az INTER.NET Magyarország Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

17. Zubor László vállalkozó

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata Zubor László vállalkozóval szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

18. Nyékládháza Önkormányzat

Városgondnokság

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Nyékládháza Önkormányzat Városgondnoksággal szemben hivatalból indított

piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

19. ASTRA-VILL Kkt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata az ASTRA-VILL Kkt-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

20. TELECONT 2000 Mûszaki és

Kereskedelmi Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a TELECONT 2000 Mûszaki és Kereskedelmi Kft-vel szemben hivatalból indított

piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

21. Profinter Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Profinter Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti

eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

22. Cseh és Társa Bt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Cseh és Társa Bt-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, az Általános Szerzõdési Feltételek módosítása tárgyában.

2006/09/08

23. HÍR-SAT 2000. Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a HÍR-SAT 2000. Kft-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/11

24. Monor Telefon Társaság Rt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Monor Telefon Társaság Rt-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/11

25. Kábeltelevízió Építõ és Szolgáltató Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Kábeltelevízió Építõ és Szolgáltató Kft-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés

szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/11

26. FALU -TV Szolgáltató Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a FALU -TV Szolgáltató Kft-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/11

27. Dráva Kábel Híradástechnikai Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Dráva Kábel Híradástechnikai Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Bt-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/11

28. TELECONT 2000. Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a TELECONT 2000. Kft-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/11

29. UNIPORT Pénzügyi és Befektetõ Zrt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata az UNIPORT Pénzügyi és Befektetõ Zrt-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés

szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/12

30. Satelit Híradástechnikai Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Satelit Híradástechnikai Kft-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/12

31. Satelit Híradástechnikai Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - módosító határozata a Satelit Híradástechnikai Kft-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/12

32. Vác Városi Kábeltelevízió Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata a Vác Városi Kábeltelevízió Kft-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/12

33. ELEKTRONET Elektronikai és

Telekommunikációs Rt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - módosító határozata az ELEKTRONET Elektronikai és Telekommunikációs Rt-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/12

34. ELEKTRONET Elektronikai és

Telekommunikációs Rt.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata az ELEKTRONET Elektronikai és Telekommunikációs Rt-vel szemben hivatalból indult piacfelügyeleti eljárásban, a szolgáltatás korlátozása és az elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondásának jogszerûségi vizsgálata tárgyában.

2006/09/12

35. Tarr Építõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Tarr Építõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-vel kapcsolatban a szolgáltatás korlátozása és elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondása tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

36. Kábeltelevízió Távközlési és Szolgáltató Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Kábeltelevízió Távközlési és Szolgáltató Kft-vel kapcsolatban a szolgáltatás korlátozása és elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondása tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

37. UPC Magyarország Telekommunikációs Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a UPC Magyarország Telekommunikációs Kft-vel kapcsolatban a szolgáltatás korlátozása és elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondása tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

38. Fülöp Ferenc szolgáltató

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata Fülöp Ferenccel kapcsolatban az ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

39. SZIGNÁL-KTV KÁBELTÉVÉ Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a SZIGNÁL-KTV KÁBELTÉVÉ Kft-vel kapcsolatban a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

40. Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt.

Az NHH Hivatala mint elsõfokú hatóság -ténymegállapító határozata az Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt-vel kapcsolatban a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

41. GTS-Datanet Távközlési Kft.

Az NHH Hivatala mint elsõfokú hatóság

-ténymegállapító határozata a GTS-Datanet Távközlési Kft-vel kapcsolatban a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

42. Automex Számítástechnikai Kft.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala - mint elsõfokú hatóság - határozata az Automex Számítástechnikai Kft-vel szemben hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban, a Belkin F5D7230ee4 típusú WLAN router forgalomba hozatala tárgyában.

2006/09/18

43. Tele2 Magyarország Kft.

Az NHH Hivatala mint elsõfokú hatóság

-ténymegállapító határozata a Tele2 Magyarország Kft-vel kapcsolatban elõfizetõi szerzõdés módosítás és a

felmondás tárgyában kérelemre indult piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

44. Vodafone Magyarország Rt.

Az NHH Hivatala mint elsõfokú hatóság

-ténymegállapító határozata a Vodafone Magyarország Rt -vel kapcsolatban a szolgáltatás hozzáférésének

megvonása és a szerzõdés felmondása tárgyában kérelemre indult piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

45. Magyar Telekom Nyrt.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - bírságoló határozata a Magyar Telekom Nyrt-vel kapcsolatban a T-Com számlareklamációs eljárása tárgyában kérelemre indult piacfelügyeleti eljárásban. A határozatot a Szolgáltató és a vezetõ tisztségviselõ egyaránt megfellebbezte.

2006/09/18

46. GTS-Datanet Kft.

Az NHH Hivatala mint elsõfokú hatóság -ténymegállapító határozata a GTS-Datanet Kft-vel kapcsolatban ADSL szolgáltatás megrendelésének visszavonása tárgyában kérelemre indult piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

47. T-Online Magyarország Zrt.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - bírságoló határozata a T-Online Magyarország Zrt-vel kapcsolatban határozott idejû elõfizetõi szerzõdés módosítása tárgyában kérelemre indult piacfelügyeleti eljárásban. A határozatot a Szolgáltató megfellebbezte.

2006/09/18

48. Kapos-NET Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Kapos-NET Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-vel kapcsolatban ÁSZF módosítás jogszerûségi vizsgálata tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

49. SZIGNÁL-KTV KÁBELTÉVÉ Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a SZIGNÁL-KTV KÁBELTÉVÉ Kft-vel kapcsolatban ÁSZF módosítás jogszerûségi vizsgálata tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

50. HIR-SAT 2000 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a HIR-SAT 2000 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-vel kapcsolatban ÁSZF módosítás jogszerûségi vizsgálata tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

51. Gelka Hirtech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Gelka Hirtech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel kapcsolatban ÁSZF módosítás jogszerûségi vizsgálata tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

52. Zalaegerszegi Elektromos Karbantartó és Kereskedelmi Rt.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Zalaegerszegi Elektromos Karbantartó és Kereskedelmi Rt-vel kapcsolatban ÁSZF módosítás jogszerûségi vizsgálata tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

53. FiberNet Kommunikációs Zrt.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a FiberNet Kommunikációs Zrt-vel kapcsolatban ÁSZF módosítás jogszerûségi vizsgálata tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

54. Global Export-Import Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - kötelezõ határozata a Global Export-Import Kft-vel kapcsolatban BC-1002 típusjelzésû vezeték nélküli babaõr berendezés tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

55. AVEX Kft.

Az NHH Hivatala mint elsõfokú hatóság -ténymegállapító határozata az AVEX Kft-vel

kapcsolatban Hauser SM-949 típusú kézimixer tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

56. MIXTO TRADE Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - kötelezõ határozata a MIXTO TRADE Kft-vel kapcsolatban Nethaus NH 1050 típusú hajszárító tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

57. Dimarson Electronics Kft.

Az NHH Hivatala mint elsõfokú hatóság -ténymegállapító határozata a Dimarson Electronics Kft-vel kapcsolatban Dimarson DM-12505 típusú rúdmixer tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

58. ITM Technológia Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - kötelezõ határozata az ITM Technológia Kft.-vel kapcsolatban a Hagenuk BIG 44 távbeszélõ készülék piacfelügyeleti vizsgálata tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

59. T-Online Magyarország Internet Szolgáltató Zrt.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a T-Online Magyarország Internet Szolgáltató Zrt-vel kapcsolatban a telefonos ügyfélszolgálatok elérhetõsége tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

60. Duna-Kábel 2000’ Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Duna-Kábel 2000’ Kft-vel kapcsolatban ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

61. Dráva Kábel Híradástechnikai Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Dráva Kábel Híradástechnikai Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Bt-vel kapcsolatban ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

62. Dielnet Egyéni Cég

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Dielnet Egyéni Cég-vel kapcsolatban az ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

63. Csille József

szolgáltató

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Csille József fel kapcsolatban ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

64. B-MODEM Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a B-MODEM Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-vel kapcsolatban ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

65. Beremend Nagyközség Önkormányzata

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Beremend Nagyközség Önkormányzatával kapcsolatban ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

66. B. B. Kaleidoszkóp Szolgáltató Bt.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a B. B. Kaleidoszkóp Szolgáltató Bt-vel kapcsolatban ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

67. ALTA-RIPA Kábeltévé Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata az ALTA-RIPA Kábeltévé Kft-vel

kapcsolatban ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

68. Invitel Távközlési Szolgáltató Rt.

Az NHH Hivatala mint elsõfokú hatóság -ténymegállapító határozata az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt-vel kapcsolatban számlareklamációs eljárása tárgyában kérelemre indult piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

69. EF és GÉ Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata az EF és GÉ Szolgáltató és Kereskedelmi Bt-vel kapcsolatban ÁSZF jogszerûségi vizsgálat a minõségi mutatók tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

70. Kábelduó Szolgáltató Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Kábelduó Szolgáltató Kft-vel kapcsolatban a szolgáltatás korlátozása és elõfizetõi szerzõdés

szolgáltató általi felmondása tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

71. Pick-Up Elektronikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Pick-Up Elektronikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel kapcsolatban a szolgáltatás korlátozása és elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondása tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

72. Optosat Plussz Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata az Optosat Plussz Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel kapcsolatban a szolgáltatás

korlátozása és elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondása tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

73. Molnár Elektronikai Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Molnár Elektronikai Kft-vel kapcsolatban a szolgáltatás korlátozása és elõfizetõi szerzõdés

szolgáltató általi felmondása tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

74. Dolby Kábeltelevíziós Szolgáltató Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Dolby Kábeltelevíziós Szolgáltató Kft-vel kapcsolatban a szolgáltatás korlátozása és elõfizetõi szerzõdés szolgáltató általi felmondása tárgyában hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásban.

2006/09/18

75. Dunakanyar-Holding Pénzügyi

Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Dunakanyar-Holding Pénzügyi Tanácsadó és

Az NHH Hivatala - mint elsõfokú hatóság - felhívó határozata a Dunakanyar-Holding Pénzügyi Tanácsadó és