• Nem Talált Eredményt

1. A Kiíró neve, címe, telefon- és telefaxszáma:

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Tel.: 06/76/513-513, fax: 06/76/513-538 Kapcsolattartó: dr. Orbán Csaba osztályvezető 2. Az eljárás tárgya

Kecskemét Megyei Jogú Város közigazgatási területén helyi, autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatás ellátása közszolgáltatási szerződés keretében, ezenkívül a szükséges menetrenddel kapcsolatos információk, jegyek és bérletek árusításának biztosítása. A személyszállítást előre meghatározott menetrend szerint kell végezni.

A részletes követelményrendszert, az alkalmassági feltételrendszert, valamint a pályázat benyújtásához szükséges információkat a pályázati kiírás tartalmazza.

3. A szerződés időtartama, kezdés határnapja

A Kiíró a szerződést 2019. január 1. – 2028. december 31. közötti időszakra köti.

4. A pályázat benyújtásának határideje, helye:

2018. szeptember 14. 11 óra

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

(A Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot bármely szakaszában visszavonja, továbbá a pályázat benyújtásának határidejét egy alkalommal, legfeljebb 15 nappal meghosszabbítsa.)

5. Az eredményhirdetés tervezett legkésőbbi időpontja:

2018. november 30. 10 óra

6. A szerződéskötés tervezett legkésőbbi időpontja:

2018. november 30.

7. Az elbírálás módja és szempontja

A pályázati kiírásban meghatározott alkalmassági követelmények és bírálati szempontok alapján a Kiíró az összességében legelőnyösebb ajánlatot benyújtó pályázóval köt szerződést.

8. A pályázati kiírás beszerzésének feltételei

A pályázati kiírás beszerzésének határideje: benyújtási határidő napja.

A pályázati kiírás ára: 200 000 Ft + áfa.

A kiírás ellenértékét a pályázó átutalással teljesítheti a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 11732002-15337544 számú költségvetési bankszámlájára.

A pályázati kiírás az átutalási megbízás másolatával vehető át ügyfélfogadási időben a Városüzemeltetési Osztályon, illetve a kiírás ellenértékének megfizetése és ennek igazolása mellett a postai úton való kézbesítése is kérhető.

A megvásárolt pályázati kiírás másra át nem ruházható. A pályázati kiírás megvétele előfeltétele az eljárásban való részvételnek.

9. A pályázaton való részvétel feltételei

A pályázat nyílt. A pályázaton pályázóként részt vehetnek azon belföldi vagy külföldi székhelyű gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók vagy mindezek konzorciumai, melyek megfelelnek a pályázati kiírásban foglalt feltételeknek. Az Európai Gazdasági Térségen kívüli székhelyű szolgáltató a pályázaton abban az esetben vehet részt, ha országában is biztosított a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben a nemzeti elbánás a külföldiek számára.

Közszolgáltatási szerződés csak a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény szerint átlátható szervezetnek minősülő közlekedési szolgáltatóval köthető.

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatának pályázati felhívása

Nagykanizsa Megyei Jogú Város közigazgatási területén autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátására

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 23. §-ának rendelkezései alapján Nagykanizsa Megyei Jogú Város közigazgatási területén autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátására pályázatot ír ki.

1. A kiíró neve, címe, telefon- és telefaxszáma:

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.

Tel.: 06-20/849-2300; fax: 06/93-500-730 Kapcsolattartó: Dénes Sándor polgármester E-mail: den es.sandor @ nagy kanizsa.h u 2. Az eljárás tárgya, illetve mennyisége

Autóbusszal végzendő, menetrend szerinti helyi tömegközlekedési feladatok ellátása Nagykanizsa Megyei Jogú Város vonatkozásában közszolgáltatási szerződés keretében, ezenkívül a pályázatban foglaltak szerint a menetrend, jegyek és bérletek biztosítása. A személyszállítást meghatározott számú és helyű megállóhelyet tartalmazó, a pályázati kiírás

„A” jelű mellékletét képező menetrend szerint kell végezni.

3. A szerződés meghatározása:

közszolgáltatási szerződés.

4. A szerződés időtartama:

A kiíró a szerződést határozott időtartamra – 2019. január 1. napjától 2023. december 31. napjáig – 5 évre köti.

5. A szolgáltatás megkezdésének napja:

2019. január 1.

6. A teljesítés helye:

Nagykanizsa Megyei Jogú Város közigazgatási területe.

7. A pályázat benyújtásának határideje

A felhívásnak a Magyar Közlöny mellékleteként megjelenő Hivatalos Értesítőben való közzétételét követő 60. nap 12 óra.

8. Az eredményhirdetés legkésőbbi időpontja:

2018. november 20. 10 óra.

9. A szerződéskötés tervezett legkésőbbi időpontja:

2018. december 1.

10. Az elbírálás módja és szempontja:

A kiíró a pályázati kiírásban meghatározott alkalmassági követelmények és bírálati szempontok alapján az összességében legelőnyösebb ajánlatot benyújtó ajánlattevővel köt szerződést.

11. A Pályázati kiírás beszerzésének feltételei

A pályázati kiírás ellenértéke: 50 000 Ft + áfa összeg.

A pályázati kiírás ellenértékét a pályázó átutalással teljesítheti a kiíró Magyarországi Sberbank Zrt.-nél vezetett 14100330-92660049-01000003 számú bankszámlájára. A pályázati kiírás az átutalási megbízás másolatával vehető át hétfőtől csütörtökig 8–16 óra között, illetve pénteken 8–12 óra között a következő címen:

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.

Gazdálkodási Osztály

Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Csoport

A pályázati kiírás kérésre – az erre vonatkozó igény kézhezvételétől számított öt munkanapon belül – postai úton kerül megküldésre, amennyiben az ellenérték megtérítését a pályázó igazolja. A megvásárolt pályázati kiírás másra át nem ruházható. A pályázati kiírás megvétele előfeltétele az eljárásban való részvételnek.

12. A pályázók köre

A pályázat nyilvános, a verseny tisztaságát és átláthatóságát bárki számára biztosító módon zajlik. Az Európai Gazdasági Térségen kívüli székhelyű szolgáltató a pályázaton abban az esetben vehet részt, ha országában is biztosított a menetrend szerinti autóbusz közlekedésben a nemzeti elbánás a külföldiek számára. A pályázat nyelve magyar.

Helyesbítés

A Hivatalos Értesítő 2018. évi 32. számában 2018. június 27-én közzétett, a büntetőbíróság előtti ügyészi tevékenységről szóló 8/2018. (VI. 27.) LÜ utasítás 17. § (2) bekezdésében és 18. § (1) bekezdésében szereplő „papír alapon” kifejezés helyesen „papíralapon”, a Hivatalos Értesítő 2018. évi 33. számában 2018. június 29-én közzétett, az ügyészségi nyomozásról szóló 12/2018. (VI. 29.) LÜ utasítás 19. § (1) és (2) bekezdésében, 24. § (1) és (2) bekezdésében, valamint 25. §-ában a „vagyon-visszaszerzési” szövegrész helyesen „vagyonvisszaszerzési”.

A Hivatalos Értesítőt az Igazságügyi Minisztérium szerkeszti.

A szerkesztésért felelős: dr. Salgó László Péter. A szerkesztőség címe: Budapest V., Kossuth tér 4.

A Hivatalos Értesítő hiteles tartalma elektronikus dokumentumként a http://www.magyarkozlony.hu honlapon érhető el.

Felelős kiadó: dr. Salgó László Péter.

A Hivatalos Értesítő oldalhű másolatát papíron kiadja a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó.

Felelős kiadó: Köves Béla ügyvezető.