• Nem Talált Eredményt

Módosuló rendelkezések

In document Miniszteri rendeletek (Pldal 101-105)

Miniszteri utasítás

ÁLLATTARTÓ TELEPEK KORSZERÛSÍTÉSE D0128-01 TÁMOGATÁSI KÉRELEM VISSZAVONÁSA

II. Módosuló rendelkezések

A 49/2007. (VII. 3.) MVH közlemény (a továbbiakban: Közlemény) „IV. A szerkezetátalakítási támogatási kére-lem benyújtása” címû fejezet 1 bekezdésében található benyújtási határidõ – a szükséges kiegészítõ iratok beszerzésé-nek idõigényes volta miatt – az alábbira módosul:

Benyújtási határidõ:2007. szeptember 30.

A Közlemény „IV. A szerkezetátalakítási támogatási kérelem benyújtása” címû fejezet 1. számú felsorolása az alábbi ponttal egészül ki:

c)Amennyiben az integrátor – az integráltak, az Eastern Sugar Zrt és a Kaba-Térségi Cukorrépa Szövetsége elõzetes írásos beleegyezésével – úgy dönt, hogy a támogatás közvetlen igénylésének jogosultságát átengedi az integráltak részé-re, a8. számú mellékletszerinti Nyilatkozatot köteles az MVH részére megküldeni. Ebben az esetben az integrált által közvetlenül benyújtott támogatási kérelemhez aza)ésb)pontokban elõírt mellékleteken felül mellékelni kell a9. számú mellékletszerinti Nyilatkozatot is.

A „IX. további információk” címû fejezete az alábbi két melléklettel egészül ki:

8. számú melléklet: Nyilatkozat a támogatás közvetlen igénylése jogosultságának átengedésérõl.

9. számú melléklet: Az integrátor és az integrált közös nyilatkozata.

III. A közlemény hatálya

Jelen közlemény a kihirdetése napján lép hatályba.

Budapest, 2007. augusztus 28.

Margittai Miklóss. k.,

elnök

A 49/2007. (VII. 3.) MVH közlemény 8. számú melléklete

Nyilatkozat

a támogatás közvetlen igénylése jogosultságának átengedésérõl

1. Integrátor neve: ………

Regisztrációs száma: ………

Integrátorként nyilatkozom, hogy az igényelhetõ cukoripari szerkezetátalakítási támogatásról lemondok az alábbi ok miatt:

………,

Ezzel egy idõben a támogatási közvetlen igénylésének jogosultságát átengedem az általam integrált termelõk részére.

A jogosultság mértéke a 80/2006. (XI. 23.) FVM rendelet 2. § (4) bekezdése alapján:

– 2004/2005. év vonatkozásában (t): …………

– 2005/2006. év vonatkozásában (t): …………

– 2006/2007. év vonatkozásában (t): …………

Nyilatkozom, hogy a 4. pontban felsorolt integráltakat a módosított Közlemény megküldésével teljeskörûen tájékoz-tattam a támogatás közvetlen igénylésének módjáról és feltételeirõl.

………

Integrátor

2. Cukorgyártó vállalkozás:

Cukorgyártó vállalkozásként nyilatkozom, hogy a fent nevezett Integrátor a 80/2006. (XI. 23.) FVM rendelet 2. § (4) bekezdése szerinti három gazdasági évben a Cukor Terméktanácsnál nyilvántartott, részben átengedett szállítási joga alapján a fenti mennyiségben cukorrépát termeltetett.

Tekintettel arra, hogy az Integrátor szerkezetátalakítási támogatási közvetlen igénylésének jogosultságát átengedi a 4. pontban felsorolt Integráltak részére, vállalom, hogy a listán szereplõ Integráltak részére a leszállított répa mennyisé-gérõl szóló kiállítandó igazolást – az Integrátorral közösen – közvetlenül a termelõk nevére állítom ki.

………

Eastern Sugar Zrt.

3. Térségi Cukorrépa Termelõk Szövetsége:

Szövetségként nyilatkozom, hogy az Integrátor által átengedett szerkezetátalakítási támogatás közvetlen igénylésé-nek jogosultsága alapján, a 4. pontban felsorolt Integráltak részére az Integrátor tagsági kötelezettségéigénylésé-nek teljesítésére vonatkozó igazolást közvetlenül a termelõk részére is kiállítom.

………

Kaba-Térségi Cukorrépatermelõk Szövetsége

Sorszám Integrált neve Regisztrációs száma Integrált címe

2004/2005. évben leszállított mennyiség (t)

2005/2006. évben leszállított mennyiség (t)

2006/2007. évben leszállított mennyiség (t)

Integrált aláírása

számFÖLDMÛVELÉSÜGYIÉSVIDÉKFEJLESZTÉSIÉRTESÍTÕ3999

A 49/2007. (VII. 3.) MVH közlemény 9. számú melléklete

Az Integrátor és az Integrált közös Nyilatkozata

1. Integrátor neve: ………

Regisztrációs száma: ………

Integrátorként az igényelhetõ cukoripari szerkezetátalakítási támogatásról lemondtam, amellyel egy idõben a támoga-tás közvetlen igénylésének jogosultságát – a beszállított répa mennyiségével arányos módon – átengedem az általam in-tegrált termelõk részére. Ezáltal az I1333-as számú, Cukoripari Szerkezetátalakítási Támogatási Kérelmet az MVH részére nem nyújtom be.

………

Integrátor

2. Integrátor neve: ………

Regisztrációs száma: ………

Tudomásul veszem, hogy az igényelhetõ cukoripari szerkezetátalakítási támogatást az Integrátor közvetlenül nem veszi igénybe.

Az Integrátor – a beszállított répa mennyiségével arányos módon – a támogatás közvetlen igénylésének jogosultságát részemre átengedi, erre tekintettel az I1333-as számú Cukoripari Szerkezetátalakítási Támogatási Kérelmet az MVH ré-szére magam nyújtom be az alábbi mellékletek csatolásával:

a)teljesítést alátámasztó, az Eastern Sugar Zrt. és az integrátor által közösen kiállított igazolást a 2007/2008. gazda-sági évet megelõzõ három cukor gazdagazda-sági évben leszállított cukorrépa mennyiségrõl,

b)Kaba-Térségi Cukorrépatermelõk Szövetsége által kiállított tagságot igazoló dokumentum az integrátor tagsági kö-telezettségének teljesítésére vonatkozóan,

c)Jelen nyilatkozat egy eredeti példánya.

Tudomásul veszem, hogy amennyiben a szükséges adatlapot és mellékleteket nem – vagy hiányos módon – nyújtom be, akkor a támogatás összegére nem leszek jogosult.

………

Integrált

Közlemény

az Európai Közösség más tagállama vagy harmadik ország által benyújtottföldrajzi árujelzõbejelentéshez

kapcsolódó összefoglaló megjelentetésérõl

I.

Az FVM Élelmiszerlánc-biztonsági, Állat- és Nö-vényegészségügyi Fõosztályaa mezõgazdasági termékek és az élelmiszerek földrajzi árujelzõinek oltalmára és a ter-mékek ellenõrzésére vonatkozó részletes szabályokról szóló124/2007. (V. 31.) Korm. rendelet 6. §-ának (2) be-kezdésben meghatározott felhatalmazás alapján, az Euró-pai Közösség más tagállama vagy harmadik ország ál-tal benyújtott földrajzi árujelzõbejelentéshez kapcsoló-dó IT/PDO/005/0348/02.06.2004 számú összefoglalót az alábbiakban megjelenteti.

A jogos gazdasági érdeküket igazoló személyek az összefoglalóban foglaltakkal kapcsolatos kifogásaikat a bejelentésnek azEurópai Unió Hivatalos Lapjában való megjelenésétõl(2007. szeptember 1.)számított négy hó-napon belülírásban nyújthatják be a Földmûvelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszerlánc-biztonsági, Állat- és Növényegészségügyi Fõosztályára (1860 Buda-pest).

Kérelem közzététele

a mezõgazdasági termékek és élelmiszerek földrajzi jelzéseinek és eredetmegjelöléseinek oltalmáról szóló 510/2006/EK tanácsi rendelet

6. cikkének (2) bekezdése alapján

(2007/C 204/15)

Ezzel a közzététellel az 510/2006/EK tanácsi rendelet1 7. cikke alapján létrejön a kérelem elleni kifogás joga.

A kifogást tartalmazó nyilatkozatnak e közzététel napjától számítva hat hónapon belül kell beérkeznie a Bizottság-hoz.

ÖSSZEFOGLALÓ

In document Miniszteri rendeletek (Pldal 101-105)