• Nem Talált Eredményt

EGYSZERÛSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ MÉRLEGE 2004. ÉV

In document Ellenõrzési Figyelõ (Pldal 30-84)

Sor-szám A tétel megnevezése Elõzõ év Tárgyév

1. A) Befektetett eszközök (2–5. so-rok)

9 135 2 096 2. I. Immateriális javak

3. II. Tárgyi eszközök 9 135 2 096

4. III. Befektetett pénzügyi eszközök

5. B) Forgóeszközök (7–10. sorok) 47 942 51 856 6. I. Készletek

7. II. Követelések 6 422 6 493

8. III. Értékpapírok

9. IV. Pénzeszközök 41 520 45 372

10. C) Aktív idõbeli elhatárolódások 71

11. Eszközök összesen (1+6+11. sor) 57 148 53 961 12. D) Saját tõke (13–19. sorok) 57 147 53 961

13. I. Jegyzett tõke 1 366 1 366

14. II. Jegyzett, de még be nem fizetett tõke

15. III. Tõketartalék

16. IV. Eredménytartalék 52 916 55 781

17. V. Lekötött tartalék 18. VI. Értékelési tartalék

19. VII. Mérleg szerinti eredmény 2 865 –3 186 20. E) Céltartalék

21. F) Kötelezettségek (22–24. sor) 1 22. I. Hátrasorolt kötelezettségek

23. II. Hosszú lejáratú kötelezettségek 24. III. Rövid lejáratú kötelezettségek 1 25. G) Passzív idõbeli elhatárolások 26. Források összesen (11+15+16+17.

sor)

57 148 53 961 Tóth Bélas. k.,

AZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM pályázatot hirdet az

EÖTVÖS JÓZSEF COLLEGIUM

szakkollégiumi igazgatóiállásának betöltésére

Az igazgató feladatait és hatáskörét az ELTE Kollégiumi Szabályzata és a Collegium szervezeti és mûködési szabályzata határozza meg.

Az igazgató feladataa kollégiumban folyó szakmai oktató-nevelõ munka irányítása, gazdálkodás a kollégium költségve-tésével, a kollégiumban mûködõ hallgatói önkormányzat felügyelete, együttmûködés a diákbizottságokkal, továbbá a kollégiumi dolgozók irányítása.

Pályázati feltételek:

– egyetemi végzettség, – tudományos fokozat, – tudományos munkásság,

– hosszabb (8–10 éves) felsõoktatási gyakorlat, – két idegen nyelv ismerete,

– az Eötvös József Collegium hagyományos oktatási módszereinek ismerete és az intézmény céljaival való azonosulás.

A pályázathoz mellékelni kell:

– szakmai önéletrajzot az eddigi tevékenység ismertetésével,

– szakképzettséget, tudományos fokozatot, nyelvismeretet igazoló oklevelek hiteles másolatát, – tudományos munkák jegyzékét,

– három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, – szakmai munkatervet,

– nyilatkozatot arról, hogy a pályázati anyagot az elbíráló testületek megismerhetik.

Az igazgatói megbízás 3 évre szól. A megbízásra a 2006. július 1. napjával kezdõdõen kerül sor.

A pályázatot a megjelenéstõl számított 30 napon belül lehet benyújtani az ELTE Rektori Hivatal, Jogi, Igazgatási és Hu-mánpolitikai Osztályára (1056 Budapest, Szerb u. 21–23., postacím: 1364 Budapest, Pf. 109.).

A pályázatok elbírálására a határidõ lejártát követõ 1 hónapon belül kerül sor.

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZÕ FÕISKOLAI KAR pályázatot hirdet a

Természettudományi Tanszék tanszékvezetõimegbízás elnyerésére

A kinevezendõ tanszékvezetõ feladata:a tanszék oktatói, tudományos és diákköri tevékenységének irányítása, a tanszék képviselete az egyetem és a kar vezetõ szervei elõtt. Gondoskodnia kell az oktatott tantárgyak színvonalas mûvelésérõl, a programok és tematikák folyamatos korszerûsítésérõl, az akkreditációs, minõségbiztosítási követelmények teljesítésé-rõl. Felelõs a szervezeti egység infrastruktúrájának fenntartásáért és fejlesztéséért.

A kinevezendõ tanszékvezetõnek, mint oktatónak feladataa Funkcionális anatómiai, Természetismeret tantárgy-pedagó-gia tantárgy oktatása, ehhez kapcsolódóan az elõadások és szemináriumok tartása, valamint tanítási gyakorlatok veze-tése és a szakirányú továbbképzésben való részvétel.

A pályázat feltétele:biológia–kémia szakos egyetemi végzettség, legalább 10 éves színvonalas, a tanítóképzésben eltöl-tött oktatói és vezetõi gyakorlat, rendszeres publikációs tevékenységben megmutatkozó oktatói és kutatói eredmények, projektvezetõi tapasztalatok.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– szakmai önéletrajzot,

– a pályázó vezetõi programját, amelynek a tanító- és óvóképzés képesítési követelményeire kell épülnie,

Társadalomtudományi Tanszék tanszékvezetõimegbízás elnyerésére

A kinevezendõ tanszékvezetõ feladata:a tanszék oktatói, tudományos, diákköri és kulturális tevékenységének irányítása, a tanszék képviselete az egyetem és a kar vezetõ szervei elõtt. Gondoskodnia kell az oktatott tantárgyak színvonalas ok-tatásáról, a programok és tematikák folyamatos korszerûsítésérõl, az akkreditációs, minõségbiztosítási követelmények teljesítésérõl. Felelõs a szervezeti egység infrastruktúrájának fenntartásáért és fejlesztéséért.

A kinevezendõ tanszékvezetõnek, mint oktatónak feladataa Magyarország története a XX. században és a Társadalom és mûvelõdéstörténet tantárgy tanítása, a tanító és a mûvelõdésszervezõ szak képzésében elõadások tartása és szemináriu-mok vezetése.

A pályázat feltétele:történelem–filozófia szakos egyetemi végzettség, tudományos fokozat, legalább 10 éves színvona-las, a tanítóképzésben eltöltött oktatói és vezetõi gyakorlat, rendszeres publikációs tevékenységben megmutatkozó okta-tói és kutaokta-tói eredmények. Elõnyben részesül az a pályázó, aki habilitált egyetemi tanár, és a társadalomtudomány terüle-tén tananyagfejlesztõ munkát végez.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– szakmai önéletrajzot,

– a pályázó vezetõi programját, amelynek a tanítóképzés képesítési követelményeire kell épülnie, – publikációs jegyzéket,

– végzettséget, tudományos fokozatot igazoló okiratok hitelesített másolatát, – nyelvvizsga-bizonyítvány hitelesített másolatát.

A pályázatokat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképzõ Fõiskolai Kar fõigazgatójához a közzététel-tõl számított 30 napon belül kell benyújtani (1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40.).

Vizuális Nevelési Tanszéken

tanszékvezetõimegbízás elnyerésére

A kinevezendõ tanszékvezetõ feladata:a tanszék oktatói, mûvészeti, tudományos, diákköri és kulturális tevékenységének irányítása, a tanszék képviselete az egyetem és a kar vezetõ szervei elõtt. Gondoskodnia kell a tanszék gondozta tantár-gyak színvonalas oktatásáról, a mûvészeti és a vizuális nevelés programjainak, tematikáinak folyamatos korszerûsítésé-rõl, az akkreditációs, minõségbiztosítási követelmények teljesítésérõl. Felelõs a szervezeti egység infrastruktúrájának fenntartásáért és fejlesztéséért.

A kinevezendõ tanszékvezetõnek, mint oktatónak feladataa tanszék bármely tantárgyának (megkülönböztetetten A vizu-ális nevelés tantárgy-pedagógiája, a Szemléltetés, a Mozgókép, video, animáció, a képzõmûvészeti, ill. a Tárgy- és kör-nyezetkultúra gyakorlatok) oktatása, ami a tanító- és óvóképzésben elõadások, szemináriumok, gyakorlati foglalkozá-sok megtartását, valamint tanítási és óvodai gyakorlatok vezetését jelenti.

A pályázat feltétele:rajz-, mûvészettörténet, ábrázoló geometria tanári egyetemi végzettség, legalább 5 év általános isko-lai tanítási gyakorlat, legalább tizenöt éves, az óvó- és tanítóképzésben eltöltött innovációs értékeket is felmutató oktatói gyakorlat, a folyamatos és elismert mûvészeti tevékenység mellett a tankönyvírást is beleértve, publikációs tevékenység-ben megmutatkozó oktatói és kutatói eredmények.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– szakmai önéletrajzot,

– a pályázó vezetõi programját, amelynek a tanító- és óvóképzés képesítési követelményeire kell épülnie, – a kiállítások és publikációk jegyzékét,

tanszékvezetõimegbízás elnyerésére

A kinevezendõ tanszékvezetõ feladata:a tanszék oktatói, tudományos és diákköri tevékenységének irányítása, a tanszék képviselete az egyetem és a kar vezetõ szervei elõtt, valamint a hazai és nemzetközi szakmai közéletben. Gondoskodnia kell az oktatott tantárgyak színvonalas mûvelésérõl, a programok és tematikák folyamatos korszerûsítésérõl, az akkredi-tációs, minõségbiztosítási követelmények teljesítésérõl. Felelõs a szervezeti egység infrastruktúrájának fenntartásáért és fejlesztéséért.

A kinevezendõ tanszékvezetõnek, mint oktatónak feladata a tanszék által gondozott tantárgyak (a Testnevelés tan-tárgy-pedagógia, a mûveltségterületi Anatómia élettan, a Testneveléselmélet, Rekreáció) oktatása, elõadások tartása, szemináriumok és gyakorlatok vezetése.

A pályázat feltétele:szakirányú egyetemi végzettség, legalább 10 éves, a tanító- és óvodapedagógus-képzésben eltöltött oktatói gyakorlat, vezetõ oktatói kinevezés és felkészültség az intenzív testnevelés gyakorlatára.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– szakmai önéletrajzot,

– a pályázó vezetõi programját, amelynek a tanító- és óvóképzés képesítési követelményeire kell épülnie, – publikációs jegyzéket,

– végzettséget igazoló okiratok hitelesített másolatát, – nyelvvizsga-bizonyítvány hitelesített másolatát.

A pályázatokat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképzõ Fõiskolai Kar fõigazgatójához a közzététel-tõl számított 30 napon belül kell benyújtani (1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40.).

Informatika Módszertani és Szolgáltató Központ vezetõi megbízáselnyerésére

A kinevezendõ vezetõ feladata:

– az Informatika Módszertani és Szolgáltató Központ három csoportjában az informatikai oktatás és a szolgáltatótevé-kenység irányítása, felelõs a kar, a szervezeti egység infrastruktúrájának fenntartásáért és fejlesztéséért, a központ képvi-selete az egyetem és a kar vezetõ szervei elõtt, akkreditációs, minõségbiztosítási követelmények teljesítése,

– az Informatika-oktatástechnológia Oktatási Csoportban az oktatott tantárgyak színvonalas oktatásának biztosítása, a programok és tematikák folyamatos korszerûsítése, oktató-, tudományos, diákköri tevékenységének irányítása, – a Multimédia Módszertani Csoportban a multimédia alkalmazásához kapcsolódó szolgáltatás biztosítása, a multimé-dia-alkalmazás elméleti hátterének biztosítása, olyan módszertani fejlesztések megvalósítása, melyek mind az informati-ka, mind egyéb szakterületek esetén az oktatás hatékonyságát növelik, korszerû módszereket alkalmaznak,

– az Informatika Szolgáltató Csoport munkájának koordinálása, a kari számítógép-hálózat zökkenõmentes mûködtetésé-nek biztosítása, a korszerû géppark kiépítése, karbantartása és felügyelete az egyes csoportvezetõk segítségével.

Mint oktatónak, feladata az Informatika, az Operációs rendszerek, a Számítógép-hálózatok és az Oktatástechnoló-gia-médiainformatika tantárgyak tanítása, valamint tanító és az óvodapedagógus szak képzésében elõadások tartása és szemináriumok vezetése, tudományos tevékenység információs és kommunikációs technológiák alkalmazása pedagó-gusi munkában (Linux, világháló, médiainformatika).

A pályázat feltétele:egyetemi végzettség, legalább 10 éves színvonalas, a tanító- és óvóképzésben eltöltött oktatói és 5 éves vezetõi gyakorlat, rendszeres publikációs tevékenységben megmutatkozó oktatói és kutatói eredmények.

Elõnyben részesül az a pályázó, aki az oktatott szakterületekkel kapcsolatos tananyagfejlesztõ munkát végez, és kutatá-sai a hálózati szolgáltatásokra, valamint az internet oktatási-tanulási alkalmazására terjed ki.

A pályázatokat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképzõ Fõiskolai Kar fõigazgatójához a közzététel-tõl számított 30 napon belül kell benyújtani (1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40.).

Dr. Klinghammer Istváns. k.,

rektor

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM pályázatot hirdet az

Öthalmi Diáklakások

igazgatóitisztségének betöltésére

A megbízandó igazgató feladata a kollégium szakmai, gazdasági és nevelõ munkájának – a kollégiumi bizottsággal együttmûködésben történõ – irányítása, valamint a rendelkezésébe tartozó kollégiumi épületek nyári hasznosításával kapcsolatos szervezési/gazdálkodási feladatok ellátása.

A pályázónak rendelkeznie kell felsõfokú tanári képesítéssel. A pályázat elbírálásánál elõnyben részesül a többéves kol-légiumi vezetõi gyakorlattal és a gazdasági irányításban jártassággal rendelkezõ pályázó.

A megbízás 5 évre szól.

A pályázathoz mellékelni kell:

– pályázati szöveget,

– kitöltött szakmai adatlapot, – szakmai önéletrajzot,

– vezetõi elképzeléseket, eddigi vezetõi tevékenység leírását,

– végzettséget, szakképzettséget, idegennyelv-tudást tanúsító okiratok hiteles másolatát,

– hozzájáruló nyilatkozatot arról, hogy a pályázó anyagát a vonatkozó jogszabályok és az SZMSZ szerint erre jogosult bizottságok és testületek megismerhetik.

A pályázat elbírálásának határideje a beadási határidõtõl számított 60 nap.

A pályázatot a megjelenéstõl számított 30 napon belül 1 eredeti és 5 fénymásolt példányban a Szegedi Tudományegye-tem Rektori Hivatalába (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) kell benyújtani. A pályázat formai feltételeirõl a (62) 544-008-as telefonszámon kérhetõ felvilágosítás.

Dr. Szabó Gábors. k.,

rektor

A SEMMELWEIS EGYETEM rektora pályázatot hirdet az

ÁLTALÁNOS ORVOSTUDOMÁNYI KAR Családorvosi Tanszék

egyetemi tanársegéditisztség betöltésére Feladata:

– orvostanhallgatók elméleti és gyakorlati oktatása, szeminárium vezetése. Az általa mûvelt speciális területen elõadá-sok tartása, részvétel a hallgatók vizsgáztatásában,

– a tanszék angol nyelvû graduális oktatásának irányítása, tanulmányi felelõsi feladatkör ellátása,

– a tanszék posztgraduális képzésének tanulmányi felelõsként történõ ellátása, különös tekintettel a II. és III. éves köz-ponti gyakornokokkal kapcsolatos tanulmányi felelõsi tevékenységre,

– minimum középfokú angolnyelv-vizsga, – folyamatban lévõ tudományos fokozatszerzés.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– szakmai önéletrajz,

– diploma vagy (helyben) hitelesített másolata,

– szakvizsga-bizonyítvány vagy (helyben) hitelesített másolata, – három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, – nyelvvizsga-bizonyítvány vagy (helyben) hitelesített másolata,

– Orvosok Alap- és Mûködési Nyilvántartási igazolványa vagy (helyben) hitelesített másolata, – személyi adatlap és nyilatkozat*.

* A szükséges nyomtatványok az egyetem Humánpolitikai (Önálló) Osztályán szerezhetõk be, vagy letölthetõk a www.old.sote.hu/human címen elérhetõ honlapról.

A szabályszerûen összeállított pályázatot a Semmelweis Egyetem Humánpolitikai (Önálló) Osztályán (1085 Budapest, Üllõi út 26., fszt. 11.) kell benyújtani az Oktatási Közlönyben történõ megjelenéstõl számított 30 napon belül. Elbírálásra a beadási határidõ lejártát követõ 30 napon belül kerül sor.

Berényi Zsuzsas. k.,

A SZENT ISTVÁN EGYETEM rektora pályázatot hirdet a

MEZÕGAZDASÁG- ÉS KÖRNYEZETTUDOMÁNYI KAR Takarmányozástani Tanszékre

tanszékvezetõimegbízásra

A megbízás 3–5 éves idõtartamra szól, és az elsõ megbízással azonos eljárási rend szerint több alkalommal meghosszab-bítható.

A tanszékvezetõ feladata:

– szervezni és összehangolni a tanszék magyar és angol nyelvû graduális, posztgraduális oktatását, valamint kutatási és szaktanácsadási tevékenységét,

– irányítani a tanszéket és képviselni azt a kar, az egyetem vezetõi és testületei elõtt, valamint az intézményen kívüli szer-veknél,

– szervezni és irányítani a tanszék humánpolitikai és gazdálkodási tevékenységét,

– irányítani az Állattenyésztés-tudományi Doktori Iskola Takarmányozástan, takarmány-toxikológiai témacsoport tevé-kenységét,

– részt venni hazai és nemzetközi szakmai és tudományos rendezvényeken, tudományos testületekben, és ezeken, illetve ezekben képviselni a tanszéket.

Pályázati feltételek:

– agrár-, illetve szakirányú egyetemi végzettség, – legalább 10 éves vezetõi és 20 éves oktatási gyakorlat, – tudományos minõsítés mezõgazdaság-tudományból, – elõadó- és tárgyalóképes idegennyelv-ismeret, – hazai és nemzetközi oktatói és kutatói gyakorlat, – elismert tudományos publikációs tevékenység, – hazai és nemzetközi tudományos testületi tagság,

– tudományos publikációinak és citációinak jegyzékét,

– iskolai végzettségét, tudományos fokozatát, nyelvismeretét igazoló dokumentumok másolatát, – három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt,

– személyi adatlapot, a tudományos tevékenység nyilvántartásához szükséges adatlapot és az adatvédelmi törvény alap-ján készült nyilatkozatot a pályázati anyag kezelésérõl.

A pályázat beadási határideje az Oktatási Közlönyben történõ megjelenéstõl számított 30. nap.

A pályázatot a SZIE Mezõgazdaság- és Környezettudományi Kar dékánjának kell benyújtani 5 példányban. (Cím:

dr. Dimény Judit 2103 Gödöllõ, Páter K. u. 1.). A pályázattal kapcsolatos részletes felvilágosítást a Mezõgazdaság- és Környezettudományi Kar Dékáni Hivatala ad, telefon: (28) 410-007.

YBL MIKLÓS MÛSZAKI FÕISKOLAI KAR – Budapest fõigazgatóimegbízásra

A fõigazgatói megbízás 2006. augusztus 1-jétõl 4 éves idõtartamra szól.

A fõigazgató feladata:a hatályos jogszabályok, valamint az intézmény és a kar SZMSZ-e alapján a képzés minõségének fejlesztése mellett a kar irányításával összefüggõ feladatok ellátása, az oktató-nevelõ és szakmai-tudományos munka irá-nyítása, további bevételi forrásokkal a korszerû gazdálkodás biztosítása, a PPP-programok sikeres megvalósítása.

Pályázhatnak:a kar fõállású közalkalmazotti jogviszonyban álló egyetemi/fõiskolai tanárai közül azok, akik okleveles építész- vagy építõmérnöki végzettséggel rendelkeznek.

A pályázónak rendelkeznie kell felsõoktatási vezetõi gyakorlattal, tudományos fokozattal, saját szakterületén elismert kutató, mûszaki alkotó tevékenységgel, tárgyalóképes idegennyelv-ismerettel.

Rendelkeznie kell kellõ tájékozottsággal a kar szervezeti felépítését, mûködését, intézményközi kapcsolatrendszerét, oktatótevékenységét, gazdálkodási folyamatait, valamint egyéb finanszírozási kérdéseit illetõen.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– a pályázó jelenlegi munkahelyének megnevezését, beosztását,

– eddigi vezetõi, oktatói, szakmai szervezetekben végzett munkáját, szakmai díjait, részvételét a szakmai közéletben, – az YMMFK vezetésével és fejlesztésével kapcsolatos terveit és azok megvalósítására vonatkozó elképzeléseit.

A pályázathoz mellékelni kell:

– részletes szakmai önéletrajzot, – személyi és kutatási adatlapot,

– végzettséget, szakképzettséget, tudományos fokozatot, idegennyelv-tudást tanúsító okiratok hiteles másolatát, – 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt,

– nyilatkozatot arról, hogy a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy pályázati anyagát a jogszabályokban és az intézményi sza-bályzatokban rögzített bizottságok és testületek megismerjék.

A pályázattal kapcsolatban információ a 252-1287-es telefonszámon kérhetõ.

A pályázat benyújtásának határideje: a pályázat megjelenésétõl számított 30. nap.

A pályázatot a SZIE rektorának címezve 5 példányban kell benyújtani (cím: dr. Molnár József rektor 2103 Gödöllõ, Pá-ter Károly u. 1.).

A megbízandó vezetõ feladata:

– a tanszék oktató- és kutatómunkájának megszervezése, szakmai irányítása és ellenõrzése, – nemzetközi és karközi szintû kapcsolatok kiépítése,

– aktív részvétel a tanszék oktató- és kutatómunkájában, tudományos tevékenységében, – a szakmai tantárgyi követelményekhez igazodó fejlesztési stratégia kidolgozása, – a tanszék fejlesztése, utánpótlás nevelése.

Pályázati feltételek:

– szakirányú egyetemi végzettség, tudományos fokozat, – tárgyalóképes idegennyelv-tudás,

– többéves, felsõoktatásban szerzett oktatói, vezetõi gyakorlat,

– a vezetõi megbízásra pályázhatnak a karral közalkalmazotti jogviszonyban álló vezetõ oktatók.

Építõanyag és Minõségirányítás Tanszékre tanszékvezetõimegbízás

A megbízás hároméves idõtartamra szól.

A megbízandó vezetõ feladata:

– a tanszék oktató-, kutató-fejlesztõ munkájának és a minõségirányítással kapcsolatos tevékenységének irányítása, szer-vezése, ellenõrzése,

– aktív részvétel a tanszék oktató- és kutatómunkájában, tudományos tevékenységében, – a tanszék fejlesztése, utánpótlás nevelése,

– hazai, karközi és nemzetközi szakmai kapcsolatok ápolása és fejlesztése.

Pályázati feltételek:

– szakirányú egyetemi végzettség, tudományos fokozat, anyagvizsgálói gyakorlat, valamint az ISO 9001 szerinti rend-szerek, valamint EFQM szerinti önértékelésben való jártasság igazolása,

– többéves felsõoktatási oktatói és vezetõi gyakorlat, – elismert, színvonalas publikációs tevékenység,

– felkészültség a kar minõségbiztosítással kapcsolatos feladatainak ellátására,

– a vezetõi megbízásra pályázhatnak a karral közalkalmazotti jogviszonyban álló vezetõ oktatók.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– a pályázó jelenlegi munkahelyét és beosztását,

– a pályázó szakmai, tudományos tevékenységét tartalmazó életrajzát, amelyben eddigi oktató-, tudományos és vezetõi munkájára is ki kell térnie,

– hazai és nemzetközi szervezetekben végzett tevékenységének leírását,

– a megpályázott szervezeti egység vezetésére vonatkozó részletes elképzeléseit.

A pályázathoz mellékelni kell:

– részletes szakmai önéletrajzot,

– az egyetemi végzettséget, tudományos fokozatot, idegennyelv-ismeretet tanúsító okirat másolatát, – fontosabb publikációk jegyzékét,

– 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt,

– személyi adatlapot és a tudományos tevékenység nyilvántartásához szükséges adatlapot,

– pályázó hozzájáruló nyilatkozatot arról, hogy pályázati anyagát az egyetemi szabályzatokban megjelölt bizottságok és

Dr. Molnár Józsefs. k.,

egyetemi tanár, rektor

Pályázati felhívás

óvodavezetõi, iskolaigazgatói és egyéb állásokra

A pályázat benyújtásával kapcsolatos rendelkezéseket és a pályázati feltételeket a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény, továbbá a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény végrehajtásáról rendelkezõ – többször módosított – 138/1992. (X. 8.) Korm. rendelet, továbbá a nevelési-oktatási intézmények mûködésérõl szóló 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet, illetve a közlemény szövegében feltüntetett egyéb jogszabály tartalmazza.

A jogszabályok által kötelezõen elõírt pályázati feltételeket az itt közölt pályázati felhívás nem tartalmazza.

Eltérõ pályázati feltétel hiányában a pályázathoz az iskolai végzettség igazolására az oklevél másolatát, a büntetlen elõélet igazolására erkölcsi bizonyítványt kell csatolni.

A pályázat benyújtásának határideje – ha a pályáztató hosszabb idõt nem határoz meg – a közzétételtõl számított leg-alább 30 nap.

A pályázat elbírálásának határidejét a pályázati felhívásban kell meghatározni.

A pályázatokat a pályázatot meghirdetõ szerv címére kell benyújtani, kivéve, ha a pályáztató ettõl eltérõ címet jelöl meg.

Rövidítések:

ÁEI:állás elfoglalásának ideje

Pbhi:pályázat benyújtásának határideje Pehi:pályázat elbírálásának határideje Pc:pályázat címzése

ill:illetmény p:pótlék

tp:területi pótlék ls:letelepedési segély szl:szolgálati lakás szsz:szolgálati szoba szf:szolgálati férõhely if:illetményföld szgy:szakmai gyakorlat v:végzettség

vgy:vezetõi program étkh:étkezési hozzájárulás om:oklevélmásolat b:erkölcsi bizonyítvány f:felvilágosítás

ön:önéletrajz vp:vezetõi pótlék vpr:vezetõi program

Abádszalók Város Ön-kormányzata

5241 Abádszalók, Deák Ferenc út 12.

Abádszalóki Önálló Óvodai Egység 5241 Abádszalók, Kölcsey út 4.

Felsõfokú óvodapeda-gógusi v., legalább 5 év szgy., az elõírt képesí-téshez megfelelõ óvo-dapedagógusi

munkakörben, büntet-len elõélet, elõny: veze-tõi gyakorlat.

A megbízás 2006. aug. 1. napjá-tól 2011. júl. 31. napjáig szól.

A megbízás 2006. aug. 1. napjá-tól 2011. júl. 31. napjáig szól.

In document Ellenõrzési Figyelõ (Pldal 30-84)