• Nem Talált Eredményt

A támogatási összeg folyósítása:

FESZTIVÁLLISTA

I. kategória:

8. A támogatási összeg folyósítása:

a)A támogatás folyósítása a támogatási szerzõdésben foglaltak szerint történik.

b)A támogatás elsõ részletének folyósítására a támogatási szerzõdés aláírását követõ 30 napon belül kerül sor.

c)Az utófinanszírozási összegre a forgalmazó a támogatott film költségeinek tételes elszámolása, valamint a támogatási cél megvalósulása esetén jogosult. Az elszámolásokat és a szakmai beszámolót a bemutatót követõ egy éven belül, de legkésõbb 2009. május 31-ig kell benyújtani. A szakmai beszámoló elfogadása után további támogatási igény már nem érvényesíthetõ.

d)Támogató fenntartja a jogot, hogy a támogatási összeget hitelintézet bevonásával folyósítsa.

9. Egyéb kérdésekben: a mozgóképrõl szóló 2004. évi II. törvény rendelkezései és az egyéb hatályos jogszabályokban, valamint az MMK által elfogadott és közzétett szabályzatokban foglaltak az irányadóak.

10. Az MMK Kuratóriumafenntartja a jogot, hogy a jelen pályázatba foglalt feltételeket év közben, az MMK 2008. évi költségvetési támogatásának függvényében módosítsa.

Budapest, 2007. december 6.

A Magyar Mozgókép Közalapítvány Kuratóriuma nevében

Grunwalsky Ferencs. k.,

elnök

A Magyar Mozgókép Közalapítvány pályázati felhívása a Magyarországon 2008. évben

nyilvános mozibemutatásra kerülõ 35 mm-es, egészestés, magyar részvételû koprodukciós filmalkotások és art minõsítésû külföldi filmek forgalmazásának normatív támogatására

1. A pályázat kiírója:Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMK) Kuratóriuma.

2. A pályázat tárgya:

A Magyarországon 2008. évben nyilvános mozibemutatásra kerülõ 35 mm-es, egészestés (minimálisan 70 perces), ma-gyar részvételû koprodukciós filmalkotások és art minõsítésû külföldi filmek forgalmazásának normatív támogatása.

3. Támogatásra jogosultak köre:

Támogatásra jogosult az a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda Igazgatósága által nyilvántartásba vett szerve-zet, amely a mozgóképrõl szóló 2004. évi II. tv. 2. § 7.b)pontjában meghatározott magyar részvételû koprodukciós film-alkotást, illetve a 26. § (1)–(2) bekezdésében meghatározott art minõsítésû filmalkotást 2008. évben a hazai mozikban forgalomba hozza.

4. A pályázati dokumentáció, pályázati díj:

A pályázónak a film forgalmazására vonatkozó támogatási igényét az MMK által rendszeresített pályázati adatlapon kell benyújtania, legkésõbb a mozibemutatás elõtt 30 nappal. A forgalmazónak a pályázat beadásához filmenként egyszeri pályázati díjat kell átutalni az MMK számlájára, aminek mértéke 20.000 Ft + ÁFA.

A pályázathoz mellékelni kell:

a)a szervezet Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda Igazgatósága általi nyilvántartásba vételérõl szóló határozat másolatát,

b)a forgalmazásra kerülõ film Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda Igazgatósága által kiadott magyar részvéte-lû koprodukcióra vonatkozó határozat, illetve az art minõsítést igazoló határozat másolatát,

c)a pályázati díj befizetését igazoló dokumentum másolatát.

5. A pályázatok benyújtásának helye és határideje:

A pályázatokat 1 eredeti és 2 másolati példányban kell benyújtani a pályázati kiírás megjelenését követõen személyesen 2008. november 27-én 16 óráig, vagy postán 2008. november 27-én éjfélig feladva az MMK Titkárságára (1068 Buda-pest, Városligeti fasor 38.). Támogató postai úton csak tértivevényes ajánlott küldeményeket fogad el.

6. Az igénybe vehetõ támogatás mértéke és feltételei:

a)A pályázó legalább két kópiával történõ megjelentetés esetén filmenként 1 millió Ft alaptámogatást igényelhet, ha vál-lalja a film 140 elõadásának teljesítését art-termekben. A forgalmazó a bemutatásra kerülõ film támogatási összegét a film reklám- és kópiaköltségeire köteles fordítani. A támogatott filmek kópiáiból 3–5 kópia esetén minimum 1 db-t, en-nél nagyobb kópiaszámú megjelenés esetén minimum 2 db-ot legalább 1 hónapig a vidéki art-termek számára kell bizto-sítani a fõvárosi bemutatóval egy idõben.

b)A forgalmazó prémium összegre jogosult, ha a bemutatott film Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda Igazga-tósága által igazolt nézõszáma 2009. május 31-ig, a magyarországi art mozik/termek játékrendi, nyilvánosan meghirde-tett, fizetõs elõadásain az alábbi táblázat szerinti nézõszámot eléri.

Támogatási

kategória Alaptámogatás Prémium feltétele és összege*

I. 1 millió Ft 5 000–10 000 nézõ 300 ezer Ft

II. 1 millió Ft 10 001–20 000 nézõ 500 ezer Ft

III. 1 millió Ft 20 000 nézõ felett 700 ezer Ft

*A támogató a prémium megállapításánál azt a nézõszámot veszi figyelembe, ahol az átlaghelyár eléri a 350 Ft-ot. Amennyiben a film átlaghelyára ez alatt marad, támogató a film tényleges bevétele és a 350 Ft-os átlaghelyár alapján számított nézõszámot tekinti teljesítettnek a támogatás szempontjából.

7. A támogatási összeg folyósítása:A film költségeinek tételes elszámolása, valamint a támogatási cél megvalósulása esetén, a támogatási szerzõdésben foglaltak szerint történik. Az elszámolásokat és a szakmai beszámolót legkésõbb 2009. május 31-ig kell benyújtani. A szakmai beszámoló elfogadása után további támogatási igény már nem érvényesít-hetõ.

Támogató fenntartja a jogot, hogy a támogatási összeget hitelintézet bevonásával folyósítsa.

8. Döntés:a pályázatok benyújtását követõen 30 napon belül történik.

9. Egyéb kérdésekben: a mozgóképrõl szóló 2004. évi II. törvény rendelkezéseiben és az egyéb hatályos jogszabályok-ban, valamint az MMK által elfogadott és közzétett szabályzatokban foglaltak az irányadóak.

10. Az MMK Kuratóriumafenntartja a jogot, hogy a jelen pályázatba foglalt feltételeket év közben, az MMK 2008. évi költségvetési támogatásának függvényében módosítsa.

Budapest, 2007. december 6.

A Magyar Mozgókép Közalapítvány Kuratóriuma nevében

Grunwalsky Ferencs. k.,

elnök

Pályázati felhívás

kulturális intézmények vezetõi és más közalkalmazotti állásaira

A pályázat benyújtásával kapcsolatos rendelkezéseket a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény végrehajtásáról rendelkezõ 150/1992. (XI. 20.) Korm. rendelet tartalmazza.

Jogszabály alapján a pályázat benyújtásának határideje – ha a pályáztató hosszabb határidõt nem állapít meg – a közzété-teltõl számított legalább 30 nap, az elbírálás pedig – ha a pályáztató rövidebb határidõt nem állapít meg – a benyújtási ha-táridõ lejártát követõ 30 napon belül történik.

A pályázatokat a pályázatot meghirdetõ szerv címére kell benyújtani, kivéve ha a pályáztató ettõl eltérõ címet jelöl meg. A jogszabály által kötelezõen elõírt pályázati feltételeket az itt közölt pályázati felhívás nem tartalmazza.

A pályázati felhívásokat a szerkesztõség által táblázatos formában szerkesztve ingyenesen közöljük. Az eltérõ formá-ban történõ, illetõleg a szó szerinti közlésre – helyhiány miatt – csak díjfizetés ellenében van lehetõség.

Rövidítések:

av:adatvédelem: (A pályázat tartalmát a megbízón és a bírálóbizottság tagjain kívül – a pályázó engedélyének hiányá-ban – más személlyel nem közlik.)

ÁEI:állás elfoglalásának ideje

b:3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány be: büntetlen elõélet

étkh:étkezési hozzájárulás f:felvilágosítás

ff:felsõfokú ill:illetmény k:képzettség

má:magyar állampolgárság mszv:munkaköri szakvizsga

om:képesítést igazoló hiteles oklevélmásolat ön:önéletrajz

p:pótlék

Pbhi:pályázat benyújtásának határideje Pc:pályázat címzése

Pehi:pályázat elbírálásának határideje pr: program

sz:szakmai

szev: szakirányú egyetemi végzettség szfv:szakirányú felsõfokú végzettség szgy:szakmai gyakorlat

szl:szolgálati lakás szv:szakvizsga

tt:tudományos tevékenység v:végzettség

vgy:vezetõi gyakorlat vp:vezetõi pótlék vpr:vezetési program

A pályázatot meghirdetõ szerv Meghirdetett munkahely Képesítési és egyéb feltételek Juttatások (Ft), illetmény, pótlék, egyéb

1. 2. 3. 4.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatá-nak Közgyûlése

Kabóca Bábszínház és Gyermek Közmûvelõ-dési Intézmény (8200 Veszprém, Völgyhíd tér 5.) igazgató

be., szfv., legalább 5 év szgy.

ÁEI: 2008. július 1-jétõl, 2013.

június 30-ig.

A megbízás 5 évre szól.

Pc: Veszprém Megyei Jogú Város Polgármestere

(8200 Veszprém, Óváros tér 9.) Csatolandó: sz.ön., b., om., sz.

vpr., nyilatkozat, hogy pályáza-tának nyilvános ülésen történõ elbírálásához hozzájárul-e. Kér-jük, hogy a pályázatát elektro-nikus formában is nyújtsa be (CD, floppy, e-mail).

F: Veszprém MJV Polgármes-teri Hivatal Kabinetirodáján személyesen vagy telefonon (Veszprém, Óváros tér 9.) Tel.: (88) 549-378, 549-194 Budapest Fõváros

XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 1113 Budapest, Bocskai út 39–41.

Gazdagréti Közösségi Ház

(1118 Budapest, Törökugrató u. 9.) igazgató

Szev., vagy nem szev.

és ff. mszv., vagy fõis-kolai közmûvelõdési v., legalább 5 év szgy., to-vábbá kiemelkedõ sz.

tevékenység.

ÁEI: 2008. július 1.

A megbízás 5 évre, 2013. júni-us 30-ig szól.

Ill: alap + p.

Pc: Bp. Fõváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Humán-szolgálati Igazgatóság Oktatási és Kulturális Osztály

(1113 Bp., Zsombolyai u. 4.) Csatolandó: b., sz.ön., az intéz-mény tevékenységére és gaz-dálkodására vonatkozó részletes vpr., eddigi munkavi-szonyok hiteles munkáltatói igazolásai.

1. 2. 3. 4.

A pályázatot 1 példányban ki-nyomtatva, valamint CD-n vagy floppy lemezen az anyag-hoz csatolva kérjük beadni.

F: Szebeni Dóra, az Oktatási és Kulturális Osztály munkatársa Tel.: 3723-468

Karinthy Szalon (1111 Bp., Karinthy Frigyes u. 22.) telephelye: Bartók 32 Galéria

1114 Bp., Bartók Béla u. 32.)

igazgató

Szev., vagy nem szev.

és ff. mszv., vagy fõis-kolai közmûvelõdési v., legalább 5 év szgy., to-vábbá kiemelkedõ sz.

tevékenység.

Elõny: kiállítások szer-vezése terén szerzett ta-pasztalat, valamint a kortárs képzõmûvészet-ben való jártasság.

ÁEI: 2008. július 1.

A megbízás 5 évre, 2013. júni-us 30-ig szól.

Ill: alap + p.

Pc: Bp. Fõváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Humán-szolgálati Igazgatóság Oktatási és Kulturális Osztály

(1113 Bp., Zsombolyai u. 4.) Csatolandó: b., sz.ön., az intéz-mény tevékenységére és gaz-dálkodására vonatkozó részletes vpr., eddigi munkavi-szonyok hiteles munkáltatói igazolásai.

A pályázatot 1 példányban ki-nyomtatva, valamint CD-n vagy floppy lemezen az anyag-hoz csatolva kérjük beadni.

F: Szebeni Dóra, az Oktatási és Kulturális Osztály munkatársa Tel.: 3723-468

Adács Község Önkor-mányzatának Képviselõ Testülete

3292 Adács, Szabadság tér 1.

Tel/fax: (39) 350-001

József Attila Mûvelõdési Ház 3292 Adács, Rákóczi u. 17.

igazgató

Szfv., és legalább 5 év szgy. és vgy.

ÁEI: 2008. július 1.

A megbízás 2013. június 30-ig, 5 évre szól.

Közalkalmazotti jogviszony esetén 3 hónap próbaidõ.

Pehi: a pbhi-t követõ képviselõ-testületi ülés.

Ill: alap + vp.

A pályázatot írásban kell be-nyújtani.

Pc: Adács Község Önkormány-zata Ócsai László polgármester 3292 Adács, Szabadság tér 1.

Csatolandó: om., b., sz. vpr., ön.

f: Ócsai László polgármester Tel.: (39) 350-001

1. 2. 3. 4. Vajda Péter u. 26.

intézményvezetõ

Szev., vagy nem szev.

és ff. mszv., vagy fõis-kolai könyvtárosi v. és legalább 5 év szgy., és kiemelkedõ sz. vagy tt.

Elõny: vgy.

ÁEI: 2008. július 1.–2013. júni-us 30.

Pc: Babák Mihály Szarvas Város polgármestere 5540 Szarvas, Szabadság út 25–27.

Tel.: (66) 311-122

Csatolandó: sz.ön., vpr., om., b., nyilatkozat, hogy a pályázati eljárásban részt vevõk a pályá-zati anyagot megismerhetik.

Szentes Város Önkormányzatának Képviselõ-testülete 6600 Szentes, Kossuth tér 6.

Szentesi Mûvelõdési Központ

6600 Szentes, Tóth J. u. 10–14.

igazgató

Szev., vagy nem szev.

és ff. mszv., fõiskolai közmûvelõdési k., és legalább 5 éves szgy., továbbá kiemelkedõ sz.

vagy tt., be.

Elõny: vgy., közgazda-sági ff. v., idegenforgal-mi vgy., emelt szintû közmûvelõdési v., angol és/vagy német nyelv társalgási szintû ismere-te, felhasználói szintû számítástechnikai isme-ret, B kategóriás jogo-sítvány.

ÁEI: 2008. július 1.

A vezetõi megbízás 5 évre szól.

Közalkalmazotti jogviszony ha-tározatlan idõre szól, újonnan létesített jogviszony esetén 3 hónap próbaidõ kikötésével.

Ill: alap + vp.

Pc: Szentes Város Polgármes-tere

6600 Szentes, Kossuth tér 6.

Csatolandó: sz.ön., om., b., sz.

vpr., nyilatkozat, hogy szemé-lyes adatainak a pályázati eljá-rással összefüggõ kezeléséhez hozzájárul, valamint pályázatá-nak nyilvános ülésen történõ megtárgyalásához.

f: Mihály Béláné, a Polgármes-teri Hivatal Mûvelõdési Irodá-jának vezetõje

6600 Szentes, Kossuth tér 6.

Tel.: (63) 510-345

Szõdliget Község Önkormányzatának Képviselõ-testülete

Szõdliget Közösségi Ház és Könyvtár vezetõ

má., szfv., legalább 5 év szgy.

Elõny: vgy.

ÁEI: 2008. július 1-jétõl 2013.

június 30-ig.

A megbízás 5 évre szól.

Ill: alap + vp.

Szl: nincs

Pc: Szõdliget Község Polgár-mestere

2133 Szõdliget, Szent István u. 34–36.

Tel.: (27) 590-095, 590-236 Csatolandó: sz.ön., szpr., om., b.

1. 2. 3. 4.

ÁEI: 2008. október 1-jétõl 2013. szeptember 30-ig.

A pályázatot zárt borítékban

„Berze-Nagy Ilona Városi Könyvtár vezetõi pályázat”

megjelöléssel kell benyújtani.

Pc: Dunaföldvár Város Polgár-mesteri Hivatal, polgármester 7020 Dunaföldvár,

Kossuth u. 2.

Csatolandó: b., sz.ön., vpr., sz.

helyzetelemzésre épülõ fejlesz-tési elképzelésekkel, beleértve a gazdálkodási pr-t is, nyilatko-zat arról, hogy a pályányilatko-zatot el-bíráló üléseken kívánja-e zárt ülés tartását, om.

f: Nagy Gáborné polgármester Tel.: (75) 541-550/53 vagy 541-551

Komárom Város Önkormányzata

Jókai Mór Városi Könyvtár

2900 Komárom, Táncsics M. u. 10.

vezetõ

Szfv., legalább 5 év szgy., kiemelkedõ sz.

tevékenység

ÁEI: a Pehi-t követõ hó 1-jétõl.

A megbízás 5 évre szól.

Pc: Komárom Város Polgár-mestere

2900 Komárom, Szabadság tér 1.

Csatolandó: sz.ön., vpr., sz.

helyzetelemzésre épülõ fejlesz-tési elképzelés, om., szgy. iga-zolás., b.

Tel.: (34) 541-301 Magyar Mûvelõdési

In-tézet és Képzõmûvészeti Lektorátus (MMIKL) fõigazgatója

1011 Budapest, Corvin tér 8.

Magyar Mûvelõdési

Szev., legalább 5 év szgy., be., vagyonnyi-latkozat-tétel, összefér-hetetlenségi nyilatkozat Elõny: közmûvelõdési területen szerzett ki-emelkedõ szgy., sz.

kapcsolat, kulturális in-tézményben szerzett legalább 5 év vgy., ki-emelkedõ sz. vagy tt., nyelvismeret

ÁEI: a Pehi-t követõen azonnal.

A megbízás 5 évre szól.

av.

A pályázatot zárt borítékban,

„Közmûvelõdési igazgatói pá-lyázat” megjelöléssel kell be-küldeni. Csatolandó: részletes sz. ön., publikációs jegyzékkel, om., b., részletes vpr., sz. mû-ködési koncepció.

Pc: MMIKL Fõigazgatósága 1011 Budapest, Corvin tér 8.

f: az MMIKL fõigazgatója, Borbáth Erika

Tel.: (1) 225-6016 Segítség: www.mmi.hu

1. 2. 3. 4.

Magyar Mûvelõdési In-tézet és Képzõmûvésze-ti Lektorátus (MMIKL) Regionális Programok Fõosztálya

fõosztályvezetõ

Szfv., legalább 5 év szgy., be.

Elõny: terület- és vidék-fejlesztés területén szer-zett, közmûvelõdési szgy., pályázati lebo-nyolításban szerzett jár-tasság.

A pályázatot zárt borítékban,

„Regionális fõosztályvezetõ pá-lyázat” megjelöléssel kell be-küldeni. Csatolandó: részletes sz. ön., om., b., részletes vpr., sz. mûködési koncepció.

Magyar Mûvelõdési In-tézet és Képzõmûvésze-ti Lektorátus (MMIKL) Kutatási és Fejlesztési Programok Fõosztálya fõosztályvezetõ

Szfv., tudományos fo-kozat, legalább 5 év szgy., be.

Elõny: közmûvelõdési és kutatási területen szerzett kiemelkedõ szgy., sz. kapcsolat, kulturális intézményben szerzett legalább 5 év vgy., kiemelkedõ sz.

vagy tt., nyelvismeret

A pályázatot zárt borítékban,

„Kutatási és Fejlesztési fõosz-tályvezetõ pályázat” megjelö-léssel kell beküldeni.

Csatolandó: részletes sz. ön., publikációs jegyzékkel, om., b., részletes vpr., sz. mûködési koncepció.

Magyar Mûvelõdési In-tézet és Képzõmûvésze-ti Lektorátus (MMIKL) Mûvészeti Programok Fõosztálya

fõosztályvezetõ

Szfv., legalább 5 év szgy., be.

Elõny: mûvészeti fõis-kolai v., közmûvelõdési területen szerzett szgy., kulturális intézményben szerzett legalább 5 év vgy., kiemelkedõ sz.

vagy tt., nyelvismeret

A pályázatot zárt borítékban,

„Mûvészeti fõosztályvezetõ pá-lyázat” megjelöléssel kell be-küldeni. Csatolandó: részletes sz. ön., publikációs jegyzékkel, om., b., részletes vpr., sz. mû-ködési koncepció.

Mûvelõdési Központ és Könyvtár igazgatója 2840 Oroszlány, Fõ tér 1.

Mûvelõdési Központ és Könyvtár

mûvelõdésszervezõ

Szfv., legalább 5 év szgy.

ÁEI: 2008. május 15.

A megbízás határozatlan idõre szól. Próbaidõ 4 hónap.

Pbhi: közzétételtõl számított 15 nap.

Pc: Mûvelõdési Központ és Könyvtár igazgatója 2840 Oroszlány, Pf.6.

Csatolandó: részletes ön., om., b.

Tel.: (34) 361-056 Gyõr Megyei Jogú

Vá-ros Önkormányzatának Közgyûlése

Gyõr Megyei Jogú Város Levéltára

ÁEI: 2008. november 1-jétõl 2013. október 31-ig, 5 évre szól.

A pályázatot zárt borítékban

„Pályázat Gyõr Megyei Jogú Város Levéltára igazgatói mun-kakörének betöltésére” megje-löléssel 1 eredeti és 3 másolati példányban kell benyújtani.

Pc: Gyõr MJV polgármesteré-nek személyesen, vagy tértive-vényes ajánlott postai

küldeményben

1. 2. 3. 4.

9021 Gyõr, Városház tér 1.

Csatolandó: részletes sz.ön., szgy. igazolása, konkrét sz.

vpr., om., összeférhetetlenségi nyilatkozat, nyilatkozat arról, hogy nyilvános vagy zárt ülés tartását kéri, b.

f: Polgármesteri Hivatal kultu-rális csoportvezetõje

Tel.: (96) 500-175 Családi Intézet

9022 Gyõr, Liszt Ferenc u. 20.

vezetõ

Szev., vagy nem szev.

és ff. mszv., vagy fõis-kolai közmûvelõdési k., és legalább 5 év szgy., továbbá kiemelkedõ sz.

vagy tt., be.

ÁEI: 2008. július 1-jétõl 2013.

június 30-ig, 5 évre szól.

A pályázatot zárt borítékban

„Pályázat Családi Intézet igaz-gatói munkakörének betöltésé-re” megjelöléssel 1 eredeti és 3 másolati példányban kell benyújtani.

Csatolandó: részletes sz.ön., szgy. igazolása, konkrét sz.

vpr., om., összeférhetetlenségi nyilatkozat, nyilatkozat arról, hogy nyilvános vagy zárt ülés tartását kéri, b.

Újvárosi Mûvelõdési Ház

9025 Gyõr, Liget u. 55.

vezetõ

Szev., vagy nem szev.

és ff. mszv., vagy fõis-kolai közmûvelõdési k., és legalább 5 év szgy., továbbá kiemelkedõ sz.

vagy tt., be.

ÁEI: 2008. július 1-jétõl 2013.

június 30-ig, 5 évre szól.

A pályázatot zárt borítékban

„Pályázat az Újvárosi Mûvelõ-dési Ház igazgatói munkaköré-nek betöltésére” megjelöléssel 1 eredeti és 3 másolati példány-ban kell benyújtani.

Csatolandó: részletes sz.ön., szgy. igazolása, konkrét sz.

vpr., om., összeférhetetlenségi nyilatkozat, nyilatkozat arról, hogy nyilvános vagy zárt ülés tartását kéri, b.

Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár 9023 Gyõr, Herman Ottó u. 22.

vezetõ

Szev., vagy nem szev.

és ff. mszv., vagy fõis-kolai közmûvelõdési k., és legalább 5 év szgy., továbbá kiemelkedõ sz.

vagy tt., be.

ÁEI: 2008. július 1-jétõl 2013.

június 30-ig, 5 évre szól.

A pályázatot zárt borítékban

„Pályázat a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár igazgatói munkakörének betöltésére”

megjelöléssel 1 eredeti és 3 má-solati példányban kell benyúj-tani.

1. 2. 3. 4.

Csatolandó: részletes sz.ön., szgy. igazolása, konkrét sz.

vpr., om., összeférhetetlenségi nyilatkozat, nyilatkozat arról, hogy nyilvános vagy zárt ülés tartását kéri, b.

Erkel Ferenc

Mûvelõdési Központ 2092 Budakeszi, Fõ u. 108.

gazdasági vezetõ Számviteli fõiskola, mérlegképes könyvelõ Elõny: államháztartási szak.

ÁEI: a Pehi-t követõen azonnal.

A megbízás határozatlan idõre szól.

Csatolandó: b., om., sz.ön f: Kocsis Liza igazgató Tel.: (23) 451-161

* * *

Gyõr Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet

a fenntartásában mûködõ Gyõri Filharmonikus Zenekar magasabb vezetõi (igazgatói) beosztásának betöltésére

Az igazgatói megbízás 2009. január 1-jétõl 2013. december 31-ig terjedõ ötéves idõtartamra szól.

A Gyõri Filharmonikus Zenekar igazgatójának az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 97. § (1) bekezdé-sében elõírtakon túli kiemelt feladatai:

– a gyõri komolyzenei hagyományok, a zenei ismeretterjesztés és az intézmény közönségkapcsolatainak ápolása, töre-kedve a látogatottság és a fiatal korosztályok zenei mûveltségének, igényének felkeltésére és növelésére,

– a zenekar mûvészeti munkája színvonalának megõrzése és növelése,

– együttmûködés kulturális intézményekkel, mûvészeti és szakmai szervezetekkel,

– a Richter Terem létesítményi adottságainak, szolgáltatásainak széles körû kihasználása az intézményi bevételek növe-lése, illetve a takarékosság érdekében,

– a fenntartói forrásokat kiegészítõ hatékony pályázati és szponzori tevékenység folytatása,

– a költségvetési támogatások és egyéb források mértékét figyelembe vevõ intézményi gazdálkodás, létszámgazdálko-dás.

Pályázati feltételek:

1. A 150/1992. (XI. 20.) Korm. rendelet 6. § (5) és (15) bekezdéseinek és e rendelet 22. § (1) bek.g)pontjának megfelelõ-en mûvészeti intézménybmegfelelõ-en magasabb vezetõi beosztás ellátásával olyan közalkalmazott bízható meg, aki:

a)szakirányú felsõfokú végzettséggel és

b)legalább ötéves szakmai gyakorlattal rendelkezik, mely gyakorlatnak minõsül a szakirányú felsõfokú végzettségnek megfelelõ munkakörben, valamint az intézmény alaptevékenységének megfelelõ munkakörben korábban eltöltött vala-mennyi jogviszony;

2. büntetlen elõélet.

A pályázatok elbírálása, az igazgató kinevezése, besorolása és illetményének megállapítása a közalkalmazottak jogállá-sáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény és a végrehajtájogállá-sáról rendelkezõ 150/1992. (XI. 20.) Korm. rendeletnek megfelelõ-en történik.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

– részletes szakmai önéletrajzot és a szakmai gyakorlat igazolását,

– a Gyõri Filharmonikus Zenekar irányítására, mûködtetésére, tevékenységének szervezésére és menedzselésére vonat-kozó konkrét mûvészeti, szakmai és vezetõi programot,

– a tervezett koncertek, bérletsorozatok és egyéb tevékenységek mûvészeti és szakmai koncepcióját, azok látogatottsá-gát fejlesztõ törekvéseket,

– az intézmény gazdálkodásának hatékonyságát növelõ elképzeléseket,

– a szakirányú végzettséget tanúsító okirat(ok) másolatait [a pályázó a szakmai bizottság ülésén köteles bemutatni a

– a szakirányú végzettséget tanúsító okirat(ok) másolatait [a pályázó a szakmai bizottság ülésén köteles bemutatni a